Muszą szybko stracić druga, bo może coś wpaść, Pogon jest tragiczna.
-
-
Cracovia 1 - 1 Pogon Szczecin, sobota 25 kwietnia 2026, 20:15
Już dawno powinniśmy prowadzić, ale mamy paralityków na wykończeniu.
Jest skok jakościowy w naszym ataku. Do tej pory nie mogliśmy trafić w bramkę, a teraz nie możemy trafić nawet w piłkę
Ranią mi serce te pizdy .. oni nie chcą strzelić..
Najgorsze, że ta Pogoń jest bardzo słaba.
[quote]#post1721668 Nie wiem czy jest więcej takich osób ale przywołana przez @Kamaz80#42570 oprawa to m.in. powód, z którego przestałem wrzucać do puszek.
A wysrywy @SaNtO#842 co do frekwencji? Chłopie marzy ci się powrót do mitycznych 300? Spróbuj na Garbarni.
Co do najważniejszego … Nasza Wiara Nie Zachwiana…[/quote]
Wrzuciłem za Ciebie x3.
Spaść nie spadniemy ale będą Nas katowac do końca. Boże chroń Cracovie ⚪️🔴⚪️🔴
Jak za Kafarskiego
Dlaczego nie było karnego ?
[quote]#post1721841 Dlaczego nie było karnego ?[/quote]
Za co karny?
[quote]#post1721839 Spaść nie spadniemy ale będą Nas katowac do końca. Boże chroń Cracovie ⚪️🔴⚪️🔴[/quote]
oczywiscie ze spadniemy
Jak to przejebiemy to Madejski, Minchev i Batoum powinni zostać wypierdoleni dyscyplinarnie
- Edytowany
Ten ostatni wyrzucony i przedostani do rezerw a bramkarz na ławkę
[b]Edycja z 25.04.2026 o godz. 22:03 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1721843 [quote]#post1721839 Spaść nie spadniemy ale będą Nas katowac do końca. Boże chroń Cracovie ⚪️🔴⚪️🔴[/quote]
oczywiscie ze spadniemy[/quote]
Nie spadniemy i tego bede sie trzymał
I bez Wójcika z Zagłębiem...
[quote]#post1721843 [quote]#post1721839 Spaść nie spadniemy ale będą Nas katowac do końca. Boże chroń Cracovie ⚪️🔴⚪️🔴[/quote]
oczywiscie ze spadniemy[/quote]
Z taka nieudolnością jak my gramy to niestety bardzo możliwy spadek bo to jest parodia tutaj większość drużyny do wypierdolenia po Sezonie
[quote]#post1720747 pisałem że z Areczką będzie remis, ze z rakowem cztery stracimy wiec informuje że przegramy jedną bramką z pogonią[/quote]
Spadek, braknie jednego punkciku mozna sie rozejsc
Tu nie ma drużyny ,Hasic do wyjebania od wczoraj bo on kreuje grę a od dłuższej chwili gra żeby nie grać
Ale mamy pecha
Nie wypowiadam się zwykle w piłkarskich wątkach meczowych, bo na piłce się tak zwyczajnie nie znam. Ale dziś zrobię wyjątek, bo nawet taki ignorant piłkarski jak ja to widzi i jedno zdanie komentarza wstawię - [b]TO JEST K...A JAKIŚ DŻOŁK![/b]
- Edytowany
Jeszcze elsnerowanie pozostało. Widać że jest nerwowo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)