Wszyscy na mecz!
-
-
Cracovia 1 - 0 GKS Katowice, sobota 21 marca 2026, 14:45
Żeluś mówił coś ciekawego na konfie?
@leszeczek#4153
Ojjj,widze tu lekką złośliwość 😂
- Edytowany
NIGDY NIE SPADNIE CRACOVIA NIGDY NIE SPADNIEE !!!!!!!
Dziwny mecz się szykuje bo jak wygramy to znaczy że walczymy o puchary, jak nie wygramy to walczymy o utrzymanie.... 🤡 😎
Jakie puchary? Walczymy o miszcza
Walczymy o trzy punkty a co to da nie wiadomo.Jestesmy w formie spadkowej ale nie oznacza to ze jesteśmy chłopcami do lania jak bruk bet. Dwa zwycięstwa pod rząd i będzie pęknie 😃
Bądźmy poważni. Z gry "o coś więcej" już żeśmy się definitywnie wypisali. Najpierw serią remisów, które przy ogólnie słabo punktującej konkurencji jeszcze niczego nie przesądzały, jednak były symptomatyczne, a później 3 wpierdolami z rzędu, które powinny wyleczyć z czegokolwiek nawet najbardziej niepoprawnych optymistów. Jakieś 2 zwycięstwa z rzędu dałyby nam w obecnej sytuacji trochę spokoju w walce o utrzymanie, ale jakoś na to nie liczę.
Leszku ty jesteś realistą albo pesymistą a ja optymista albo głupcem 😉
Panowie, dzisiaj zdzieramy gardła.
NAJPIĘKNIEJSZE BARWY TWE!!!
Ciśnienie rośnie,o 12 trzeba już iść na mecz.
Cieszy fakt że mimo średniej frekwencji, młyn staje na wysokości zadania ☺
Na tą chwile :Sektor D: 2105 / 2466 biletów
Licznik biletów jest ostatnio przekłamany,z Płockim na liczniku było 8400 a już na meczu 10k.
To drugi mecz na Kałuży w tym sezonie (pierwszy był z Jagiellonią Białystok) gdzie liczymy na niespodziankę w postaci wygranej...
[quote]#post1716606 Panowie, dzisiaj zdzieramy gardła.
NAJPIĘKNIEJSZE BARWY TWE!!![/quote]
Co.dwa dni gardło zdarte. Dobrze że są tabletki na gardło ;)
Ja już wyjechałem :D
Chyba będę na styk, bedzie nerwówka.....Jak dawniej.
Wchodząc spóźniony, po schodach na starym stadionie niepewny co pojawi sie na "horyzoncie " na zegarze.
- Edytowany
Tydzień temu zarzekałem się że nie pójdę ale Cracovia silniejsza niż nałóg, zaraz po 14 ruszam z pracy na Ziemię Świętą, Cracovia ponad wszystko 💪💪💪
[quote]#post1716617 Licznik biletów jest ostatnio przekłamany,z Płockim na liczniku było 8400 a już na meczu 10k.[/quote]
Licznik nie uwzględnia trybuny gości oraz skyboxów
Dziś 10 tysięcy pęknie
Tabisz od początku! Rozwalimy ich!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
pablo74, Goście (1)