Hasic miał jeden słabszy mecz, a raczej był bardzo kryty, no Płock widzial że dostaje od ko kolegów 80% podań. Niestety Klich, Amari, Praszelik -lawka, tylko żeby młodzi wyszli na pełnej, bez kompleksów! Z wiarą.
Jak dla mnie sztab to przerost formy, trenerzy bramkarzy co nawet jednego nie potrafią wyszkolić i sztab od przygotowania FIZYCZNEGO, wszyscy aut... Za długo Trwa nieudolność w tych obszarach. Będziemy zmieniać trenerów a tam jakieś kolesiostwo, klepanie się po plecach. Mnie to ten Palczewski tak irytuję, jak go widzę na tych filmikach jak głaszcze po główkach.
-
-
Murat Colak - trzymamy za słowa
5 dni później
- Edytowany
Wypierdalaj na AGH
- Edytowany
Moje 22 lata kibicowania od czasu przeprowadzki do krk. Milion trenerów, zawodników, sztabu, itp i wielkie NIC... my ciągle przegrywamy. Mam serdecznie dość. Sezon w sezon to samo, porażki i walka o utrzymanie. Mam dość... zabijana jest chęć kibicowania....
A co mam ja powiedzieć , prawie 65 lat ?
Panie Turek, dawaj Pan tureckiego trenera!
Nie wiem czy będzie lepiej, ale może chociaż będzie śmieszniej.
- Edytowany
Niech trenerem będzie Polak! dość eksperymentowania.
Karma Drożdza za Kroczka , kto daje i odbiera.
Mamy 6 napastników (Bogacz, Smiglewski, Berte, Kaveh, Siem, Nordas). 3 nie ma nawet w kadrze a pozostali są równie beznadziejni. Za to mamy 4 środkowych obrońców z czego 1 nie zagrał ani minuty jako środkowy obrońca. Ciekawe co będzie jak jeden będzie pałzował za kartki a drugi będzie miał uraz? Środek pola tragedia. Do gry nadają się tylko Klich i Amir, którzy i tak są w słabej dyspozycji.
Kto tym kurva zarządza?
Przecież to jest jakiś cyrk.
- Edytowany
Klich nie nadaje się już do żadnego grania. Zasługuje na spokojną, wspaniałą, sportową emeryture. Zwiedzanie ciekawych zakątków świata i poznawania nowych i wartościowych ludzi!
Kto tym kurva zarządza?
Przecież to jest jakiś cyrk.
No właśnie Panie Colak, ten cały pion sportowy z Trubalskim na czele jest do natychmiastowego zaorania!
Trzeba wreszcie w klubie zrobić porządek, to nie jest miejsce dla dyrektorów karierowiczów i praktykantów, uczących się dopiero na żywym organizmie!
Tym bardziej, jak jesteśmy po przejściach i w tak trudnej sytuacji.
Same szkoły czy kursy tutaj nie wystarczą, potrzebne są doświadczone osoby, mające pojęcie o zarządzaniu, do tego jeszcze w kryzysie.
Chyba, że chcecie nas spuścić z ligi, bo wtedy będzie łatwiej pozbyć Platowi klubu...
Tylko wtedy będzie duża skaza na nazwisku i będzie to panu zapamiętane!
Bóg wybacza Cracovia nigdy!
Prezesie do roboty! Daj raz zamiast koszulki .......papier Grzelakowi zeby odszedł
Zastanawiałem się gdzie to napisać i pomyślałem że to dobre miejsce. Cały czas, po wczorajszym, mam dość. Żałuję, że synka w sezonie 25/26 zaprowadziłem na Cracovię, doprowadziłem że teraz gra na Wielickiej, chodzi na wszystkie mecze. Myślałem, że pod wodzą wcześniejszego prezesa wszystko zaczęło się zmieniać... Teraz jest coraz gorzej a ja znowu się niepotrzebnie denerwuje, do tego syn przeżywa porażki. MAM DOŚĆ.
[quote]#post1748001 Zastanawiałem się gdzie to napisać i pomyślałem że to dobre miejsce. Cały czas, po wczorajszym, mam dość. Żałuję, że synka w sezonie 25/26 zaprowadziłem na Cracovię, doprowadziłem że teraz gra na Wielickiej, chodzi na wszystkie mecze. Myślałem, że pod wodzą wcześniejszego prezesa wszystko zaczęło się zmieniać... Teraz jest coraz gorzej a ja znowu się niepotrzebnie denerwuje, do tego syn przeżywa porażki. MAM DOŚĆ.[/quote]
Co to za wpis !!!!!!!!
- Edytowany
Rozegralismy 9 meczow - w sumie bylo do zdobycia 27 pkt. a mamy ich 8... To daje nam wykonanie 28% planu.... czyli katastrofa...
Pojechalem wczoraj z przyjaciolmi do KATOWIC i po pierwszej polowie mieslismy raptem 32% posiadania pilki. I tylko fure szczescia, ze nie przegrywalismy juz 2-3 do zera. W kazdym szanowanym klubie, po piatej porazce z rzedu, trener musialby odejsc odrazu. I to bez zalu. Sympatyczny jest Pan Grzelak, ale widac, ze nie ogarnia tego bajzlu wcale. A gra w 11 w obronie na 15 metrze musiala sie skonczyc kleska. I tak bylo. Kto to kurwa wymyslil aby tak sie cofac???
A jesli dodamy do 9 meczy z aktualnego sezonu, jeszcze piec remisow na wiosne . To na 14 rozegranych meczy zdobylismy - UWAGA - 13 pkt. Z 42 pkt mozliwych... to dalej nam 30,5 % wykonania planu. To nie jest nawet przecietnie, tylko tragicznie....
- Edytowany
Kiedy walne?
Czy zwalniany Trenera i za dwa, trzy miesiące szukamy kolejnego?
Tu jest problem głębiej.... Trubalski jest jednym z nich
Trybalski ich nie posył do boju ( a raczej chodzenia ).
Ale on jest odpowiedzialny za ich sprowadzenie, za wybór trenera i sztabu, który ich przygotowuje.
Wszyscy są do wypierdolenia
Spokojnie dziś dzień wolny, piękna niedziela. Jest czas, mamy czas…
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)