czyli koleś załatwia kapele na koncerty tylko ktoś mu musi tę zabawę opłacić! co za jajcarz, ja tez tak potrafię :)
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
Będzie nam brakować tego fachowca,. Tyle spraw dla klubu ogarnął...
[quote]#post1737645 Baba z chłopa koniu lżej.[/quote]
Niestety baba dalej jedzie i nie chce się puścić
Pora na basztową 2.0
Wybaczcie wrzucenie tego samego screena pod różnymi wątkami ale warto.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1785948493-380.jpeg[/img]
Wydaje mi się, że Borek jest w kimś z klubu w kontakcie - Mati Klich? - i po prostu zaczęła się akcja ratowania Klubu.
- Edytowany
https://x.com/BorekMati/status/2085033723666571625?s=20
.....
Mam kilka pytań:
1) Co dokładnie zrobił, za co był odpowiedzialny i co poprawił w zasłużonym polskim klubie Pan Prezes Amdurer?
2) Komu przekazał kontynuację projektów, bo rozumiem, że był w trakcie kilku? I jakie to były projekty?
3) Czy Pan Amdurer poważnie traktował tę posadę, skoro po upływie zaledwie paru miesięcy skusił się na kolejne, atrakcyjne miejsce pracy?
Mam rozumieć, że praca w Cracovii stała się już za mało atrakcyjna?
4) Czy właściciel może powiedzieć kibicom klubu i nam wprost, czy chce w ten klub inwestować i uczynić go wielkim czy tak jak inne w jego działaniu, tak i Cracovia jest na chwilę, by obrócić kasą funduszy, sprzedać wszystkich dobrych graczy i szybko zarobić kasę?
Dziękuję za uwagę. Będę wdzięczny za kilka konkretnych odpowiedzi a nie korpogadkę dookoła bez szczegółów.
......
Pytania sensowne.
Ale dlaczego mu nie ufam..
- Edytowany
Borka nie trawie ale pytania w punkt!
@Sir Pablo#27785 tylko celem tych pytań nie jest dobro Cracovia i podbijanie mu zasięgów to kumanie się z gościem który chce naszej degradacji
Jeszcze Basztowa 2.0 z Borkiem jako rzecznikiem prasowym akcji i można się rozejść. Jakich ja czasów dożyłem…
- Edytowany
Weź ochłonąć i przypomnij mi kiedy ostatnio wygraliśmy? Np u siebie? Za niedługo nie będziesz pamiętać strzelonego gola! A ty mi ppoeprztsz o jakimś Borku. W dupie mam tego alkusa, ale nie będę udawać że jest ok w Cracovii! Żal mi z dzieciakami na mecze chodzić i póki co koniec, nie będę ich katować. A ty sie obraz na Borka! A co ma pisać, o pięknych kurwa bramkach Cracovii??
[b]Edycja z 05.08.2026 o godz. 21:01 (scalono posty)[/b]
A ty lakbeti pierdolisz w każdym poście o Madejskim który i tak jest lepszy niz tą całą banda chuja rządząca klubem. Nie od wczoraj!
Tak kurwa, wszystko to spisek Borka i jarka, żeby odstraszyć „miliardera” od inwestowania w Cracovię i doprowadzić do jej spadku.
Ale kurwa maja niektorzy odklejke... 😆 😆 😆 widac za duzo po sloncu chodzili... albo sie juz tacy urodzili 😆 😆 😆
Ważne że zadał ktoś celne pytania z zasięgami i jakaś renoma(ocenę zostawiam każdemu z osobna).
Taka presja jest potrzebna bo inaczej gowno się dowiemy
Miliardera Borek nie interesuje, Borek szkodzi Cracovii, nie Platkowi.
Dobra, kto chce niech walczy z Płatkiem, jeżeli uważa że to jest droga i niech ratuje klub, jeżeli czuje taka potrzebę.
Przydałby się jakiś bogaty sponsor, z workiem kasy, najlepiej żeby kupił Cracovie. A jakby to była ferma drobiu "ale jaja" i weszła na przód koszulek, byłoby w końcu dobrze.
moglby byc nawet qtas na przodzie koszulek wazne zeby wygrali cos wreszcie w te zjebanej lidze..
- Edytowany
Tak, będę napierdalać w Płatka, bo on wziął odpowiedzialność za Cracovię A nie jakiś zjebany Borek. Ale se walcz z Borkiem. A i z Madejskim. Bez nich będzie git! Mize nawet Smiglewski strzeli gola!
Pewnie kolego, walcz. Btw o Smiglewskiem też wrzuciłem milion postów 🤣
[quote]#post1737682 @Sir Pablo#27785 tylko celem tych pytań nie jest dobro Cracovia i podbijanie mu zasięgów to kumanie się z gościem który chce naszej degradacji[/quote]
Chcesz powiedzieć że jedyne o czym myśli Borek to degradacja Cracovii?
@Sir Pablo#27785 pewnie nie jest to jedyne o czym myśli, ale nie podejrzewam go o dobre zamiary
Tyle w temacie.
Tak jak pisałem wcześniej, nie trawie gościa ale niestety sami dostarczamy paliwa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)