[quote]#post1687752 No to pachnie sporą niespodzianką w Poznaniu[/quote]
Już 1:1 😋
-
-
Pozostałe mecze 5-tej kolejki ekstraklasy 2025/2026
Szkoda Korony i JZ
Lech to Pajace
[quote]#post1687766
[...]
Lech to Pajace[/quote]
...nieubłaganie wskazał paluch oskarżyciela.
A Paluch jak tylko może przypierdala się do Lecha. Widać uprzedzony.
Nie zapomnę "Jeszcze jeden" "Jeszcze jeden" /ZERO WYBACZENIA/
Pajace to najsłabsze określenie.
Kurwa, ile razy można to wałkować. Lech jest dla mnie drugim klubem w hierarchii i kibicuje mu zawsze, chyba, że gra z Cracovią i wtedy nie ma że boli, im więcej im włożymy tym lepiej. Czy to tak trudno zrozumieć, że dla kibiców Lecha to właśnie Lech jest najważniejszy ?
dla mnie Korona jest też Zgodą i drugą drużyna w Lidze no i jeszcze JZ
A dla mnie jesteś Pajacem.
- Edytowany
Arka musiała w końcu przegrać bo Katowice musiały w końcu wygrać. Nie sądziłem, że w takim rozmiarze, ale w sumie to bez znaczenia, bo Arka się na pewno utrzyma. To cel minimum.
Liczyłem, że Lech wygra, ale grając w pucharach europejskich wszystkie te drużyny mają "pod górkę", więc remis nie jest zły. Najgorzej radzi sobie Raków. Szkoda żeśmy Jagiellonii nie puknęli.
Teraz trzymam za Słoniki, a reszta remisy! ☺
Pasy na pierwszym miejscu, potem Areczka, Polonia i Korona od zawsze. A Lech mi lotto, za bardzo zadufani w sobie. Jeszcze te umizgi z Kszo...
- Edytowany
Ja to w ogole jestem chyba z innej bajki , dla mnie klub nr dwa to Arka , ale też Łódzki KS 😄
Dobrze by było, gdyby dzisiaj we wszystkich meczach były same remisy 😁
Tak typowałem w typerze,więc prawdopodobnie nie będzie żadnego🤣
- Edytowany
Szkoda, że w najbliższym czasie nie gramy z pogonią...bo obecnie są ciency. W 10 minut dostali "trójkę" od Górnika 😋
[quote]#post1687824 Dobrze by było, gdyby dzisiaj we wszystkich meczach były same remisy 😁[/quote]
Niestety remisy tylko w 1 lidze.....
- Edytowany
Pogoń spora niespodzianka, bo mieli przebłysk z Motorem, a nie grają w pucharach. Nie miałbym nic przeciwko gdyby podzielili na koniec miejsce w tabeli z Piastem i Lechią. Póki co trzymam kciuki za Wisełkę. Remis też będzie dobry. 😉
Raków jednak się wysilił i pewnie wróci na właściwe tory. Cieszy mnie wygrana w Płocku.
W pogoni gra się zepsuła od czasów afery z Kolourisem, od tamtej pory i on nic nie gra (nawet karnego zmarnował tydzień temu) i cały zespół traci punkty. Myślę, że jakiś to wpływ na ich gre ma.
Wisła Płock może być czarnym koniem tych rozgrywek a może też spuścić z tonu. Póki, co jest czarnym koniem. Dobrze, że wygrała z Legią. W ogóle to wszystkim ekipom, które grają w europejskich pucharach trzeba życzyć żeby jak najdłużej tam się utrzymywały, bo jest to korzyć w postaci punktów rankingowch oraz brak możliwości jak to bywa w przypadku polskich klubów gry na równym poziomie na dwóch frontach, tj. będą gubić punkty w lidze.
Dla nas lepiej, niech sobie będą czarnym koniem jak kilka lat temu.
[quote]#post1687893 Dla nas lepiej, niech sobie będą czarnym koniem jak kilka lat temu.[/quote]
Wtedy też po 5 kolejkach mieli 13 punktów ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)