Nasza logika > logika ekstraklasy
Jest kwas i nie wydaje się że ktokolwiek osiągnął bądź robi cokolwiek aby on zniknął.
Trener ma dość? Grajki mają dość trenera? Czego innego? Nie mam pojęcia.
Dopóki ten układ jest ustanowiony i nie ma nowej zmiennej to czemu niby miałaby przeważyć jakaś wydumana logika ekstraklasy?
Będzie wpierdol po "walce", taki amerykański wrestling w naszej wersji, wiadomo kto wygra ale ludzie udają że to naprawdę.
-
-
Cracovia 1 - 0 GKS Katowice, sobota 21 marca 2026, 14:45
[quote]#post1716125 Dzisiaj GKS gra z Jagą na wyjeździe więc mogą być zajechani z lekka i tu upatruje naszą szansę na zwycięstwo⚪️🔴⚪️🔴[/quote]
Niestety na terazniejszą Cracovie to nawet zajechany rywal jest grozny... 😐
[quote]#post1716150 [quote]#post1716125 ... mogą być zajechani z lekka...[/quote]
Tak, od wtorku do soboty się nie zregenerują. Nie ma takiej opcji. Nawet nie będą mieli siły wyjść u nas na boisko. Oddadzą mecz w.o.[/quote]
Rozumiał bym być zajechanym po od soboty do wtorku. Ale tak pełen lajt.
GieKSa jest w gazie, dwa mecze dla nich z taką formą to pikuś
[quote]#post1716144 Ja patrzę na kartki ( kibicuje piłkarzom.tym co są zagrożeni 4, czy 8 żółtą kartką) oraz na formę piłkarzy danego klubu przed meczem z Cracovią .[/quote]
Milewski 4 zolta kartka w meczu z Jaga, nie zagra z nami.
Patrząc na formę powinniśmy przegrać ale że to Ekstraklasa to 3 pkt będą nasze .
[quote]#post1716211 [quote]#post1716144 Ja patrzę na kartki ( kibicuje piłkarzom.tym co są zagrożeni 4, czy 8 żółtą kartką) oraz na formę piłkarzy danego klubu przed meczem z Cracovią .[/quote]
Milewski 4 zolta kartka w meczu z Jaga, nie zagra z nami.[/quote]
kto? xD co za news, conajmniej jakby Eden Hazard wypadł
co do meczu. hmm oczywiście dalej gramy o nic ale skoro ostatnio zwycięstwo płocka było pewne tak teraz też upatruje w nas faworyta tego spotkania
Milewski to ich podstawowy zawodnik więc pewnie warte odnotowania :)
chodzi mi o to, że drżymy przed milewskim i się cieszymy, że go nie będzie. to nie przymierzając tak jakby nasi rywale się cieszyli, że nie będzie Piły
Bez piły nie można grać.
- Edytowany
[quote]#post1716283 chodzi mi o to, że drżymy przed milewskim i się cieszymy, że go nie będzie. to nie przymierzając tak jakby nasi rywale się cieszyli, że nie będzie Piły[/quote]
Tu na forum gusła są ważne, jak nie napiszesz, że brakuje Milewskiego to zapeszysz a nie chodzi o to, że przed nimi ktoś drży. Szczerze to jak na niego patrzeć to ni wygląda na piłkarza ;)
[b]Edycja z 18.03.2026 o godz. 11:25 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1716286 Bez piły nie można grać.[/quote]
Gra be piłki to teraz podstawa :)
Nie wiem czy zle cos interpertuje ale post PanaP o Milewskim jest zwyklym postem informacyjnym... Prosze wskazac w ktorym miejscu jest to drzenie przed Milewskim ze nie zagra bo chyba niedowidze...
ja jako korespondent informacji nawet bym o tym się nie zająknął bo informacja nie ma wpływu na meczu ani tym bardziej na ewentualny rezultat
Na ewentualny rezultat to może mieć wpływ nawet to, że gołąb nasra bramkarzowi na głowę.
[quote]#post1716313 Nie wiem czy zle cos interpertuje ale post PanaP o Milewskim jest zwyklym postem informacyjnym... Prosze wskazac w ktorym miejscu jest to drzenie przed Milewskim ze nie zagra bo chyba niedowidze...[/quote]
Oświadczam (to popularne ostatnio, patrz Pani Filipiak 😀), wszem i wobec, iż to był ino post informacyjny.
Kiedyś pół forum na czele z Santo chciało ściągnąć Dadoka 🤣🤣🤣 taki Milewski przy Nim to Pan Piłkarz i to przez duże Pe, więc warto odnotować
Ostatnie 6 meczy gieksy na wyjazdach to na przemian wygrana - przegrana, wygrana - przegrana i wiecie co wychodzi z tej wyliczanki w meczu z nami ?? no właśnie... 😐 ale pomimo wszystkie myślę że remis ugramy.
- Edytowany
Jaki remis!
Wygramy, bo dawno nie wygraliśmy, a jeszcze dawniej u siebie i tyle!
Już nie mogę się doczekać analizy Lajkonika dającej nam max 5% na wygraną.
Napewno wygramy !!!QQQ
Chciałbym napisać - były 3 remisy pod rząd, potem 3 porażki pod rząd teraz czas na 3 zwycięstwa pod rząd - ale niestety, to nie podlega takim regułom...
Inna rzecz, że jak się patrzy na naszych piłkarzy, to TEORETYCZNIE 3 zwycięstwa pod rząd są możliwe. TEORETYCZNIE. Praktycznie - zobaczymy, ale jestem pełen czarnych myśli...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)