Wlasnie o to chodzi. Zastanawiam się czy dyrektor przekazał vicedyrektorowi na czas zalakowane rozporządzenie nt przesunięcia wajchy przez Pana technicznego.
-
-
Cracovia 1 - 2 Motor Lublin, sobota 22 listopada 2025, 14:45
Jeszcze pytanie czy taki dyrektor z vice jest zatrudniony? Jeśli nie to trzeba na szybko szukać. Może do Chrzanowa niech chcem jedzie tam dużo ludzi protestuje może ktoś będzie chciał zmienić branżę.
A gdyby trzeba było to - pomożemy ? 😉
[quote]#post1700912 @koziołek#3702 @Creative#33202
Ale jak można w jednym poście napisać, że Cracovia ma 45% szans na zwycięstwo, Motor 10% i to Motor jest faworytem? Tej logiki nie ogarniam.[/quote]
Ja myślę, że to musisz traktować nie jako podsumowanie tylko po kolei plusy i minusy zespołów a to składa się na całość. Zależy jak interpretujesz ale faktycznie jest to dziwnie napisane.
Nie szukałbym logiki w działaniu systemu który w meczu pucharowym dawał Rakowowi okrągłe 0% szans na zwycięstwo, a poten nam wbili na luzie 3 bramki :D
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-11/obraz-png-24396447.png[/img]
Generalnie te prognozy Lajkonika sprawdzają się odwrotnie, ale pewnie ma algorytm na jakąś normalną ligę, a nie E-klasę
- Edytowany
@wrzo.ksc#2514 nie wiem co myślą fanatycy -widziałem tylko protestujących na D fanatyków którzy zaraz potem przeskakiwali na sąsiednie sektory. I to, że mimo że miała być dowolność, to fanatycy przychodzili i bardzo stanowczo wypraszali ludzi z sektora D.
Nasuwa się zatem pytanie - to fanatycy przychodzą dla Cracovii na stadion czy to Cracovia gra dla fanatyków?
Na innych stadionach jest to samo ale wsparcie dla drużyny zawsze ma priorytet
- Edytowany
[quote]#post1700922 [quote]#post1700873 [quote]#post1700870
Czy dostali aż tyle biletów? Jeżeli tak to dobrze że wykorzystali, teraz czas na nasz sektor D[/quote]
To prawda. Oby nasz sektor D znowu się nie obraził.....[/quote]
Obraził? Co Ty za przeproszeniem pierdolisz? Wiesz czym to było spowodowane? Może Ty chciałbyś stać z kryminalną ramię w ramię na sektorze, ale nie licz że fanatycy myślą podobnie.[/quote]
Jak im się nie podoba D to niech idą na rodzinny, dzieci przy mrozie wielu i tak nie będzie. A Cracovia bez tych godowych porykiwań z gniazda sobie poradzi.
Jest już 8k biletów sprzedanych.
Trybuna D powoli się mobilizuje.
Czuję, że jutro będzie odwrócenie złej passy. Widzimy się na miejscu!
Hej, hej!
Dobrze że motor przyjeżdza w sile 1 000 głów bo licznik przekroczy magiczną liczbe 10k.
Trzeba wygrać, styl bez znaczenia
Kto dziś nie przyjdzie, ten za gts-em !
[quote]#post1701050 Kto dziś nie przyjdzie, ten za gts-em ![/quote]
Tylko nie to😂
[quote]#post1701050 Kto dziś nie przyjdzie, ten za gts-em ![/quote]
O to ja! Ale to prawda - 911 Carrera GTS jak najbardziej mogłaby stać w moim garażu
https://x.com/KSCracoviaSA/status/1992171196306137243
Primadonna znowu będzie gwiazdorzył
Jak wygląda murawa na godziny przed meczem ,nadaje się do gry ?
[quote]#post1701057 Primadonna znowu będzie gwiazdorzył[/quote] A niech idzie do TZG
Jak tego meczu nie wygramy to będzie naprawdę źle...
Jak ten Traore nie poprawi swojej formy i znowu przejdzie obok meczu to doprowadzi u mnie do obudzenia rasizmu
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-11/20251122-134738-jpg-04115584.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)