Dzisiaj trzy zaległe mecze eklapy.
Raków Częstochowa - Zagłębie Lubin 14:45
Motor Lublin - Jagiellonia Białystok 17:30
Legia Warszawa - PiastPiast 20:15
-
-
Zaległe mecze ekstraklasy - Niedziela 14.12.2025
- Edytowany
No to Zagłębie właśnie obejmuje prowadzenie w 81 minucie grając w przewadze, jak się tak skończy, to lecimy na na 6 pozycję
No i co z tego? Dalej na tą porę mamy tylko 3 punkty do lidera!
[quote]#post1703895 No i co z tego? Dalej na tą porę mamy tylko 3 punkty do lidera![/quote]
Czyli w ostatniej kolejce mając stratę 3 punktów do lidera i przy niekorzystnym układzie wyników polecimy z na przykład 3 miejsca na 5, to powiemy, i co z tego? Nadal mamy 3 punkty straty do lidera?
- Edytowany
Solidne pożegnanie Papszuna z Częstochową. Miejmy nadzieję, że zwiastuje podobne do dzisiejszego wyniki w ległej. Tego trenerowi, forumowiczom oraz samemu sobie serdecznie życzę.
Dziś nastąpiło ukoronowanie paoszunowego dzieła- wielki Raków. 😁
RZ1975 a którą to kolejkę mamy teraz co? Trochę spokoju by się przydało
[quote]#post1703900 RZ1975 a którą to kolejkę mamy teraz co? Trochę spokoju by się przydało[/quote]
A co ja napisałem takiego, co wprowadza niepokój? 😉
Nie ma powodu do niepokoju. Zagłębie to typowy zespół środka tabeli. Te trzy punkty są im zupełnie niepotrzebne.
Kończymy rok 25 na 7 miejscu.
Z tego co widzę - nie ma szans by nas ktoś w tym roku zepchnął na 7 miejsce. Ale może ja mam coś z oczami.
Ok, masz rację, Lech gra 30.I.26.😂
- Edytowany
Chyba 3.02.2026 (za 90minut.pl)
Ponadto będzie musiał wygrać w Gliwicach bo ma do nas 1,5 punktu straty, a to nie jest takie pewne.
Motor - Jaga 1:1
Kolejny dobry wynik dla nas dzisiaj. Został jeszcze mecz Legia - Piast. Tu wynik bez znaczenia dla Cracovii ale oczywiście z czystej złośliwości kibicujemy Piastowi.
Poziom gry w pierwszej połowie meczu cwks - Piast adekwatny do pozycji w tabeli .
Nic mnie nie interesuje. Jak sędzia gwizda, byle Piast wygrał, odpuszczę skarpetki pod choinka w zamian za to. ;)
Rajović. Jakie to jest drewno...
Widać, że sędzia spoza ligi o trzyma Legię krótko na smyczy. Fajnie prowadzi mecz.
I cwele w pałę !
Ale piękny gol z wolnego.
Brawo !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)