A mnie poniosło wczoraj,to raczej przez fakt że wygrywamy u siebie raz na pół roku..... i po meczu przybiłem piątke nawet z tym Zahirem 😁
-
-
Kahveh Zahiroleslam dołącza do Cracovii !
Cóż, ambicji i woli walki nie można mu odmówić , i ...
4 dni później
Kiedyś w poprzednim sezonie bez sensu uciszał publiczność po zdobyciu jednej z nielicznych zdobytych bramek u nas (nie wiem czy da się ich ilość zliczyć na palcach jednej ręki).... Dzisiaj przy schodzeniu z boiska na zmianę został wygwizdany ale za słabo, zdecydowanie za słabo! W tym przypadku kibice nie popisali się:) Dzisiaj z tym grajkiem graliśmy w 10. Po prostu był osłabieniem drużyny.
- Edytowany
Wg trenera bardzo pożyteczny zawodnik przy bronieniu i pressingu. Taki defensywny napastnik 🤔
Trener musi być couchem, nie będzie jebac zawodników na konferencji. Co ma im powiedzieć powie w szatni.
- Edytowany
Trener ma zrobić drużynę która będzie realizować jego zadania a nie wybrać 11 najlepszych zawodników z kadry którą ma. Większość kibiców którym się wydaje że znają się na piłce o tym zapomina lub w ogóle nie wie.
Zaczyna mi trochę przypominać Rajovicia, w tym znaczeniu, że chyba też jest zdołowany psychicznie. Czekał na swoją szansę i doskonale wie, iż jej nie wykorzystał i że wszyscy to wiedzą. Teraz nie tylko umiejętności, ale i głowa ciągnie go w dół.
Teraz czas aby drużyna go pociągnęła w górę. Bo to jest sport drużynowy jakby ktoś nie zauważył.
Burackie wygwizdywanie przy zmianie i jeszcze wychwalanie takiej wiochy żenującej bez komentarza.
- Edytowany
Uratował mam dwa punkty w zeszłym sezonie, w tym bardzo ważny mecz z paprykarzami. Przyszedł z ligi akademickiej i gra lepiej niż dwóch młodzieżowych reprezentantow Polski śmigło i Bogacza. Co można w takim razie o nich powiedzieć dobrego?!. Po nich trzeba jechać jak już coś, bo mają grać, zapieprzac, rozwijać się, a tutaj antylopa z Ameryki ich wysadza ze składu.
Zahiro rozwinął się przy Grzelak, ma mega braki techniczne jak na ekstraklasę.
Ale do jasnej cholery co robił Kacperek przez rok w Puszczy Niepołomice, grzyby zbierał?
Zawodnik X jest ch.ujowy, ale nie zapomnijcie o tym, że Y nie dość że jest bardziej ch.ujowy to się jeszcze nie rozwija.
Po grzyba piszesz o Śmiglewskim w tym wątku?
Nie przesadzaj my, aż tak słaby nie jest . Może trener spróbuje ustawić za nim naszą " Gazelę" ?
Gość walczy i strzelił nam bezcenne bramki z Górnikiem i Koroną
Wychodził w pierwszym skłądzie bo nie miał żywcem kto.
Nie widzę powodu do obrażania. Teraz będzie z ławki puszczany i pewnie jakie gole ustrzeli
Sympatyczny i waleczny , ale póki co ekstraklasa to za wysokie progi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)