Przecież im tych 5pkt nie oddali. Nie słyszałem też o jakichś kontrowersjach w ostatnim meczu Bks-Gks.
-
-
GKS Katowice 0 - 3 Cracovia, piątek 19 września 2025, 18:00
Ankieta: Który piłkarz Cracovii wyróżniał się w tym meczu?
Ankieta jest publiczna. Każdy może zobaczyć głosujących.
2 głosów
0 głosów
0 głosów
4 głosów
0 głosów
32 głosów
3 głosów
0 głosów
0 głosów
13 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
[quote]#post1692881 Czyli obawiam się najgorszego. pzpn odda punkty za oddane lechii[/quote]
Grać nie pier...lić, jedziemy Gieksę ogolić !
- Edytowany
[quote]#post1692900 Przecież im tych 5pkt nie oddali. Nie słyszałem też o jakichś kontrowersjach w ostatnim meczu Bks-Gks.[/quote]
Zbyt nisko cenisz moją spiskową teorię. Zgodnie z nią Gieksa specjalnie się nie starała bo miała obiecaną pomoc w kolejnych meczach. Ja oczywiście trochę sobie żartuję, ale w tej lidze nic mnie nie zdziwi.
Prawda zapewne jest taka, że Gieksa jest tak cienka, że bez knucia czarnych Lechią z nimi wygrała.
https://x.com/P_SlomiaC/status/1968689125227123181
- Edytowany
Przestrzegamy przed niepoprawnym optymizmem.
W tamtym sezonie gdy rozegraliśmy dwa równe spotkania z Katowicami to oba przegraliśmy po błędach sędziowskich (w Krakowie dwóch), i kontrowersjach interpretowanych na naszą niekorzyść w Katowicach (niepodyktowanie dla nas rzutu karnego po faulu na Różdże).
Złośliwi mówią że Katowice to część "śląskiej mafii" i żeby z nimi wygrać to trzeba o dwie klasy zagrać lepiej od nich bo jeśli się zagra dwa wyrównane mecze to skończyć się to może jak w wyżej wymienionych meczach z poprzedniego sezonu.
O zwycięstwo dzisiaj gra!!
Duma Pasiastego Krakowa!!
[quote]#post1692943 O zwycięstwo dzisiaj gra!!
Duma Pasiastego Krakowa!![/quote]
Czytając to myślę, że każdy z nas sobie to zanucił.
Trener gieksy w konferencji uspokajał mówił że chłopakom potrzebne zgranie większość wywiadu bełkot ale na końcu powiedział że bardzo się cieszył jak widział taktykę Piasta w meczu z Krakowem także możemy się spodziewać czegoś podobnego
Wygrać, najlepiej przekonująco !
Dobrze by bylo powtórzyć taktyke betoniarzy, siedli na nich wysokim pressingiem i góraki nie zrobiły sztycha .
Jest gdzieś skład?
Jest. 🛶
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-09/image-png-94710992.png[/img]
Dwa ostatnie mecze z nimi to 2 nasze przegrane, dlatego dziś pasuje wygrać 😎
Otwieram piwko . Zaczynam oglądać, oczekując fajnego meczu. Niech to będzie meczycho !!!
[quote]#post1692875 VARciniak!
Pskit na VAR[/quote]
O wisła !
Mam takie pytanie o Glika . Co on robi na ławce obok prezesa? Ma specjalne układy? Udziały? Czy tak jest zżyty z Klubem czy też jest takim medialnym typem?
Z tego co wiem jest tylko w radzie Drużyny.
Dwa psy nas będą komentować.
- Edytowany
Czarne portki, żółte cyce... Do boju Cracovia!!
ławka daje rade, ma kto wejść.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)