a u Nas przypadkiem nie było podobnych histori ??
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
- Edytowany
[quote]#post1716396 Podobno ten Tiago Lopez ma jakieś zarzuty prokuratorskie, robił jakieś przewały finansowe[/quote]
Każdy kraj ma swojego J.T.
A może Tiago to nasz Polski Jakub ? ;)
Dla tych, którzy piszą, ze liczy się profesjonalizm, że oj tam oj tam, jakieś wypowiedzi nie mają znaczenia itd, zadam jeden prosty eksperyment myślowy.
Czy wyobrażacie sobie, że w radzie nadzorczej Lidl Polska siedzi typ, który w ogólnodostępnym publicznie wywiadzie mówi, że "on to zakupy zawsze w Biedrze, nigdy w Lidlu"?
(żeby nie było, że to jakaś kibicowska dziecinada, że w byznesach to się nie liczy itd itp)
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-03/1773897252-717.jpg[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-03/1773897252-172.jpg[/img]
* Post Informacyjny
[quote]#post1716326 @Islander#209 mysle, ze przemawia przez Ciebie czysta nienawisc, a nie zdrowy rozsądek. U rexow ta Pani pracowala jako aplikantka na studiach i to przez rok ponad 10 lat temu.... a potem od 2014 do 2018 u betonow. Sprawdz cos zanim zaczniesz glupio komentowac itd. Wiesz co znaczy w srodowisku prawniczym usytuowanie w tym wieku na liscie Forbsa ??? Raczej nie. Dla mnie kompetencje sie licza najbardziej i doswiadczenie.
Ale nie mam ochoty ani czasu udowadniac i doktoryzowac sie nad kwadratura kola...[/quote]
Chyba nie bardzo masz pojęcie, jak wyglądają "w środowisku prawniczym" rankingi takie ja ten Forbesa. I nie bardzo masz pojęcie o środowisku prawniczym, bo aplikacja jest PO studiach. Tyle w temacie głupiego komentowania.
Trzcina buja się na wietrze i tyle
[quote]#post1716403 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-03/1773897252-717.jpg[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-03/1773897252-172.jpg[/img][/quote]
Aż sobie pozwoliłem skomentować na LI wpis pani Agaty.
[quote]#post1716269 [quote]#post1716263 Mamy oficjalne info, kto wszedł w skład Rady Nadzorczej. Generalnie nikt, kto byłby w jakikolwiek sposób związany z Cracovią. Philip Platek i Thiago Lopes to raczej puste stołki, w tym sensie, że nie wierzę, aby realnie działali w RN.
Z Krakowa (dzięki Bogu, że chociaż na miejscu) 2 osoby. Pani Agata Kowalska po dobrym wydziale dobrego Uniwersytetu, a pan Marek Dudek z agiehu.[/quote]
Marek Dudek akurat z Cracovią jest mocno związany, myślę że nawet to przeczyta - także pozdrawiam pana dziekana z mojego byłego wydziału :D[/quote]
Możliwe, że znam z nicka, a nie z nazwiska. Mogli od razu podać w komunikacie. 😉
- Edytowany
[quote]#post1716396 Podobno ten Tiago Lopez ma jakieś zarzuty prokuratorskie, robił jakieś przewały finansowe[/quote]
Oczywiście artykuły wszystkie w mediach wieszczą nam upadek. Pismaki nas nie lubią, wręcz niecierpia, to samo informatorzy z Canal Plus. Kilka osób w klubie ma niby podejrzenie popełnienia przestępstwa za naruszenie sankcji na Rosję. Sprzedaż zawodnika do klubu z Rosji. Bo tylko Niemcom można robić interesy z Rosją bez sankcji. Każda sprawa od nas pismaki przerobią na katastrofa, dramat, t
Tragedie, upadek. Ja tego nie biorę do siebie, natomiast pismaki mają zadanie destabilizacji naszego klubu i mieszania w głowach piłkarzy.
[quote]#post1716398 ... A może Tiago to nasz Polski Jakub ?...[/quote]
Tak Tiago to Jakub, tylko nie święty .
Żona turbodzbana ma bardzo szeroki wachlarz kwalifikacji....
"Dominika Grosicka przez lata skupiała się na wychowywaniu dzieci i wspieraniu męża w jego karierze. Swego czasu odnalazła pasję w makijażu i postanowiła się rozwijać w tej dziedzinie. Na Instagramie nieraz prezentowała swoje makijaże"..
* post informacyjny.
[quote]#post1716401 ... Czy wyobrażacie sobie, że w radzie nadzorczej Lidl Polska siedzi typ, który w ogólnodostępnym publicznie wywiadzie mówi, że "on to zakupy zawsze w Biedrze, nigdy w Lidlu"?...[/quote]
Tylko ona powiedziała, że wolała kupować w Biedrze na przekór ojcu który kupował w Lidlu. Nie pisała, że ma coś do Lidla. Myślę, że raczej jej znajomi byli zwolennikami Biedry, bo to było wtedy modne.
- Edytowany
....
- Edytowany
[quote]#post1716412 Żona turbodzbana ma bardzo szeroki wachlarz kwalifikacji....
"Dominika Grosicka przez lata skupiała się na wychowywaniu dzieci i wspieraniu męża w jego karierze. Swego czasu odnalazła pasję w makijażu i postanowiła się rozwijać w tej dziedzinie. Na Instagramie nieraz prezentowała swoje makijaże"..
* post informacyjny.[/quote]
Ale za to kibicuje Lechowi i jest z mojego miasteczka pod Poznaniem :P
[b]Edycja z 19.03.2026 o godz. 09:16 (scalono posty)[/b]
A z tego co powyżej wkleił PanP nie wynika by ta nowa w Cracovii była zatrudniona u nich?
Idąc tym tropem to ja też tam pracowałem bo obsługiwałem kiedyś kontrakty piłkarzy i akurat sporo ich grało i nich. Z Cracovii tylko Giza był u nas. Od nich sporo ale osiągali sukcesy...
"Tak się składa, że dość często. Zaczynałam pracę w Krakowie i jeszcze jako aplikant radcowski byłam zatrudniona w kancelarii, która obsługiwała Wisłę. Chcąc zobaczyć, jak to funkcjonuje od środka, często bywałam na meczach Wisły. Przed Lechią zdarzało mi się też bywać na meczach międzynarodowych czy ostatnio w związku z moją działalnością charytatywną bywałam na stadionie Cracovii. Proszę się nie martwić, wiem, że w piłce nożnej są dwie bramki i ilu zawodników biega po boisku. (śmiech)".
- Edytowany
ups było
[b]Edycja z 19.03.2026 o godz. 09:36 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1716410 [quote]#post1716396 Podobno ten Tiago Lopez ma jakieś zarzuty prokuratorskie, robił jakieś przewały finansowe[/quote]
Oczywiście artykuły wszystkie w mediach wieszczą nam upadek. Pismaki nas nie lubią, wręcz niecierpia, to samo informatorzy z Canal Plus. Kilka osób w klubie ma niby podejrzenie popełnienia przestępstwa za naruszenie sankcji na Rosję. Sprzedaż zawodnika do klubu z Rosji. Bo tylko Niemcom można robić interesy z Rosją bez sankcji. Każda sprawa od nas pismaki przerobią na katastrofa, dramat, t
Tragedie, upadek. Ja tego nie biorę do siebie, natomiast pismaki mają zadanie destabilizacji naszego klubu i mieszania w głowach piłkarzy. Np taki Grosicki załatwił żonie pozycję w klubie i jeszcze ponoć w PZPN. Czy to aby nie korupcja,
Naruszenie dyrektywy UE o zgodności? Ale pismaki walą jaka wspaniała znawczyni, choć kobieta bez doświadczenia.[/quote]
nie karm trolla
Też prowadziłem sprawę byłego kopacza GTS…Nawet z nimi prowadziłem korespondencję z której wynikało, że nie mają jego papierów z lat 80 tych, bo oni jako SA powstali dopiero w 97 czy jakoś tak. To tyle jeśli chodzi o starszeństwo. 😂😂😂
Ich papiery z lat 80-tych to spłonęły w takich ogniskach, jakie Franz, Olo i spółka palili w "Psach" na wysypisku xD
Odbiegliśmy od istoty tematu...;)
Panowie, co innego obsługiwać piłkarzy czy firmy obsługujące gts, co innego być w samym gts zatrudnionym.
Ja reprezentowałem Gminę Miejską Kraków w kwestii VAT od stoczni. Gminę, nie gts. Wygrałem dla Gminy spór wart kilkaset mln zł. Dla Gminy, nie dla gts.
Natomiast nigdy nie obsługiwałem i nie będę obsługiwał gts. Chyba że jako syndyk masy upadłości.
[quote]#post1716423 Panowie, co innego obsługiwać piłkarzy czy firmy obsługujące gts, co innego być w samym gts zatrudnionym.
Ja reprezentowałem Gminę Miejską Kraków w kwestii VAT od stoczni. Gminę, nie gts. Wygrałem dla Gminy spór wart kilkaset mln zł. Dla Gminy, nie dla gts.
Natomiast nigdy nie obsługiwałem i nie będę obsługiwał gts. [b]Chyba że jako syndyk masy upadłości[/b].[/quote]
Czego Ci z całego serca życzymy 😁.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)