Trzy kroki wykonane żeby doczłapać do końca tej rundy... Każdy krok jest ważny żeby utrzymać dystans przed czołówką.... Kilka takich kroków jeszcze i możemy przez zimę wierzyć, że będzie jeszcze lepiej.... Po prostu trzeba doczłapać a później przez zimę wierzyć i mieć nadzieję...
-
-
Korona Kielce 0 - 1 Cracovia, sobota 29 listopada 2025, 17:30
Pomimo podobno super trenera, ja nadal nie widzę super Cracovii. I to nie jest ględzenie, narzekanie, broń boże hejt, to jest to co widzę podczas meczów
brakuje 13 pkt do utrzymania\
😁
[quote]#post1702153 [quote]#post1702151 [quote]#post1702149 Odszczekuje zdobyliśmy gola
Cieszyć mogą tylko 3 punkty[/quote]
A o co się gra mecze ?[/quote]
O tytuły o puchary o medale
Bo o zwyciestwa to gra nawet czerwona latarnia ligi 😉 i nawet jakieś te zwycięstwa notuje![/quote]
Ale żeby grać o puchary to z takich meczów trzeba przywozić 3 pkt.
[quote]#post1702158 Cz wy też to widzicie, słyszycie jak ci pojebani komentatorzy są przeciw Cracovii, czy ja jestem przewrażliwiony?
Przecież oni w doliczonym czasie mało się nie zesreali jak Korona była z piłką przed naszym polem karnym.
Na każdym meczu wyjazdowym to samo… kurwa.[/quote]
Surma i wszystko jasne.
Pisałem już, że to pies, choć w Cracovii pracował dawno temu.
Madejski top! Udało się wcisnąć tą jedną bramkę, a wygraliśmy bo na trybunach był ogień, za wygrana można dziękować każdemu kto pojechał i darł ryja na 100%.
Chyba znalazłem Lajkonikowy algorytm szczęścia. Ile razem obstawiałem na typerze sercem, tyle razy wynik był do d... Teraz dałem 3-0 dla Korony i proszę, zwycięstwo. Bez wątpliwości dam 5 - 0 dla Płocka😁
[quote]#post1702186 Chyba znalazłem Lajkonikowy algorytm szczęścia. Ile razem obstawiałem na typerze sercem, tyle razy wynik był do d... Teraz dałem 3-0 dla Korony i proszę, zwycięstwo. Bez wątpliwości dam 5 - 0 dla Płocka😁[/quote]
Mam podobnie. Do tej pory każdorazowo obstawiałem 3 punkty dla nas. Teraz 2:1 dla Korony i są... 3 punkty dla nas 🙂
A ja uważam, że zwycięstwo przyszło dzięki temu, że wyjebali wczoraj tego dyrektora ds sprzedaży. Przed każdym meczem trzeba wywalić po jednym dyrektorze.
Mecz do 1 bramki czego można było się spodziewać i dobrze że to my ją zdobyliśmy. Korona lepiej wybiegana, bardziej agresywna. Po obronie karnego nasi się widać odblokowali
Czy klub nie może z tym czegoś zrobić? Wysyp wysrywów na oficjalnej stronie, nie da się tego zablokować/usuwać?
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-11/screenshot-20251129-222800-facebook-jpg-15685755.jpg[/img]
Jeb Psa 👊
@morata#15537 Korona niby agresywniejsza, ale my zdobyliśmy bramkę po pressingu i walce. Fajnie.
Seba - dzisiaj naprawdę top. Oby tak dalej !
Oczy krwawią, ale padaka, gramy piach.
Do wisly nędzy wygraliśmy i to jest najważniejsze!!!!
Mnie oczy mogą krwawić do czerwca jeśli będziemy wygrywać
[quote]#post1701532 Bardzo dobrze, że Korona wygrała w Łodzi bo w tym sezonie przegrywamy tylko z drużynami, które są niżej od nas w tabeli. Korona tym zwycięstwem nas wyprzedziła więc... [b]nie przegramy w sobotę[/b]😁
Potem gramy zaległy z Wisłą Płock. Nawet jak wygramy w Kielcach to na pewno nie wyprzedzimy ich więc w Płocku też nie przegramy bo oni będą wyżej od nas w tabeli😁
I tego się trzymajmy😉 bo już za bardzo nie ma w czym upatrywać nadziei[/quote]
😁 😁 😁
[quote]#post1702190 A ja uważam, że zwycięstwo przyszło dzięki temu, że wyjebali wczoraj tego dyrektora ds sprzedaży. Przed każdym meczem trzeba wywalić po jednym dyrektorze.[/quote]
A jak wywalimy prezesa to zdobędziemy majstra
[quote]#post1702205 @morata#15537 Korona niby agresywniejsza, ale my zdobyliśmy bramkę po pressingu i walce. Fajnie.
Seba - dzisiaj naprawdę top. Oby tak dalej ![/quote]
Patrząc na cały mecz to takie miałem wrażenie. Bramka padła głównie z powodu głupiego błędu indywidualnego
[quote]#post1701712 @PanP#38582 czarno to widzę....[/quote]
Oznajmuje miałem myśl proroczą.
Wazne ze wygrali i sie przelamali potych kilku meczach z ze tak napisze słabymi wynikami.
@morata#15537 błąd wymusiła nasza agresywna gra.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)