Kurwa mać źle to wygląda, coraz ciężej o jakikolwiek optymizm i wiarę w normalność
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
- Edytowany
https://cracovia.pl/posts/jarosaw-gambal-odchodzi-z-cracovii/5944
[b]Edycja z 16.04.2026 o godz. 13:44 (scalono posty)[/b]
oho. zaczyna sie
- Edytowany
[quote]#post1720171 [quote]#post1720159 przecież on nic nie może powiedzieć bo ma kaganiec lojalnościowy[/quote]
Gdybym ja sam był wcześniej prezesem i miał taki kaganiec, to w ostatnich miesiącach na pewno bym dawał zaprzyjaźnionym dziennikarzom różne gównowrzutki, żeby im pasowały do niefajnej narracji. Ale to tylko ja bym tak robił. Żodyn inny. Żodyn. Na pewno.[/quote]
Tak, na pewno a potem nikt mu nie zaproponuje takiej pracy.
Dowodów nie ma ale niesmak pozostał. Tak by było i nowych ofert brak.
O Gambalu było wiadomo dawno jak go odsunęli od transferów po odejściu Drożdża. Czekałem tylko na potwierdzenie więc pewnie jak już jest Sobiech i Trubalski to była kwestia dni.
Czy nie można było z tym całym rozjebaniem wszystkiego poczekać do lata? Przecież jak spadniemy, to się zakopiemy na lata w 1 lidze...
Czy leci z nami pilot?
Zapewne z Gambalem nie mogli bo pracę musi sobie znaleźć.
Tu już zastępstwo jest. Nie ma co drżeć szat z tą sytuacją.
[quote]#post1720178 Czy nie można było z tym całym rozjebaniem wszystkiego poczekać do lata? Przecież jak spadniemy, to się zakopiemy na lata w 1 lidze...[/quote]
Żeby tylko w pierwszej
Miał kilka fajnych strzałów jak Hasić, Perković czy Stojilković, wiele innych transferów na papierze wydawało się mieć spory potencjał ale ostatecznie zdecydowana większość jego pomysłów to mniejsze lub większe wtopy. Życzę powodzenia, będę wspominał pozytywnie ale koniec końców żadnym zbawicielem na jakiego przez jakiś czas go kreowano nie był.
ważne że trubalski na kierownicy xD
A kierownica po lewej czy prawej stronie?
W skali od 1 do 10 działalność Gambala w Cracovii oceniam na naciągane 4.
- Edytowany
[quote]#post1720179 Czy leci z nami pilot?[/quote]
"Nowa, rozszerzona struktura rekrutacyjna, funkcjonująca pod kierownictwem dyrektora ds. piłki nożnej, Artura Sobiecha, przygotowuje się już do nadchodzącego letniego okna transferowego."
Przynajmniej oficjalnie. Po owocach ich poznamy.
Mi by się marzył Płatek do Platka. ale jak to mówią "pomarzyć można"
Po owocach to muchy łażą ....
Po przyjsciu Artura Sobiecha mozna bylo sie tego spodziewac. Zwlaszcza, ze ich wizje nie sa i nie byly zbiezne. Poczekajmy na efekty, a teraz najwazniejsze jest aby Elsner spial poslady i nas utrzymal w lidze. Nie jest tajemnica, ze po zakonczonym sezonie bedzie sporo zmian w druzynie.
Nie mamy na to wpływu. Czy zostaniemy czy też nie. Zależy od chłopaków. Ale jak mają tak strzelać jak Klich w 87 minucie to jestem skłonny stwierdzić że będziemy w 1 lidze i też będziemy chodzić. Takie jest życie.
[quote]#post1720185 A kierownica po lewej czy prawej stronie?[/quote]
Bez znaczenia, Trubalski każdemu wejdzie do dupy i mu dobrze zrobi.
On jest w klubie od czasów Cygana i JT, Stefanowi nosił laptopa, Eli torebkę, to i Turasowi dobrze zrobi, żeby się tylko utrzymać na stanowisku.
[quote]#post1720182 ... Miał kilka fajnych strzałów jak Hasić, Perković czy Stojilković, wiele innych transferów na papierze wydawało się mieć spory potencjał ale ostatecznie zdecydowana większość jego pomysłów to mniejsze lub większe wtopy...[/quote]
Nie mogę się zgodzić, transfery wykonane w trybie interwencyjnym trzeba liczyć inna miarą; a jeszcze pytanie, jak się ci ludzie rozwiną. Z wtop ewidentnie ten geniusz Championship, a gdzie reszta? Bo niedowidzę...
- Edytowany
A co się dzieje z bileterem?
Nie pamiętam nawet jak się nazywa, więc trudno mi sprawdzić.
[quote]#post1720183 ważne że trubalski na kierownicy xD[/quote]
Wysadził następnego szefuniu pionu z dykty, jak jest wynik jest trubalski nie ma wyniku to oni nie ja.
Ty chłopie masz jakąś obsesję z tym Trubalskim, nikt inny na forum nic do gościa nie ma.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!