Dla.mnie może wyglądać jak Teresa z Kalkuty.
Najważniejsze że z podobnymi problemami jak ma Cracovia w przeszłości sobie radził.
-
-
Trener Bartosz Grzelak witamy
Pany, ale nam żaden strażak nie jest potrzebny. My musimy wygrać w meczach z drużynami spokojnie do ogrania. Prosta rzecz, tylko Lukę trochę przerosła, bo się pogubił - bo może cały czas miał żal, że miał mieć skład X, a dostał Z.
Nam potrzeba kogoś, kto tym grajkom uzmysłowi, że są lepsi od tych po drugiej stronie boiska.
Witam i życzę takiej serii jaka miał na wejściu do Cracovii JZ
Mnie kompletnie nie interesuje mowa ciała trenera w pustej szatni do kamery, na potrzeby filmiku do kibiców. Szczerze dziwię się takim uwagom kibiców... Mnie interesuje co powie piłkarzom przed treningiem, w szatni przed meczem, w przerwie... tylko to mnie interesuje. Nasze odczucia co do komunikacji nie mają, żadnego znaczenia w aspekcie oczekiwanych wyników.
- Edytowany
[quote]#post1721117 Jeżeli się długo zastanawiał to napewno obserwował Nasze mecze.
Jeżeli się zgodził to znaczy że już ma plan na Naszą drużynę i widzi możliwość poprawy.[/quote]
Gorzej sie juz tego nie da spierdolic niz wiosna za Elsnera i jego super wyniki.... no nie da sie...poprostu sie nie da...
Takze raczej prawdy o tym trenerze dowiemy sie w nowym sezonie po juz... jego okienku transferowym i pilkarzy ktorych sobie sciagnie za pomoca Sobiecha...
[quote]#post1721196 Witam i życzę takiej serii jaka miał na wejściu do Cracovii JZ[/quote]
No to qrwa poleciałeś... teraz zamiast się skupić na zespole Cracovii, będzie szukał w necie kto to jest JZ😉
[quote]#post1721192 Dla.mnie może wyglądać jak Teresa z Kalkuty.
Najważniejsze że z podobnymi problemami jak ma Cracovia w przeszłości sobie radził.[/quote]
Dla mnie może wyglądać jak ten aktor Grzegorz Damięcki i po prawdzie to tak trochę wygląda.
Jeśli Grzelak przyszedł do nas to znaczy, że nikt inny go nie chciał.
[quote]#post1721206 Jeśli Grzelak przyszedł do nas to znaczy, że nikt inny go nie chciał.[/quote]
To samo można powiedzieć i o Elsnerze ...
- Edytowany
[quote]#post1721206 Jeśli Grzelak przyszedł do nas to znaczy, że nikt inny go nie chciał.[/quote]
Odwróciłbym tezę, może nikt nie chciał przyjść do Cracovii na 5 kolejek przed końcem?
Jedno jest pewne że zmiana była potrzebna i jak najszybciej, bo widać było już znudzenie Elsnera tą sytuacją, dlatego pewien wstrząs jest potrzebny, ja wiem że nie będzie od razu jakiejś dużej poprawy, ale myślę że coś drgnie i nie waźne jest że trener wygląda jak Chuck Norris czy inny celebryta i czy trzyma ręce tam czy gdzie indziej (dobrze że nie trzyma tam gdzie pewien trener reprezentacji Niemiec) ważne że spojrzy na to inaczej i coś może się ruszy
[quote]#post1721144 https://x.com/i/status/2046511740276343182[/quote]
Szkoda, że w łazience nie zrobili z nim wywiadu
- Edytowany
[quote]#post1721199 [quote]#post1721117 Jeżeli się długo zastanawiał to napewno obserwował Nasze mecze.
Jeżeli się zgodził to znaczy że już ma plan na Naszą drużynę i widzi możliwość poprawy.[/quote]
Gorzej sie juz tego nie da spierdolic niz wiosna za Elsnera i jego super wyniki.... no nie da sie...poprostu sie nie da...
Takze raczej prawdy o tym trenerze dowiemy sie w nowym sezonie po juz... jego okienku transferowym i pilkarzy ktorych sobie sciagnie za pomoca Sobiecha...[/quote]
Łatwość terminarza na to wskazuje:
https://x.com/RobertKRaptors/status/2046558631961780376?s=20
[b]Edycja z 21.04.2026 o godz. 16:37 (scalono posty)[/b]
Następny wywiad z Rącznej:
https://x.com/Rzepecki365/status/2046579223205158963?s=20
Ocena łatwości terminarza w tej lidze to jakiś bullshit
A.tp też prawda 😀
[quote]#post1721164 ale ja sobie zdaję z tego sprawę. mówie tylko jaki jest efekt. bełkot jak u Probierza.
chodzi mi o coś więćej. zamiast energii, pewności siebie i konkretu zobaczyliśmy człowieka stojącego w pustej szatni z rękami w kieszeniach, mówiącego bez przekonania, bez dynamiki i bez żadnej iskry.
Mowa ciała była fatalna. Ręce schowane, wzrok uciekający od kamery, postawa zamknięta, tempo wypowiedzi ospałe. Całość sprawiała wrażenie, jakby sam nie był przekonany do tego, co mówi, albo jakby ten wywiad był dla niego przykrym obowiązkiem. Zero charyzmy, zero autorytetu, zero impulsu. Nie wiem co tak się spodobało Leszeczkowi ale podejrzewam. On nie lubi ludzi pewnych siebie, zadziornych, prawdziwych liderów i przywódców. lubi pokorny pizdeuszy, którzy mówią cichym głosikiem[/quote]
No tak, jakby skakał po szatni jak małpa, machał rękami się wydzierał jesteśmy najlepsi to byśmy już mieli pewne utrzymanie.
Czy Ty nie byłeś przypadkiem ostatnio na jakimś szkoleniu dla ajentów Żabki ?
https://x.com/i/status/2046615751088288095
Santo, czy twoja pewność siebie pozwoliła ci już postawić wiadomą flaszkę?
- Edytowany
Ludzie kochani, ale się uśmiałem po tym wywiadzie i tych banialukach o „wizji”. Ten gość albo nie ma pojęcia, gdzie trafił i jaka jest sytuacja, albo zwyczajnie kłamie… albo jest naiwny.
Mam przeczucie, że to będzie naprawdę dobry ananas coś czuję, że o ekstraklasie ma minimalną wiedzę ( tak jak nasi prezesi)
Pytanie za sto punktów :
Myślicie że rozmawiał chociaż minutę z Płatkiem?
- Edytowany
A co myślałeś, że przyjdzie Obi-Wan Kenobi i dzięki mocy wygra mecze?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!