[quote]#post1702699 ... Nie mamy żadnego 4 miejsca bo Lech i Raków rozegrali o jeden mecz mniej i nas wyprzedzą....[/quote]
Też tak kiedyś rozumowałem, aż do sezonu gdy mieliśmy zaległy.mecz z LzSem i wszyscy zakładali, że CWeLe mogą sobie dopisać trzy punkty, a dla nas to tylko obowiązek wybiegnięcia na boisko. To jest Eklasa i ani Lech ani Raków nie mogą być tych punktów pewni.
-
-
Wisla Plock 0 - 0 Cracovia, czwartek 4 grudnia 2025, 17:00
No niestety beniaminek za mocny dla naszych kopaczy dobrze że nie przegrali .
Może warto, dla uczciwości wypowiedzi, dodać, że ten "beniaminek" jest na drugim miejscu w tabeli, a u siebie ma 6-3-1 stracił 4 bramki I przegrał tylko z najlepiej punktującym zespołem ligi - Jagillonią
[quote]#post1702614 Wdupcymy im 5:0 i jesteśmy na drugim miejscu, róbcie skriny 😍[/quote]
Kurde, ale było blisko!
[quote]#post1702753 ... Drużyna bez formy . 5-ć meczy jeden pkt....[/quote]
[quote]#post1702753 ... 4pkt, w 2a wyjazdy . brawo....[/quote]
Heh... dobre... wyzywac kogos od glabow a samemu sie zaorac piszac dwa zdania w jednym poscie...
Nie dziwi cie ze ludzie sie wkurwiaja jak w 5 spotkaniach robia jeden punkt ? maja sie cieszyc jak Ty z chujogry i kopaniu sie po czole?
Jestes wodzirejem lokomotywki po wpierdolach u siebie ?
gramy zle bez Kakabadze, to absolutnie kluczowy i nie do zastąpienia grajek, z wielu powodów.
Jak nie umieliśmy grać ataku pozycyjnego tak nadal tego nie potrafimy i to jest nasza największa bolączka. Nasza gra ofensywna bardzo kuleje.
Liczyłem, że po przyjściu trenera z nazwiskiem i dużej ilości transferów coś się zmieni ale bynajmniej na boisku tego nie widać.
Jednak spory zawód.
[quote]#post1702809 [quote]#post1702753 ... Drużyna bez formy . 5-ć meczy jeden pkt....[/quote]
[quote]#post1702753 ... 4pkt, w 2a wyjazdy . brawo....[/quote]
Heh... dobre... wyzywac kogos od glabow a samemu sie zaorac piszac dwa zdania w jednym poscie...
Nie dziwi cie ze ludzie sie wkurwiaja jak w 5 spotkaniach robia jeden punkt ? maja sie cieszyc jak Ty z chujogry i kopaniu sie po czole?
Jestes wodzirejem lokomotywki po wpierdolach u siebie ?[/quote]
nie umiesz czytać nie czytaj
[quote]#post1702790 [quote]#post1702614 Wdupcymy im 5:0 i jesteśmy na drugim miejscu, róbcie skriny 😍[/quote]
Kurde, ale było blisko![/quote]
Tak, nie wiem, po prostu nie wiem jakiego małego kroczka zabrakło do pełnej realizacji celu. Nie wiem tym bardziej, że nie było mi dane meczu oglądać. I żem chciał se obejrzeć powtórkę. Ale mi jeden zasłużony Forumowicz napisał, że w Guantanamo i tym podobnych przybytkach stwierdzono, że waterboarding to pikuś i teraz przesłuchiwani więźniowie mają oglądać w zapętleniu mecz Płocka z Cracovią. Czy On mnie oszukuje bym nie obejrzał kawału meczycha?
“Nie mamy żadnego 4 miejsca bo Lech i Raków rozegrali o jeden mecz mniej i nas wyprzedzą.“
Śmieszą mnie takie komentarze 😁
Czy my mamy zakaz strzałów z dystansu?? Ciągła gra między obrońcami na wysokości środka boiska nic nie daje.
1 strzał celny na mecz. O la Boga!
No właśnie w tym rzecz!
Żywcem nie ma kto grać z przodu. Na ławce sami obrońcy i jeden napastnik z USA. Zero kreacji i polotu. A ten Aleksic to jakiś dramat. Choc Minchev tez gra słabo, to przynajmniej cos biega i próbuje. Co nie zmienia faktu, ze nie mamy kim grać w ofensywie.
Potrzebujemy ze 2 Salvadorów tylko o klasę lepszych i mniej głupszych.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)