Ehh, co z tego że kolejny mecz bez porażki jak samymi remisami to my nie osiągniemy zbyt wiele. Podmiejscy byli do ojebania, wg mnie stracone dwa pkt
-
-
Widzew Łódź 0 - 0 Cracovia, piątek 20 lutego 2026, 20:30
nic tymi remisami nie ugramy, zauważcie że wszystkie groźne akcje Widzewa to farfocle, albo przebitki. Dziwie się, że nie graliśmy podobnie tylko joga bonito.
Podobno nasz 7 mecz bez porażki...
Lajkonik odpiął temat globalnie.
Dzisiejsze 0:0 do tego meczu z przed tygodnia z Jagą 0:0 to dwa różne światy... tydzień temu dało się na to patrzeć, dziś oczy bolały.
[quote]#post1712147 Podobno nasz 7 mecz bez porażki...[/quote]
Tym razem z klubem który wydał 20mln na zimowe okienko...
@del_piero#11540
Zgoda, ale kartoflisko nie nadawało się do gry po ziemi.
Drugi raz z rzędu gramy w Łodzi z paralitycznym wstydzewem, tym razem przehajpowanym i przrpłaconym, ale tak samo koszmarnie słabym. I drugi raz tylko remisujemy, bo sami jestesmy niestety bezjajeczni w ofensywie.
Ja nie jestem zły za brak wygranej, bardziej rozczarowany. Ale panowie, kurwa, przecież na tym kartoflisku nie dało się wymienić 2 podań po ziemii. Takie murawy nie powinny być dopuszczane do gry na tym poziomie. Jak podnosić poziom ligi jak trzeba grać lagę, byleby unikać kontaktu piłki z podłożem. A na koniec komentator stwierdza, że to był najgorszy mecz sezonu. To była półpiłka plażowa.
[quote]#post1712119 Kameri dobra zmiana. Będą z niego ludzie.[/quote]
Według mnie najlepszy na boisku był, jakby Praszeliku miał choć trochę techniki to może miałby nawet asystę.
W pierwszej połowie wyglądało to obiecująco, bo w sumie kontrowaliśmy grę.... W drugiej połowie już niestety daliśmy pograć Widzewowi. Ogólnie rzecz biorąc mecz bardzo nudny, bez emocji i remis sprawiedliwy.... Trzeba zacząć wygrywać jeżeli myślimy o pucharach i podium.
[quote]#post1712150 [quote]#post1712147 Podobno nasz 7 mecz bez porażki...[/quote]
Tym razem z klubem który wydał 20mln na zimowe okienko...[/quote]
Ps
Wydali kupę hajsu a murawa jak na Tramwaju Kraków
Znowu remis. Sutalo to nawet jakby strzelał z metra to by przestrzelił. Mam nadzieję, że Bogacz się szybko wyliże - będzie z niego dużo pożytku.
[quote]#post1712064 Tylko murzyn może strzelić[/quote]
Nie wszedł i nie strzelił. Charpentier widać za blady
No nic..
Pora w piątek na 3 pkt i.przelamanie.
Piast złapał zadyszkę musimy to wykorzystać.
Ciężki mecz. Widać, że Elsner szuka recepty na skuteczność w ataku. Wyglądamy w tym względzie na drużynę w budowie a nie gotowy team na puchary. Szkoda Bogacza bo wyglądał na szybkiego i odważnego grajka, ale po reakcji na kontuzję wygląda że szybko nie wróci. Trochę poszerza nam się ławka kurujących. Kakabadze, Perkovic, Praszelik, Bogacz. Czekam teraz na debiut Batume, myślałem, że dziś zadebiutuje bo brakuje nam w ataku szybkiego gracza. Na dziś nie wiadomo na kogo postawi Elsner z Piastem. Charpentier, Minczev, Batume, Zahiro?
Oskar Super!!!
Bogacz podobno złamany obojczyk
Nie wiadomo co było gorsze dziś... murawa czy poziom piłkarski tego meczu. Do zapomnienia....
Kameri ma te piłkarskie ruchy i nie boi się być przy piłce, dobrze wyglądamy w defensywie ale do przodu tragedia, szkoda tego spalonego i Wiktora bo chłop bierze piłkę i jedzie nie patrząc na nic, kozak, silny na nogach jak tur
@octop#15569 około 3-6 miesięcy do normalnego grania
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)