[quote]#post1698386 [quote]#post1698383 Ani jednej zmiany w przerwie? Elsner nawet nie udaje że mu zależy na tym meczu, pluje nam w twarz. Jebać ten mecz, w poniedziałek też znajdę coś lepszego do roboty, rzygać mi się chce.[/quote]
Chyba kazał im naprawić co z*ebali[/quote]
Zjebał w pierwszej kolejności on i to on miał w przerwie przynajmniej próbować to naprawić. Wolał wywiesić białą flagę. W moich oczach jest skończony za dzisiejszy sabotaż. Zdobędzie medal, przeproszę i odszczekam. Wiem jednak że nie zdobędzie.
-
-
[PP] Raków Częstochowa 3 - 0 Cracovia, środa 29 października 2025, 20:30
Ale meczycho...ciekawe czy przez 90 minut oddamy 1 celny strzał
Jeśli Elsner to odpuścił to po kiego wała męczy Stoijkovica z tymi cieniasami?
Ooo zmiany będą…aż 4
Chuj tam że 15 minut stracone
Późny Probierz sztabowy
60 minuta meczu, a wygląda to tak jakby obie drużyny miały już dość grania meczu w środku tygodnia i chciały zejść do szatni 😅.
- Edytowany
Ja pierdolę…Filip schodzi a Praszelik zostaje no przecież to są kurwa jaja
Gonimy wynik no ale po chuj nam dwóch napastników. Lepiej zostawić paralityka w środku pola
Te zmiany to są na utrzymanie wyniku, bo tak mogło by się skończyć pogromem.
Popieprzyłem Piłę z Janasikiem
Głębia składu pokazuje poziom nieładu.
Zdobądźmy chociaż kontaktowe trafienie, to bedzie jakaś nadzieja do końca meczu
Al Ammari gubi piłkę jak dziecko na orliku. Autu nie umią wyrzucić. Depresji się można nabawić oglądając ten mecz.
Wyczyny syna Olafa dobrze podsumowują naszą dzisiejsza grę.
Ten Šutalo to jest jakiś dramat!!!
Ile razy Sutalo poda piłkę do przeciwnika ?
[quote]#post1698348 [quote]#post1698239 Przyznam szczerze, że boję się dzis to oglądać. Mam dość dobry humor a tu np się znowu wqrwie jak po ostatnim...
co robić Droga Redakcjo!
Edmund z Mszany Dolnej[/quote]
Oglądasz Diable? 😋[/quote]
Chlebuś jest w lidze.
Leci na tablecie obok, ja sobie coś na kompie dłubię. Posiadanie uwagi jak w Barcy, komp 80%, nie mam siły na takie rzeczy.
Jak wróciłem do domu było już 0-1.
Może oni kurwa nie rozumieją że to tylko jeden mecz i przegrany odpada?
Nikomu się nie spieszyło-ani ze zmianami ani z kreowaniem sytuacji
Amatorka, niech wypierd....
Pewnie myślą że to rewanż i jest 2-2
Niech przedłużają Kontrakt z Maaigardem. Oj widać dzisiaj jego brak i to bardzo 😑
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)