To jakie są plany na to 120 lecie w końcu? Tylko te tapety na telefon kilka miesięcy temu co puścili xD xD xD
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
- Edytowany
No przecie ma być impreza urodzinowa, plus zobaczymy co jeszcze. Cierpliwosci.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1779868909-870.jpg[/img]
Edit. Daleki jestem od obrony Platka, "zarządu" itp. Ale wydaje mi sie, ze akurat te obchody jubileuszu 120 lat to jest taka pożywka dla przeciwników, bo w czym jest lepszy jubileusz 120 lat od np 110, a jakoś nie bardzo przypominam sobie, zeby 110 lat bylo obchodzone z jakąś pompą, tam byl chyba jakis piknik w Parku Jordana i msza i tyle. A chyba nie bylo o tym tyle gadania.
Gorzej niz za Filipiaka nie będzie pod katem obchodow i poszanowania historii. Czemu zabka dalej nie zmienila brandu na stadionie ?
[quote]#post1727891 ... Czemu zabka dalej nie zmienila brandu na stadionie ?...[/quote]
Heh... az mi sie wierzyc nie chce ze ktos wogole uwierzyl w to ze zmienia 😆 😆 😆
Ehhhh zal mi ludzi co lykaja jak pelikany dalej co sie im powie i wiernie czekaja... 😆 😆 😆
Na to i inne pytania odpowiedź jest jedna:
A kto i komu ma wydać odpowiednie polecenie służbowe w firmie, która NIE MA PREZESA?
- Edytowany
Panowie przestanci powtarzac bzdruy. Calsberg Polska podpisal umowe na dostawe piwa, a nie na sponsoring.... my tez taka umowe mamy z innym browarem. Dostana w barterze reklame. I tyle. To ze rexy to przekazuja w nieczytelny sposob. To jest celowe, aby sie plebs cieszyl i plotkowal. A to nie znaczy, ze ponad 70 milionow dlugu zniknelo :)
Konkretnie 85 400 000 PLN.
To w ogóle nie jest ten temat a piwo spod znaku koniczynki i tak jest niedobre
To jest właśnie ten wkład Moora w klub, o czym dudnił królewski:)
[quote]#post1727896 Panowie przestanci powtarzac bzdruy. Calsberg Polska podpisal umowe na dostawe piwa, a nie na sponsoring.... my tez taka umowe mamy z innym browarem. Dostana w barterze reklame. I tyle. To ze rexy to przekazuja w nieczytelny sposob. To jest celowe, aby sie plebs cieszyl i plotkowal. A to nie znaczy, ze ponad 70 milionow dlugu zniknelo :)[/quote]
Apeluję, żeby nie używać słowa rex w kontekście gts.
Rex po łacinie znaczy król a nie szmaciarz, tak gwoli przypomnienia.
Ten pierdolony socjopata gorlicki kazdą wypowiedż medialną i jakąkolwiek informacje dotyczącą tego skurwiałego towarzystwa będzie przedsrawiał tak, jakby NASA miała objąć patronatem ten psi klub. A jebani pismacy na zlecenie będą tak formułowali pytania, jakby to mialo być prawdą -->> patrz dzisiejszy art w GK.
Oczywiscie musi być wstawka w kontrze do Cracovii, bo to aktywuje psie towarzystwo wzajemnego lizania się po jajach do atencji w jego kierunku. Chuj w okularach jest jak Kaszpirowski w swoim prime. A jest tylko zwykłym burkiem parerasem.
Gdy bylem malym dzieckiem na osiedlu był taki burek Reksio powstały z mieszanki jakiegoś doga i drutu kolczastego i jamnika. Terroryzował podwórko swoim astmatycznym szczekiem. Najnormalniej jako dziecko się go bałem. Gdy w koncu o tym powiedzialem Tacie,ten udzielił mi rady bym mu poprostu zajebał prosto w nos,gdy następnym razem mnie zaatakuje.
I czekałem na ten dzień aż wracając ze szkoły ten psi huj ujrzał mnie i ruszył w moją stronę. Przyjąłem postawę kopniaka na prawą nogę i w odpowiednim momencie wyjebałem mu szpica w nos.
Skowyt kundla słyszalny był chyba 2 podwórka dalej.
Od tego momentu burek na mój widok spierdalał z podkulonym ogonem.
....
Mam nadzieję w nadchodzącym sezonie cieszyć się podobnym uczuciem radosci wyjebania psom w ryj conajmniej dwukrotnie a póki co każdy wysryw cybereunycha i sprzedajnych pismaków takich jak meczyki,weszło,borek,rzepecki,karcz,miga,knur i etc traktować sikiem.
[quote]#post1727882 No przecie ma być impreza urodzinowa, plus zobaczymy co jeszcze. Cierpliwosci.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1779868909-870.jpg[/img]
Edit. Daleki jestem od obrony Platka, "zarządu" itp. Ale wydaje mi sie, ze akurat te obchody jubileuszu 120 lat to jest taka pożywka dla przeciwników, bo w czym jest lepszy jubileusz 120 lat od np 110, a jakoś nie bardzo przypominam sobie, zeby 110 lat bylo obchodzone z jakąś pompą, tam byl chyba jakis piknik w Parku Jordana i msza i tyle. A chyba nie bylo o tym tyle gadania.[/quote]
Czyli bez żadnego fajnego sparingu. Nice...
Ale o co tu bić pianę? O festyn? Ja chcę mistrzostwa, porządnej sportowo drużyny, walki o wyznaczone cele. Reszta to didaskalia o skali „Dni Pierdziszewa”.
120 to roznica okrągła, a 110 już nie/ 120 to 10 tuzinów!
[quote]#post1727857 Żenujące jest to co wyprawia Borek,szanowałem go,super komentator,ale robi z siebie buca.[/quote]
Dodam, że nie musi robić !
Ot dwa ćwoki z Podkarpacia które leczą swoje kompleksy gtsem…
Znamienne dla tego wątku jest to, że od dłuższego czasu toczy się w nim dyskusja o wszystkim*, tylko nie o gościu, o którym ten wątek teoretycznie jest.
Właściciel bezobjawowy...
* - co gorsza to "o wszystkim" w większości sprowadza się do rozważań o kundlach...
Jakby go w ogóle nie było.
Nieraz sobie myśle o Platku że dlatego nie ma go w Klubie bo jest w delegacji zawodowej i w końcu wróci i się zainteresuje Klubem.
Niestety tak nie jest,on ma po prostu wyjebane po całości na Klub,a jak kasa nie będzie sie zgadzać sprzeda wszystko,nawet tych beduinów.
- Edytowany
Ponoć szefem carlsberg polska jest kundel i to stąd partnerstwo. Carlsberg brzy dla wiary ze świata znajomo, my wiemy że to sikacz. A Warkę znają tylko Polacy.
A że mówią o sponsoringu to będą, są tumanami a na plucie im w ryj mówią deszcz.
[quote]#post1727891 Gorzej niz za Filipiaka nie będzie pod katem obchodow i poszanowania historii. Czemu zabka dalej nie zmienila brandu na stadionie ?[/quote]
Co ci się w obchodach 100-lecia nie podobało?
105, 110, 120, 125, to troche mniej celebrowane rocznice.
Ty też robisz/robiłeś/będziesz robić huczną bibe na 32, 41, 56 urodziny?
Może q sumie te 10 tuzinów to całkiem dobry pretekst, a i 10 to okrągła cyfra,
Jak dla.mnie źle nie jest. Zobaczymy jak wyjdzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)