[quote]#post1737507 Szkoda że Borek nie doradził Klichowi wieczystej albo GTS, moze Mati sprzedałby mu sierpa i już by mu się odechciało pisać o Cracovii[/quote]
Widziałem co pisał Borek i ja powiem ciut inaczej…
Gdy po wczorajszym meczu już chyba nikt nie ma złudzeń w którym kierunku zmierza klub, nagle odpalenie się Borka wydaje się nieprzypadkowe.
Można mówić co się chce, ale jeśli cokolwiek ma ocalić nasz Klub, to rozpoczęcie medialnej nagonki i nagłaśniania tego co się u nas dzieje już teraz ! bo szanse na to, że u nas się znajdzie ktoś na zabój zakochany w Cracovii i wyda swoje miliony na długi są niewielkie.
-
-
Murat Colak - trzymamy za słowa
- Edytowany
Że Borek spuszcza się jak Jarka widzi to wiadome.
Panie Murat różne słowa mi sie cisną do ust, ale poczekam z oceną do końca sierpnia.
Wstrzymałem się z zakupem karnetu pierwszy raz od dawien dawna, zwyczajnie po ludzku nie chcę być oszukany przez pana Murata...
[quote]#post1737513 Wstrzymałem się z zakupem karnetu pierwszy raz od dawien dawna, zwyczajnie po ludzku nie chcę być oszukany przez pana Murata...[/quote]
To karnet się kupuje na Murata? Myślałem że na Cracovię, na którą nie chodzi się dla wyników, sukcesów, widowiska, piłkarzy.
Może mam skrzywiony obraz bo jestem pier*olnięty od lat...
- Edytowany
Tak na Murata kupowałem przez ponad 40 sezonów!
Murat to jest tylko pionek, nie jest decyzyjny mimo że jest niby prezesem tym bardziej winni nie są piłkarze czy trener. Zacznijmy w końcu napierdalać w tego amerykańskiego cwela płatka bo ten klub zaczyna się rozpierdalać i jeśli tak dalej pójdzie to lecimy do 1 ligi i wszystko jest aktualnie z winy tego osobnika, to że Filipiakowa sprzedała mu klub to jedno, ale skupmy się na tym co teraz i ratujmy to póki się da...
@Leleo#42791 pionek zgadza się, ale on ma kontakt z właścicielem w każdy tydzień - tak mówił. Właściciel rzodaje karty nie jego pracownik - Colak.
Jak Ma kontakt znaczy, że tylko przez przedstawiciela Platka w klubie możemy dotrzeć do samego Platka. Pytanie jakie to argumenty kibice przedstawią w czwartek, czy sensowne, czy z mchu i paproci.
@PanP#38582 pytanie jeszcze jaki jest ten kontakt, bo pewnie on przekazuje takie informacje w stylu, że w sumie nie jest tak źle, na meczu pojawiło się 11k kibiców w poniedziałek więc frekwencja dobra to platek ma wyjebane bo kasa się jakoś tam zgadza, on mu musi w końcu zacząć przekazywać że jesteśmy wkurwieni i jedziemy po nim gorzej niż po GTSie. Ja mam gówno do gadania w tej kwestii, ale fajnie jakbyśmy na którymś meczu też po prostu wyszli z D i zaprotestowali, najlepiej jakby w ogóle stadion był pusty na jakimś meczu, może ten jebany cwel by zobaczył że skończyło się babci sranie i niech daje kasę na klub, rozwija go a jak nie to niech wypierdala.
- Edytowany
Pytanie podstawowe: co robi tych 16 dyrektorów, jakie mają osiągnięcia i czy stać nas na to żeby taką dużą liczbę "działaczy" niezwiązanych z pierwszą drużyną pozbawioną kilku podstawowych ogniw (napastników) zatrudniać?
Płatek po to ma prezesa żeby mieć święty spokój z kibicami. Warto więc jebać po nim bo wtedy Colak będzie miał problem przed szefem.
Inna sprawa że o ile Filipiak pewnie się jako-tako przejmował opinią kibiców, tak Płatek ma na to wyjebane.
Tak racja ,ma Platek wyjebane,bo nie jest zrzyty z Klubem i dlatego to wszystko tak wygląda,a wygląda fatalnie.
Popatrzcie na takiego Właściciela Korony Kielce Gość prawdziwy kibic Korony itd.
- Edytowany
@Leleo#42791 o tak, pusty stadion to na bank dla Cracovii jest dobre! Ludzie ogarniamy się, obecne media nie wesprą nas w żadnej akcji, zrobią z nas pośmiewisko i będzie jeszcze gorzej. Borek nie ma żadnej wiedzy i po jednym meczu robi z Lecha mistrza a po drugim mówi że to największa kompromitacja od lat.
Sorry ja i moja familia na pewno nie zrobimy bojkotu w stylu pusty stadion, choćbym siedział sam!!
Tylko po to żeby pismaki napisali że w Cracovii jest najgorzej 120 lat. Piękna reklama dla sponsora!!!
Chodziłem za Filipiaka, ptysia który mnie wkurwial, i Murata który jest dla mnie słabym prezesem również, ale aż tak mnie nie wkurwia jak Mateusz bo nie opowiada sprzedażowych bajek.
Może jestem kibicem krócej niż wielu tutaj ale jest to mój wybór i moje DNA,i dzięki
[b]Edycja z 05.08.2026 o godz. 06:23 (scalono posty)[/b]
@Kamaz80#42570 ale wśród kibiców Cracovii widocznie nie ma takiego filantropa, a jak się znajdzie mniejszy sponsor zzyty z klubem to jest opluwany przez kibiców sukcesu czyjegoś, że to nie wielki producent karmy dla psów z workiem pieniędzy, ehhh
Dodam jeszcze że strategia klubu została przedstawiona, gramy o utrzymanie w tym sezonie, ogrywamy młodych, po to jest Grzelak który ma w tym doświadczenie, rozwój Akademi.
@Lakbeti#42816
No właśnie,o to chodzi strategia Klubu na ten sezon to utrzymanie,a my kibice myślimy że może medal,może puchary itd.😆
Z drugiej strony przychodzi nowy właściciel "Miliarder" i w pierwszym sezonie gramy o utrzymanie.... ech kurwa.
To nie chodzi o narzekanie ,tylko o to że w Klubie od lat to samo,czyli nie idziemy do przodu,a Ekstraklasa nam ucieka,wystarczy na budżet klubów zobaczyć.
Wiem, projekt się dopiero zaczyna....
Jedno trzeba przyjac do wiadomości i to szybko ..Jesli gosc kupił i rozpierdolil juz kilka klubow to nagle nie zapala do zupelnie obojętnego mu klubu miłością i nie bedzie lądował w niego kasy aby odnies z nim sukces.Cracovia jest dla Płatka tylko kolejnym przystankiem z którego trzeba wyciągnąć cp sie da a pozniej wypluć i iść dalej.
- Edytowany
Nie żebym był specjalnie zainteresowany, ale jeżeli ten nowy właściciel Casa Pia ich pociągnie w górę, to akurat oni na Platkowej inwestycji nic nie stracą. Wyciągnął ich Platek z drugiej ligi, utrzymał w lidze i sprzedał dalej. Jeżeli u nas miałoby się to powtórzyć z odkupem przez kogoś konkretniejszego za jakiś czas, to spoko, przetrwamy ten etap Platkowej mierności. Tylko oby się nie powtórzył scenariusz duński, bo też niestety jest możliwy…
W tym sezonie gramy o utrzymanie, a w przyszlym o awans.
Mowa trawa, prezes gada żeby nic nie powiedzieć, z jego oświadczenia nic nie wynika
Prezes jest tylko dupochronem właściciela . I tyle .
[quote]#post1737547 Prezes jest tylko dupochronem właściciela . I tyle .[/quote]
Hanku kalka z czasów JT i JF?
Yankes nie potrzebuje żadnych dupochronow.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)