Bosko Sutalo piłkarzem Cracovii!
Były młodzieżowy reprezentant Chorwacji dołącza do drużyny Pasów. 25-letni stoper ma za sobą blisko 40 meczów na poziomie Serie A w barwach Hellasu Werona i Atalanty Bergamo. Grał także w belgijskim Standardzie Liège, a także w rodzimych NK Osijek i Dinamie Zagrzeb, z którym sięgał po mistrzostwo i puchar Chorwacji. Na koncie ma także mecze w europejskich pucharach.
Do Cracovii trafia na zasadzie rocznego wypożyczenia z opcją wykupu i kontraktu na cztery kolejne lata.
Masz karnet, wiesz pierwszy!
-
-
W Cracovii jest Bosko!
I niech tak zostanie, Bosko .
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-08/mitsu2-jpg-38326644.jpg[/img]
Numer po Sławku Szelidze odważnie
Pamiętam go z Ligi Włoskiej,ciekawe te transfery "przychodzące" do naszego Klubu.
"Z Ziemi włoskiej do Poooooolskiiiiii"
Cześć, Bosko. Naostrz głowę na Jędrzejczyka.
Kiedy ostatnio mieliśmy zawodnika z taką wyceną na TM? Na pewno nie zdarza sie to często. Plus ilu takich jest w eklapie
[quote]#post1688393 Kiedy ostatnio mieliśmy zawodnika z taką wyceną na TM? Na pewno nie zdarza sie to często. Plus ilu takich jest w eklapie[/quote]
Całkiem niedawno - Perkovic, o milion euro wyższa wycena. 😀
[quote]#post1688395 [quote]#post1688393 Kiedy ostatnio mieliśmy zawodnika z taką wyceną na TM? Na pewno nie zdarza sie to często. Plus ilu takich jest w eklapie[/quote]
Całkiem niedawno - Perkovic, o milion euro wyższa wycena. 😀[/quote]
Aż musiałem sprawdzić, no dobra to zmniejszam troszkę podniete - ale w serie A grał , w Belgii tez, mistrzostwa zdobywał- mysle ze będzie przekocur.
Witam na pokładzie! Będzie dobrze, będzie Bosko!
https://youtu.be/3dKUsGdsxv4?si=Y0F0oYq9UlnxTO2t
Prowadź wodzu defensywy po puchary !
ja tam się boję, zeby nie było jak w piosence Apteki: Miało być piekni , miało być Bosko, a zapierdala wiochą krakoską :)
gosc przeszedł testy medyczne powinno byc dobrze liga włoska jest chyba bardziej agresywna w obronie od naszej
Świetny Transfer i Dużo Zdrowia Bosko !
Przy nim jeszcze bardziej rozwinie się Oskar. Duże wzmocnienie.
Witamy! Jest BOSKO!
9 dni później
Bardzo dobry mecz dzisiaj. Kamień z serca, bo przyznaję ze miałem obawy po tych kilku minutach tydzień temu gdy zachowywał się jak nieprzytomny. Dziś w wielu sytuacjach po profesorsku. Widać że po udanej interwencji nie panikuje i nie posyła lagi na uwolnienie tylko stara się rozegrać. Będzie dobrze.
To jest pan piłkarz. Na schodach nie widziałem, ale w meczu tak.
drugi ulubiony po Perkovicu,
Piłkarz, brawo ten pan.
Gość to oaza spokoju. Wiem, że tu na forum 90% osób nie czai piłki, ale Ci stanowiący 10% to chciałbym zapytać czy po tym jak Czerwiński włączył jakiś beast mode na niego i faktycznie go zszokował agresywnością gry, to nie mieliście wrażenia, że raczej przeciętniak? Bo skoro zgred z eklapy, bez żadnego ogrania w mocniejszej lidze tak nim powywijał, to co mogłoby się wydarzyć przy poważnym przeciwniku.
Ale dziś klasa, profesor.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)