@pablo74#33265 powiedział chcemy być, nie że będziemy w top 5. Ja też chciałbym teraz mieć znowu 20 lat ....
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
[quote]#post1729634 Kolejny wywiad tym razem Gazeta Krakowska
https://gazetakrakowska.pl/murat-colak-wiceprezes-cracovii-chcemy-byc-w-top-5-naszej-ligi-mamy-wizje-by-klub-byl-widoczny-miedzynarodowo/ar/c2p2-29080407[/quote]
Wywiad typowy dla wislackiego pismaka. Colak raczej nie poczuł flow z Żukowskim i odpowiadam zdawkowo i dobrze, no by wszystko przekręcił i doniósł do psiarni
- Edytowany
Oj oj oj.
Akurat Jacek Żukowski to jeden z nam przychylnych dziennikarzy w Krakowie!!!
Nie rozpędzaj sie tak z nazywaniem go wiślackim pismakiem....
To że zadaje w miarę trudne pytanie, nie czyni go psem.
Jacek jest u nas na każdym meczu, odwiedza też rezerwy, może nawet będzie jezdził na IV ligę, jest na hokeju.
pismacy z ogonem to :
knura
miga
karcz
rzepecki
białoński
I chyba też kawa.
[quote]#post1729677 Oj oj oj.
Akurat Jacek Żukowski to jeden z nam przychylnych dziennikarzy w Krakowie!!!
Nie rozpędzaj sie tak z nazywaniem go wiślackim pismakiem....[/quote]
Jak słucham trzeciej strony błoń to o nas jest 4min, a potem o Wiśle... 10 minut plus pochwały dla królewskiego
Ale może się mylę... Luzik, dzięki za uwagę przyslucham się lepiej co gada.
@Lakbeti#42816
3 stronę Błoń prowadzą z karczem.
Powiedz mi sam, szczerze, o czym można by bylo pozytywnie gadać o Cracovii w zeszłym sezonie, pomijając hokej?
Te 4 minuty pozytywów to i tak dużo.
Prześledź forum i zobaczysz jak i tutaj się wylewał żal i wkurwienie. Jak mało pozytywów.
jaja chujowi z gorlic liże karcz. Jacek nie.
- Edytowany
@pablo74#33265 4 min zazwyczaj jest rozmowa o nas i to są negatywny, ale o gts same pozytywy, nawet te durne posty królewskiego są przedstawione jako pozytywny.
Ps jak tak to odbieram, wiem że o nas mało co można powiedzieć w pozytywach bo walczyliśmy o utrzymanie.
Jeszcze na początku zeszłego sezonu Żukowski napisał o długach Wisły i to było ostatni raz kiedy coś w tym temacie napisał, potem już było tylko pięknie pięknie idą jak burza etc ... To mnie razi, że taki zastraszony. Wcześniej taki nie był, na konfach hokejowych spoko zadawał pytania i obiektywne artykuły.
[b]Edycja z 11.06.2026 o godz. 20:15 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1729680 @Lakbeti#42816
3 stronę Błoń prowadzą z karczem.
Powiedz mi sam, szczerze, o czym można by bylo pozytywnie gadać o Cracovii w zeszłym sezonie, pomijając hokej?
Te 4 minuty pozytywów to i tak dużo.
Prześledź forum i zobaczysz jak i tutaj się wylewał żal i wkurwienie. Jak mało pozytywów.
jaja chujowi z gorlic liże karcz. Jacek nie.[/quote]
https://gazetakrakowska.pl/wisla-krakow-zacznie-przygotowania-nieco-pozniej-na-transfery-tez-trzeba-poczekac/ar/c2p2-29081789
Racja kolego, przykład lizania pod linkiem
Jacek Żukowski to jedyny Pasiak w krakowskiej prasie. Jak pójdzie na L4 to nic tam dobrego o Cracovii nie przeczytamy.
Nie wiem jak ktoś kto się choć trochę interesuje tematem może nazwać go wiślackim psem ?
[quote]#post1729628 Czy ktoś go widział kiedyś na hokeju?
Tak
np. 5.01.2025
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-06/1781247763-308.jpg[/img]
Lakbeti wez kurwa się stuknij w łeb i kup dobre wino Jackowi z przeprosinami. Są ekstra węgierskie w sklepiku Cracovii na Kaluzy. a jak nie, to juz wiem, ze twoje wypociny na forum trzeba traktowac z poblazaniem, jak gimnazjalisty.
@Jake Blues#10100 napisałem że wywiad typowy dla wislackiego pismaka a nie że Żukowski jest wislackim psem... Pan Żukowskim fajnie pisze o hokeju i inaczej wyglądały jego artykuły w erze Filipiaka niż teraz. Może nie złapał flow z obecnym zarządem i dlatego i piłce jest bardzo malo i zdawkowo
[quote]#post1729736 @Jake Blues#10100 napisałem że wywiad typowy dla wislackiego pismaka a nie że Żukowski jest wislackim psem... Pan Żukowskim fajnie pisze o hokeju i inaczej wyglądały jego artykuły w erze Filipiaka niż teraz. Może nie złapał flow z obecnym zarządem i dlatego i piłce jest bardzo malo i zdawkowo[/quote]
A co ma chłop pisać ? Nieprawdę ?
Czy ma się podlizywać rozmówcy albo pudrować rzeczywistość.
Wystarczy, że szmaciarze spod znaku gts tak robią, i niech tak zostanie.
Żukowski jest kibicem KSC, niewątpliwie.
- Edytowany
na dodatek uczciwym i sprawiedliwym dziennikarzem. Maciek72 trafił w sedno.
Ciekawe czy znowu będziemy mieli te same koszulki przez 7 lat.
Wiem że to obecnie nasz najmniejszy problem, ale głupio żeby to umknęło
- Edytowany
Mamy te same od 120. I oby tak zostało.
[quote]#post1729730 [quote]#post1729628 Czy ktoś go widział kiedyś na hokeju?
Tak
np. 5.01.2025
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-06/1781247763-308.jpg[/img][/quote]
Mam nadzieję, że autor zdjęcia siwiznę zawdzięcza innym czynnikom, niż nasza Cracovia😀
I fajnie by było, gdyby tenże autor, w związku z 1000 wątpliwości, co do zarządzania klubem, napisał tu krótko, ale konkretnie, będzie dobrze, czy nie?
[quote]#post1729752 Ciekawe czy znowu będziemy mieli te same koszulki przez 7 lat.
Wiem że to obecnie nasz najmniejszy problem, ale głupio żeby to umknęło[/quote]
Przez ostatnie 3 sezony mieliśmy 3 różne domowe koszulki (3 lata temu ostatni raz były te co przez kilka lat, 2 lata temu były bardzo ładne z czarnym kołnierzykiem, rok temu te z kołnierzykiem "ŁKS") W tym sezonie nie będzie Comarchu na koszulkach więc też będą inne.
Będzie to mój pierwszy zakup oficjalnej koszulki Cracovii.
będzie dobrze, czy nie?
Augiasz gdyby żył to byłby zadolony 👌
[quote]#post1729909 będzie dobrze, czy nie?
Augiasz gdyby żył to byłby zadolony 👌[/quote]
Bardzo smutne słowa na 120-lecie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)