Brawo Zawisza
-
-
Puchar Polski 2025/2026
[quote]#post1702678 No i będzie finał gts - Katowice[/quote]
Nie będzie ;-)
Trwa stypa na antenie TVP Sport. Płacz redaktorów z Mielcarskim i Zającem w składzie.😂 😂 😂
- Edytowany
Zamiast chwalić dzielnego Zawiszę płaczą nad gts?
gówno nie publiczna TV
Wyborny gwałt ubeckiej szmaty :)
To raczej źle. Ja tam bym wolał żeby się napinali na ten puchar na wiosnę to by się jeszcze w lidze pogubili
[quote]#post1702752 Trwa stypa na antenie TVP Sport. Płacz redaktorów z Mielcarskim i Zającem w składzie.😂 😂 😂[/quote]
Do budy z nimi i dawać krótki łancuch psom
- Edytowany
Cudowny to był mecz nie zapomnę go nigdy 🤣
Oglądałem ten mecz do stanu 0-1 i niestety stwierdziłem, że nie ma co oglądać.... Nie mogę tego przeżałować :( Pozostaje życzyć Zawiszy powrotu na szczebel centralny a są na dobrej drodze.... Zasługują na to nie tylko za wczorajszy występ.
Zawisza Czarny swoim mieczem zrobił gtsowi z dup.. jesień średniowiecza !
[quote]#post1702776 ... Oglądałem ten mecz do stanu 0-1 i niestety stwierdziłem, że nie ma co oglądać....[/quote]
Ja zacząłem jak VAR się zastanawiał nad karnym dla Zawiszy
Uznałem, że przynoszę szczęście i zostałem do końca. Gdybym od początku oglądał to by pewnie do zera dostali ;-)
Pierwszy raz w życiu oglądałem mecz gts (oprócz derbów z nami). Super się oglądało, będę go bardzo dobrze wspominał ;)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-12/img-20251205-153940-127-jpg-08174515.jpg[/img]
Brać go do nas 😅
a po co, niech dalej ich gnębi w roznych klubach.
Wygrana Zawiszy z gts nie dziwi, bo w PP różne były niespodzianki i sensacje. Jednak wygrana wicelidera III ligi z liderem I ligi grającym w najsilniejszym składzie aż 4-1 to już nie jest niespodzianka ani sensacja, tylko MEGASENSACJA. Zespół, który wygrywa różnicą trzech bramek zazwyczaj postrzegany jest jako ten o pół klasy lepszy. W 1 lidze gts w co drugim meczu deklasuje rywali, tak jak ich wczoraj zdeklasował 3-cio ligowy Zawisza. To jest tyle przedziwny i niepojęty, co zachwycający epizod....
Skróty takiego meczu można wiele razy oglądać i podziwiać.... Patrząc na skróty tego meczu stwierdzam, że był ustawiony pod buków z zakładów bukmacherskich w kraju "xyz". Niedawno Hutnik przegrywał mecze prowadząc 3-0, bo ktoś obstawiał kasę w zakładach bukmacherskich w Chinach ale sprawę wyciszono. Na 80% jestem pewny, że tutaj ktoś postawił grubą kasę w kraju "xyz" na wygraną Zawiszy różnicą minimum dwóch bramek (zakład na wygraną różnicą 3-ch bramek byłby tutaj bardzo podejrzany). Tak to wyglądało. że gts położył się pozwalając Zawiszy strzelać bramkę za bramką a jak już przegrywali różnicą 3-cg goli to wzięli się do roboty żeby zmniejszyć rozmiary porażki. Nie można tutaj absolutnie winić piłkarzy Zawiszy Bydgoszcz, bo oni zagrali swoje.
Czyli co. Scieros postawili zaskurniaki u buka skośnookiego bo wiedzieli, że tym razem sianka z PP i jełropy nje budjet i się podłożyli by ratować budżet na wiosnę i przyszły rok, gdy o awans będą grać z cwelami?
Dzisiaj w siedzibie TVP wylosowano pary 1/4 finału STS Pucharu Polski. Mecze tej fazy rozgrywek odbędą się w dniach 3-5 marca 2026.
1/4 finału:
Lech Poznań - Górnik Zabrze
Zawisza Bydgoszcz - Chojniczanka Chojnice
Avia Świdnik - Raków Częstochowa
GKS Katowice - Widzew Łódź
A mogliśmy jechać do Świdnika.........
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)