[quote]#post1694976 nie dobrze ,w sobotę wyjdą na nas z pianą[/quote]
My na nich też. Mecz o lidera chociaż na 1 dzień
-
-
Arka Gdynia 2 - 1 Cracovia, sobota 4 października 2025, 20:15
Ankieta: Który piłkarz Cracovii wyróżniał się w tym meczu?
Ankieta jest publiczna. Każdy może zobaczyć głosujących.
0 głosów
0 głosów
0 głosów
3 głosów
2 głosów
0 głosów
3 głosów
0 głosów
2 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
1 głosów
0 głosów
[quote]#post1694976 nie dobrze ,w sobotę wyjdą na nas z pianą[/quote]
Bez jaj. Chcemy mistrzostwa a mamy się przestraszyć beniaminka którego każdy leje jak chce?
Szacun dla Arkowców, ale jedziemy do Gdyni po trzy punkty. Dość strat ze słabeuszami.
Musimy być od początku skoncentrowani, nie dać się zepchnąć jak z Katowicami bo może się to źle skończyć!!!Mecz przyjaźni będzie na trybunach ale na boisku Arka wejdzie na pełnej.
To jest mecz który możemy wygrać intensywnością i w razie problemów - głębokością kadry, jak z Górnikiem.
Przecież tak grającą Arkę to my mamy obowiązek zrobić na miękko, nawet się nie wygłupiajcie z remisem. W sobotę pomożemy sobie w walce o majstra a Arce pozbyć się teoretyka futbolu. Po 3 punkty 👊👊👊
- Edytowany
Zmiażdżymy ich coś czuje ,tym bardziej że straciliśmy teraz punkty.
Zagrać na 2 napastników
Zgoda nie zgoda na boisku sentymentow nie ma... wyjsc ogolic ile sie da bez zbednego pitolenia... nie ma srania po galeziach...
Na trybunach zabawa... a na boisku walka!!! tylko 3 punkty!!!
Wygrać i szykować się spokojnie na Papszuna
Jeśli nie wpadniemy w tryb "to jest mecz do wygrania spacerkiem" to nie wyobrażam sobie innego rozstrzygnięcia jak zwycięstwo. JEŚLI!
Szwagra to jest parodia trenera, który nawet w silnym Rakowie był w stanie osiągnąć pudła ani zdobyć PP (odpadł z Piastem w 1/4 i zajął 7 miejsce w lidze) Nie jestem w stanie pojąć jak Arka mogła pozbyć się trenera, który robił tam robotę, dla takiego parodysty.
W piątek o tej godzinie będę w pociągu do Gdyni💪
[quote]#post1695060 Jeśli nie wpadniemy w tryb "to jest mecz do wygrania spacerkiem" to nie wyobrażam sobie innego rozstrzygnięcia jak zwycięstwo. JEŚLI!
Szwagra to jest parodia trenera, który nawet w silnym Rakowie był w stanie osiągnąć pudła ani zdobyć PP (odpadł z Piastem w 1/4 i zajął 7 miejsce w lidze) Nie jestem w stanie pojąć jak Arka mogła pozbyć się trenera, który robił tam robotę, dla takiego parodysty.[/quote]
Mieli trenera a wzięli …
- Edytowany
Stowarzyszenie Cracovia to My :
,, ‼️PÓKI CO NA LISTACH WYJAZDOWYCH DO GDYNI JEST JUŻ 900 OSÓB‼️
Nie zatrzymujemy się! "
Doliczcie tych co jada na własną rękę
Sporo pasiaków jedzie na wlasną rękę, ja też m.in..
Plus kilkaset osób na pewno trzeba doliczyć.
Licznik.. gdzie jest licznik wyjazdowiczow na Arkę?? Jak nie ma to wpisujcie osiedla.. gangi.. rodziny... czy inne grupy...
A to lista jest jakas? Dobrze wiedzieć. Już kupiłem bilety przez znajomych na miejscu.
Możecie dopisać +2.
Ja kupiłem przez stronę Arki.
Nic nie było o żadnych listach wyjazdowych, komunikat był, żeby kupować na J23
+2
- Edytowany
Czyli...... obyśmy się nie zesrali, ale....przepraszam Areczko kochana, zdecydowanie wygrali...... 💪
Wszystko zarezerwowane i zakupione.
Do zobaczenia w Gdynii .......🥳
- Edytowany
[quote]#post1695101 Licznik.. gdzie jest licznik wyjazdowiczow na Arkę?? Jak nie ma to wpisujcie osiedla.. gangi.. rodziny... czy inne grupy...[/quote]
Na tą chwile obstawiam jakieś 1100 Pasów :)
Jak liczby będą aktualizowane nie omieszkam Cię o tym poinformować, wiem jakie to dla Ciebie ważne🫡
+2
W okolice Gdyni udałem się z narzeczoną prosto z stadionu zaraz po meczu z Górnikiem ;)) heh szybka dzemka na stacji w Gdańsku koło 4.30
Taka ciekawostka wczoraj parkując koło dworca w Pucku kilka młodych chłopaczków przechodzących obok mnie rykneła "Tylko Pasy tylko Cracovia!!"
Kupione 3. Idę z żonką i jeszcze ojciec z Krakowa przyjeżdża. A jak on jest na meczu z Arką to zawsze wygrywaliśmy ;)
Pierwszy wyjazd od dawna, heh, biorę teścia, oby pogoda dopisała ;)
[quote]#post1695123 [quote]#post1695101 Licznik.. gdzie jest licznik wyjazdowiczow na Arkę?? Jak nie ma to wpisujcie osiedla.. gangi.. rodziny... czy inne grupy...[/quote]
Jak liczby będą aktualizowane nie omieszkam Cię o tym poinformować, wiem jakie to dla Ciebie ważne🫡[/quote]
Bardziej mnie jara tlusty czwartek niz ilosc kibicow na meczach... wiec napisz kiedy wypada w przyszlym roku zrobie licznik...
[quote]#post1695173 [quote]#post1695123 [quote]#post1695101 Licznik.. gdzie jest licznik wyjazdowiczow na Arkę?? Jak nie ma to wpisujcie osiedla.. gangi.. rodziny... czy inne grupy...[/quote]
Jak liczby będą aktualizowane nie omieszkam Cię o tym poinformować, wiem jakie to dla Ciebie ważne🫡[/quote]
Bardziej mnie jara tlusty czwartek niz ilosc kibicow na meczach... wiec napisz kiedy wypada w przyszlym roku zrobie licznik...[/quote]
Zdziwiłbym sie jakby Cie ten tłusty czwartek nie jarał 🫣😅
Nie denerwuj się, nie licz, zjedz krówke, szybko zleci💪
Lajkonik jest głupi, jego twórcy również nie grzeszą inteligencją.
I cyk, dawać piąte ostrzeżenie.
To, do jednego komentarza.😁
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/mitsu-png-35118304.png[/img]
[quote]#post1695231 To, do jednego komentarza.😁
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/mitsu-png-35118304.png[/img][/quote]
Weź to usuń i przestań robić te durne rysunki
Koguty to wspaniałe i dumne zwierzęta. A gdzie kogut nie pieje, tam się źle dzieje.
- Edytowany
Leczo "na Gdynię" kipi z największego garnka. Przynajmniej na grillu Sekcji obejdzie się już bez warzyw do steków 😋 Morza szum, ptaków śpiew...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/1000054219-jpg-69460172.jpg[/img]
Edit:
No i nalewki domowej roboty. Przynajmniej 6 smaków w... saunie. Kto z kim śpi ustali się później 🤪
Sekcja Turystyczno-Krajoznawcza KS Cracovia zaprasza. Każdy znajdzie swoje miejsce w ramach danej/ulubionej aktywności (rower, kajaki, góry, zabytki, owady, ptaki...). Gwarantujemy wszelkie materiały szkoleniowe, nieśmiertelność oraz sztandar nad trumną 😜
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/1000052447-jpg-89809510.jpg[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/1000052446-jpg-12688066.jpg[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/1000052448-jpg-70977662.jpg[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/1000052445-jpg-59633794.jpg[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/1000001861-png-84675880.png[/img]
Okazjonalny song 🤪
https://m.youtube.com/watch?v=hRGXvl_ORXQ&pp=ygUQc2VrY2phIHphamViaXN0YQ%3D%3D
- Edytowany
nosz .urwa jakie my juz pewniaki. Drugi skład wyślijmy po co ciorać gwiazdy przez cały kraj
Nalewka chętnie, jak zostanie do soboty :D
Musimy być pewniakami i 2 skład też powinien pokonać Akowców , na chwile obecną są w innym miejscu niż my , do tego moim zdaniem błędem było zmienienie trenera na Szwarge bo on jest przesiąknięty papszunową nieomylnością . Z Beniaminkami muszą być 3 pkt jak się chce grać o coś , jednak mecz będzie należał do ciężkich bo po dotkliwej porażce teraz będą chcieli pokazać że to błąd przy pracy .Boje się jedynie tego że to może być mecz w stylu tego z Piastem
Nie oglądałem żadnego meczu Arki w tym sezonie, ale piszą, że u siebie grają zupełnie inaczej niż na wyjeździe. To znaczy jak, poza tym, że wyniki lepsze?
Wiadro wody Panowie , Areczka nigdy nam nie leżała. A z Górnikiem się slizgnelismy na wielkim farcie . Zgoła odmienne były by komentarze jak by było w pizde z Górnikiem. Arka u siebie gra wyrachowana i fizyczna piłkę. Liczę na zwycięstwo ale będzie mega ciężko.
Księgowanie punktów przed meczem jeszcze nikomu na dobre nie wyszło.
Z Górnikiem owszem zremisowaliśmy w ostatniej chwili, ale nie było w tym farta. To była piękna akcja, zero przypadku i efekt większej jakości na naszej ławce.
- Edytowany
Sędziuję najładniej biegający arbiter w ekstraklasie:
Arka Gdynia - Cracovia, godz. 20:15, sędzia: Wojciech Myć (Lublin)
Var: Szymon Marciniak asystent: Mateusz Piszczelok
[quote]#post1695315 Sędziuję najładniej biegający arbiter w ekstraklasie:
Arka Gdynia - Cracovia, godz. 20:15, sędzia: Wojciech Myć (Lublin)
Var: Szymon Marciniak asystent: Mateusz Piszczelok[/quote]
Najlepszy polski sędzia, racja xd
- Edytowany
[quote]#post1695263 Nie oglądałem żadnego meczu Arki w tym sezonie, ale piszą, że u siebie grają zupełnie inaczej niż na wyjeździe. To znaczy jak, poza tym, że wyniki lepsze?[/quote]
Schematycznie, dobrze i agresywnie w obronie, z przodu mają problem coś wykreować.
Byłem w Gdyni na meczu z Radomiakiem to piłkarsko strasznie się z nimi rozprawili natomiast bliższa zwycięstwa była Arka - to przestroga, że dwa rożne, wolne czy brak doskoku i może być różnie. To ciężki teren ale w Ekstraklasie nie ma łatwych. Walcząc o coś trzeba przywozić punkty z wyjazdów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)