Pytania są dwa:
1) Czy będzie 1 czy 2 karne dla Widzewa
2) W której polowie dostaniemy czerwoną kartkę.
Odpowiedzi można wysyłać gołębiem.
-
-
Widzew Łódź 0 - 0 Cracovia, piątek 20 lutego 2026, 20:30
Perkovic zdrowy ?
Spodziewałem się, że będzie pod górkę z obsadą sędziowską, ala takiego tandemu nie przewidziałem. Dobrze @Rock#1477 napisał.
Ale jesteście pesymiści, dlaczego od razu zakładacie złe sędziowanie, nie rozumiem
W lutym 2025 też z Widzewem sędziował nam ten mecz całkiem spoko i nawet podyktował dla nas karnego
Cokolwiek by mówić o Stefańskim, to jednak w tym momencie Sylwestrzak i Kwiatkowski dystansują go, gdy idzie o antytezę dobrego sędziego piłkarskiego. Tych dwóch...
Do boju Cracovio, mimo zawieruchy, mimo pożaru prowadź do zwycięstwa kapitanie statku Elsner-ze.
- Edytowany
Patrząc w tabele wbrew pozorom to widzew w tym meczu jest "na musiku zwycięstwa" bo walczą o spadek i grają u siebie. (tak tak wiem, my walczymy o puchary). Podstawą w takim meczu wydaje mi się nie stracić szybko bramki na 1:0 i powinno być dobrze - nasze zwycięstwo. 😎
To widzewowi się "pali dupa" przed spadkiem, my powinniśmy zagrać spokojnie, z głową.
rozkład jazdy na dziś znany
Stefański prędzej czy później wyjdzie z cienia ze swoim " obiektywnym sędziowaniem" . Oby nie powrócił w wielkim stylu w Naszym meczu.
Mam nadzieję że zagramy z prawdziwym napastnikiem,a nie z Minczewem.
[quote]#post1711854 Mam nadzieję że zagramy z prawdziwym napastnikiem,a nie z Minczewem.[/quote]
jest trzech to nie masz sie o co martrwic...
Mam pytanie czy ktoś z wasz był na meczu będąc na zwolnieniu lekarskim ? Bardzo chce iść na mecz ale nie wiem czy nie będzie z tym przypału?Pytanie na przyszłość.
[quote]#post1711860 Mam pytanie czy ktoś z wasz był na meczu będąc na zwolnieniu lekarskim ? Bardzo chce iść na mecz ale nie wiem czy nie będzie z tym przypału?Pytanie na przyszłość.[/quote]
Nie ryzykuj. ZUS jest zdolny do wszystkiego.
[quote]#post1711764 Ale jesteście pesymiści, dlaczego od razu zakładacie złe sędziowanie, nie rozumiem[/quote]
Wieloletnie doświadczenie i obserwacje wyczynów obydwu panów .
Cześć w jakim pubie w KRK będzie można zobaczyć mecz?
[quote]#post1711860 Mam pytanie czy ktoś z wasz był na meczu będąc na zwolnieniu lekarskim ? Bardzo chce iść na mecz ale nie wiem czy nie będzie z tym przypału?Pytanie na przyszłość.[/quote]
Jesteś na zwolnieniu, czy na "zwolnieniu"?
Bo jak faktycznie coś ci jest, co uniemożliwia wyjście na mecz, to nie warto ryzykować zdrowiem (a jeżeli to zakaźne, to też zdrowiem innych)
A jak boisz się tylko o to, czy cię nie złapią, to po cholerę piszesz - jakbyś po prostu pojechał na mecz, to pies z kulawą nogą w piątek wieczorem nie będzie cię sprawdzał, czy leżysz w łóżeczku. A tak, to nie wiadomo, kto forum służbowo czyta 😁
[quote]#post1711845 rozkład jazdy na dziś znany[/quote]
Cracovia Pany! CRACOVIA PANY!
[quote]#post1711885 [quote]#post1711860 Mam pytanie czy ktoś z wasz był na meczu będąc na zwolnieniu lekarskim ? Bardzo chce iść na mecz ale nie wiem czy nie będzie z tym przypału?Pytanie na przyszłość.[/quote]
Jesteś na zwolnieniu, czy na "zwolnieniu"?
Bo jak faktycznie coś ci jest, co uniemożliwia wyjście na mecz, to nie warto ryzykować zdrowiem (a jeżeli to zakaźne, to też zdrowiem innych)
A jak boisz się tylko o to, czy cię nie złapią, to po cholerę piszesz - jakbyś po prostu pojechał na mecz, to pies z kulawą nogą w piątek wieczorem nie będzie cię sprawdzał, czy leżysz w łóżeczku. A tak, to nie wiadomo, kto forum służbowo czyta 😁[/quote]
Po pierwsze mam chodzące L4 nie zaraźliwe, po drugie kto mnie tu sprawdzi czy ja się komuś przedstawiłem, po trzecie nie boje się że ktoś mnie sprawdzi czy leżę w łóżeczku tylko istnieje coś takiego jak Centralna baza kibiców i nie wiem czy jak odbije bilet na bramce to nie zaświece się w Się .Nigdy nie przestanie mnie zadziwiać jak po zadaniu prostego pytania odzywają się osoby które nie mają pojęcia o temacie.Pytalem czy jest ktoś kto już to wypróbował i mi powie tak na 100 % Tak lub Nie.
- Edytowany
Nie przypominam sobie żeby ktoś zadał na tym forum tak abstrakcyjne pytanie..
Czy mogę przejść przez ulice nie na pasach...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (19 użytkowników)
Goście (19)