@pablo74#33265 MD dużo bajek opowiadał w wywiadach i filmikach, których udzielił tyle godzin co Kacprzak dyżurów w południowym.
Pieniądze z CK miały iść na Raczna,ale poszły na wypłatę dla Elsnera.
Teraz zobaczymy jak tym pójdzie. Przynajmniej nie opowiadają bajek ani nie składają obietnic. Niech podziałają i albo się miło zaskoczę, albo rozczaruje.
-
-
Murat Colak - trzymamy za słowa
[quote]#post1734220 @pablo74#33265 MD dużo bajek opowiadał w wywiadach i filmikach, których udzielił tyle godzin co Kacprzak dyżurów w południowym.
Pieniądze z CK miały iść na Raczna,ale poszły na wypłatę dla Elsnera.
Teraz zobaczymy jak tym pójdzie. Przynajmniej nie opowiadają bajek ani nie składają obietnic. Niech podziałają i albo się miło zaskoczę, albo rozczaruje[b][/b].[/quote]
Jak to Grabowski w kawale opowiadał "(...)to masz dwa wyjścia"
co do MD, nieobecni nie mają racji.
MD musiał stworzyć otoczkę klubu aspirującego do walki o najwyższe cele. Stąd bardzoooo drogi trener, duza ilosc transferów.
Rok temu z hakiem nikt się nie zastawawiał skad na to kasa tylko była euforia.
Zaryzykował, nie wyszło. Było też dużo pecha i Elunia wykręciła numer w styczniu.
MD dużo poukładał, nowe koszuli na 120 lecie to też min jego zasługa. Wiadomo temat akademii zawalony, polityka wobec Rózgi,Bzdyla oraz Rakiego też dziwna była.
No i rotacja ciągła. Pracownikom też niezbyt styl zarządzania MD się podobał.
MD generalnie zrobił dużo dobrego, wzniósł nas na wyższy poziom. Czy się komuś podoba czy nie ale za czasów JF była patolgia i zarządzanie reaktywne jedynie.
MD też zaorał hokej nie zapominajmy, dużo mówił mało robił, jest krytyka JF bo tak najlepiej, ale niech się wykarzą inni czekam jak na razie to nie jest lepiej, poczekamy OK, zobaczymy co będzie po tym sezonie
- Edytowany
AI?
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784195167-116.jpg[/img]
Edit:
Na bank
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784195419-473.jpeg[/img]
Ja znalazłem takie. To AI?
[quote]#post1734226 ... MD generalnie zrobił dużo dobrego, wzniósł nas na wyższy poziom...[/quote]
Ciekawa teza, czym się ten "wyższy poziom" dla nas przekłada???
Długami, które po sobie zostawił wydając tylko w pół roku od czerwca do grudnia 2025 mnóstwo kasy za Rózge, Ghite/w sumie 3 mln. euro/ i za CK /10,5 mln. zł./a i tak brakowało na wypłaty i trzeba bylo prosić o wcześniejsze przelewy z Ekstraklasy???
Znalazł jakichś sponsorów żeby pokryć wydatki na swoich pozatrudnianych kolesi, którzy położyli na łopatki m.in. Akademie?
Ilu dyrektorów przewinęło sie przez ten czas w klubie, ile pieniędzy oni zdobyli przez te dwa lata dla klubu? Ile osób odeszło przez niego z klubu? Gdzie jest ta pani dyrektor od komunikacji, ktoś ją widział w ogóle?
odpowiadam.
Frekwencja. Nawet głupi sponsor dla Akademii o ktorej piszesz. W ogóle przeorganizowanie klubu jako organizacji.
Za Filipiaka 7 lat graliśmy w tej samej koszulce. A stosunek do kibiców był taki ze traktował wszystkich z buta
Mam nadzieję że Curylo coś wniesie w radzie, bo to dość znany adwokat na mieście.
A kibiców oby Colak się starał rozumieć i szanować, i w drugą stronę też. Na podlizywaniu daleko klub nie zajedzie, to błędne koło.
[quote]#post1734259 ... Frekwencja. Nawet głupi sponsor dla Akademii o ktorej piszesz. W ogóle przeorganizowanie klubu jako organizacji....[/quote]
Dalej nie wiem w czym to się przejawia?
Co ten sponsor dał tej Akademii? Dwie drużyny juniorów spuścił z najwyższej ligi, teraz spadła też rezerwa.
Jakie przeorganizowanie klubu jako organizacji, co z tego wyszło? Kilkunastu nowych dyrektorów którym trzeba płacić grube pieniądze, a pożytku żadnego! Pierwsza drużyna ledwo się utrzymała w lidze.
Jakie osoby przez niego zatrudnione mają dzisiaj wiodącą rolę w klubie?
Co do frekwencji można sobie porównać mecze z dwóch ostatnich sezonów.
[quote]#post1734220 ... Pieniądze z CK miały iść na Raczna,ale poszły na wypłatę dla Elsnera....[/quote]
heeee? Przeciez bylo info ze odszedl bez odszkodowania wiec skad twoje wymysly ?
[quote]#post1734288 [quote]#post1734220 ... Pieniądze z CK miały iść na Raczna,ale poszły na wypłatę dla Elsnera....[/quote]
heeee? Przeciez bylo info ze odszedl bez odszkodowania wiec skad twoje wymysly ?[/quote]
Nie mówię o odprawie tylko wypłacie. Pewnie jakbyśmy musieli mu płacić odszkodowanie to klub poszedł by z torbami.
[quote]#post1734292 [quote]#post1734288 [quote]#post1734220 ... Pieniądze z CK miały iść na Raczna,ale poszły na wypłatę dla Elsnera....[/quote]
heeee? Przeciez bylo info ze odszedl bez odszkodowania wiec skad twoje wymysly ?[/quote]
Nie mówię o odprawie tylko wypłacie. Pewnie jakbyśmy musieli mu płacić odszkodowanie to klub poszedł by z torbami.[/quote]
Eee to na bogato placili Elsnerowi... jak przejadl ok10 baniek.... ?
skad ty te liczby bierzesz? w brawo girl pisali o tym ?
@KruszynaKSC#7322 nie , na znalazłem między ulotkami
To po co piszesz takie bzdety?
@KruszynaKSC#7322 żebyś miał co czytać
Aha..
- Edytowany
Murat imponujesz
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784231321-265.png[/img]
[b]Edycja z 16.07.2026 o godz. 21:54 (scalono posty)[/b]
Wrzucam kto nie ma X
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784231695-821.png[/img]
mam nadzieje ze ta kurwa gorlicka nie wejdzie na Kałuży.
Ja tam jestem ciekaw czy one nie muały żadnych promek na instazgraje aktorów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)