Już 2
-
-
Sytuacja w tabeli. Walka o MP,Puchary,Utrzymanie
no to wystarczy nam remis w ostatniej kolejce, tylko Cracovia powie na to potrzymaj mi piwo
- Edytowany
rakuf 3
to piast powalczy o zycie w meczu z żydzewem
- Edytowany
Jeszcze jeden gol Rakowa i Piast leci za nas. W sumie, jak Lechia przegra i Arka nie wygra to w sumie mamy utrzynamie nawet w przypadku porażki z Koroną, jeśli nie przegramy z nią wyżej niż Piast z wstydzewem (zakładając najbardziej pesymistyczny wariant).
Edit: A nie, stop, jakoś w głowie miałem dwa remisy, a przecież na wiosnę nasi zdolni inaczej przegrali 2:3 u siebie. Więc powyższy wywód o dupę rozbić
0:3
Jakbyśmy tak przegrali z Koroną to mozna tylko sądzić ze bardzo komuś zależało na spadku Pasów.. Bo inaczej nie dało by się tego wytłumaczyć..
[quote]#post1725840 Jeszcze jeden gol Rakowa i Piast leci za nas. W sumie, jak Lechia przegra i Arka nie wygra to w sumie mamy utrzynamie nawet w przypadku porażki z Koroną, jeśli nie przegramy z nią wyżej niż Piast z wstydzewem (zakładając najbardziej pesymistyczny wariant).[/quote]
Piast ma przecież z nami lepsze bezpośrednie. Więc z tą porażką z Koroną to bym się nie rozpędzał ;)
3:0 to jeszcze nie jest bezpieczny wynik
- Edytowany
[quote]#post1725840[b] Jeszcze jeden gol Rakowa i Piast leci za nas[/b]. W sumie, jak Lechia przegra i Arka nie wygra to w sumie mamy utrzynamie nawet w przypadku porażki z Koroną, jeśli nie przegramy z nią wyżej niż Piast z wstydzewem (zakładając najbardziej pesymistyczny wariant).[/quote]
A to nie jest tak, że przy takiej samej ilości punktów liczą się mecze bezpośrednie ?? bo Piast z nami ma lepszy bilans bo raz wygrali i drugi zremisowali ??. Bo patrząc teraz w tabele live Piast przegrywa 0:3 a i tak jest wyżej w tabeli od nas...
Niestety tak.
No i Raków Kroczka strzela 5 bramek w trzech meczach,ale Mateusz miał ambicje trenera z doktoratem i 5 językami
Za tydzień piast nie może przegrać z żydzewem. Betony w czape od cweli dziś, za tydzień nie wygrywają. My wtedy poza nerwami w 2 meczach możeny mieć wyjebane na naszych paralityków.
Zostaje ich zlinczować za te nerwy i wakacje.
No i oczywiście Areczka wygrywa 2 najbliższe mecze i to jedyna radość w tym sezonie.
Mistrz Lecha cieszy, ale już nie raduje jak wcześniej. Jednak nieco koji wkurwienie naszym sezonem. Najlepszy Lech na mistrza niż jakieś wywłoki.
- Edytowany
Z jednej strony Elsnera szanuję za to, że honorowo zrzekł się honorarium finansowego po rezygnacji.
A z drugiej strony mam wrażenie, że facet chyba przetrenował drużynę i nie wytrzymuje ona kondycyjnie czego przykładem był wczorajszy mecz z Motorem w którym ostatnie 15 minut oddychali rękawami. Jedynie Charpantier i Kameri zrobili akcję na 3-1 w 82 minucie bo mieli świeże siły wchodząc w drugiej połowie. Reszta konała ze zmęczenia.
Zresztą przykładem na słabe przygotowanie kondycyjne były przegrane w ostatnich fragmentach mecze z Piastem (na 8 minut przed końcem prowadzimy 2-1 by przegrać w końcówce 2-3) i z Wisłą Płock (gdzie też końcowych fragmentach tracimy bramkę na 1-2).
Tu sie jeszcze jeden paradoks zrobił bo jestem w stanie sobie wyobrazic ze przegrywamy z korona, lechia wygra jeden mecz i piast przegra z widzewem a wtedy mamy po 41 pkt
Ja uważałem Elsnera za trenera z klasą, też za to że odszedł bez odszkodowania. Ale za ostatni wywiad to naprawdę niech się już wszyscy związani z Drożdżem od nas odpieprza. MD chciał zniszczyć hokej, ale jego odejście wyszło nam na dobre, nie było dużej kasy ale widać było rozwój sportowy drużyny, z chłopców do bicia stali się drużyna niewygodną!!
Bardzo dobry wynik w Gliwicach dla nas.
Znajac życie że jesteśmy królami remisow, więc remis w meczu z Koroną da nam wyprzedzenie Widzewa lub Piasta w tabeli na 100%
Niech jeszcze Lechia przegra i będzie b.dobrze.
Ty do każdego wątku tego Dróżdża wciśniesz. W styczniu Dróżdża zwolnili, cudownym zbiegiem okoliczności tydzień później pojawiłeś się na forum i od tamtej pory wiecznie tylko Dróżdż to Dróżdż tamto.
@gusto#20710 no i to jakiś problem. Za chwilę może pojawi się ktoś inny i będzie pisał co innego. To jest jakieś forum z cenzura?
Jedno jest pewne jest jedno miejsce spadkowe do uzupełnienia i to będzie raczej Widzew albo Piast
@wirus59#42516 @wrobelson#15679 Tak, macie rację, skorygowałem swój wpis wcześniej, ale pisząc tego posta bazowalem na mylnej wiedzy, że mamy dwa remisy. Jak zweryfikowałem, jak było naprawdę, dodałem dopisek.
Czekamy zatem na mecze trójmiejskich drużyn, wtedy już na pewno bedzie wiadomo, czy remis nas utrzymuje
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)