Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Cracovia 0 - 0 Jagiellonia, sobota 14 lutego 2026, 14:45

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto ponad 2 tygodnie temu o 23:00
      Ostatnia aktywność tydzień temu o 09:34
      11425 wyświetleń
    • gbialas

328
      445
    • ponad tydzień temu o 17:54
      Post #1711194 15.02.2026 17:54
    Przede wszystkim to nie była idealna sytuacja. To był dobitka i strzał sytuacyjny na zasadzie "a może wejdzie". Tam nie było miejsca i możliwości, żeby pocelować. Zrobił to co miał zrobić. Pululu też nie strzelił. Nie każdy strzał to bramka. Często decydują ułamki sekund i odrobina szczęścia. Szczęście trzeba pomagać i trafiać w bramkę, nawet z "karola". On to zrobił. Doszedł do piłki itrafil w światło bramki. To jest rola napastnika. Nie miał pustej bramki. Tam byli obrońcy, bramkarz i "pan chaos", który w takich sytuacjach rządzi. Odrobina więcej "zimnej krwi" i byłaby bramka. Tylko ta "zimna krew" jest zwykle wtedy gdy się gra regularnie i "żre".
    • leszeczek, mcz_, Pasiak_od_1979 oraz 2 innych osób lubią to.
    • Ivory THC KSC

841
      243
    • ponad tydzień temu o 18:06
      Post #1711196 15.02.2026 18:06
    • Edytowany
    A może poprostu inteligencja biskowa,zamiast walic na sile w srodek bramki wystarczylo weznetrzna strona ukasic leka w prawa strone .. [b]Edycja z 15.02.2026 o godz. 18:08 (scalono posty)[/b] [quote]#post1711196 A może poprostu inteligencja biskowa,zamiast walic na sile w srodek bramki wystarczylo weznetrzna strona ukasic leka w prawa strone ..Po to trenuja zeby takie sytuacacje wykorzystywac ,po to iora nie mały hajs zeyw takich sytuacjach strzelac wlasnie bo to jest jego szansa zeby wbic sie do skladu.Widze ze powstał komitet bronienia ale nie wiem czego .
    • gbialas

328
      445
    • ponad tydzień temu o 18:21
      Post #1711198 15.02.2026 18:21
    @Ivory THC KSC#649 Wskaż mi napastnika, który wszystko strzela!!! Twoje uwagi są debilne. Twoja inteligencja pozaboiskowa Wola o pomstę do nieba!
    • leszeczek

24K
      28.4K
    • ponad tydzień temu o 18:28
      Post #1711201 15.02.2026 18:28
    Nie rozumiem dlaczego tutaj na siłe jest porównywanie, czu Mincev zagrał lepiej czy Zahiro. Obaj zagrali na podobnym poziomie w różnych fazach Meczu. Obaj oddali po jednym niebezpiecznym strzale. Cóż, nie weszło. Mincev gonił się i szarpał ze świeżymi obrońcami Zahiro wszedł na podmęczonych, w dużej mierze przez Tego Minceva. Ciekawe, czy Kaveh byłby tak samo efektywny przeciw świeżym przeciwnikom i czy wytrzymałby te 60 minut. Moim zdaniem obaj zagrali na swoim przyzwoitym poziomie.
    • mcz_ oraz konserwa lubią to.
    • Ivory THC KSC

841
      243
    • ponad tydzień temu o 18:52
      Post #1711208 15.02.2026 18:52
    [quote]#post1711198 @Ivory THC KSC#649 Wskaż mi napastnika, który wszystko strzela!!! Twoje uwagi są debilne. Twoja inteligencja pozaboiskowa Wola o pomstę do nieba![/quote] Zobaczymy gdzie moja inteligencja mnie zaprowadzi a gdzie Ciebie patrzac sie na koniec sezonu ile to zgral pilek, a ile strzelil bramek..Zbija pilki bo jest wysoki ,przetrzynuje pilki bo tyljo to umie nie strzela bramek bo tego robił nie bedzie doktorze habilitowany magistrze etatowy..
    • stnczyk

423
      716
    • ponad tydzień temu o 02:16
      Post #1711236 16.02.2026 02:16
    [quote]#post1710900 Knap nie wypadł. Elsner gadał na konfie, że u Knapa coś ze zdrowiem i dlatego też nie odwoływali się od kartek.[/quote] Przepraszam bardzo, a co to ma do rzeczy? Tam nie było kary za czerwoną, jak czerwona jest za drugą żółtą to się liczy żółte. Knap ma dwie żółte. Gdyby było odwołanie miałby jedną (prawdę mówiąc nie powinien mieć żadnej, ale przy pierwszej faul jednak był, więc szanse na odwołanie żadne). Uważam ze brak odwołania to poważny błąd.
    • leszeczek, koziołek, torreador oraz wrzo.ksc lubią to.
    • orłowy

472
      721
    • ponad tydzień temu o 08:08
      Post #1711242 16.02.2026 08:08
    Ja w ogóle nie rozumiem dyskusji nt tego czy Minchev czy Zahiro lepszy. W 3 meczach zdobyliśmy 2 bramki, w tym jedną z karnego. Nie strzelił jej żaden etatowy napastnik i chyba po to ściągnęliśmy dwóch nowych w przerwie, żeby ktoś wreszcie wykańczał te sytuacje. Minchev napastnikiem nie jest i mam nadzieję, że na szpicy nie zagra dopóki wszyscy pozostali nie będą kontuzjowani (czego nikomu z nas nie życzę), a Zahiro na razie niech wchodzi z ławki i poprawia zaufanie, które zawiódł wielokrotnie swoją mierną grą. Ja od napastnika oczekuję bramek przede wszystkim, nie tylko celnego zgrywania główek.
    • BartAcid, KruszynaKSC oraz Ivory THC KSC lubią to.
    • RZ1975

3.3K
      6.3K
    • tydzień temu o 09:34
      Post #1711372 17.02.2026 09:34
    Kulisy meczu: https://youtu.be/DyV3STMwzGg?si=w0luahJ7rdWKxNOu&sfnsn=scwspmo
    • GSC, mcz_, hank oraz Ivory THC KSC lubią to.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)

Goście (2)
    • Główna
    • Działy i kategorie