Tylko się pochlastać 😉
-
-
Sytuacja w tabeli. Walka o MP,Puchary,Utrzymanie
- Edytowany
Nie wiem jak jest w przypadku bilansu bezpośrednich spotkań z Lechią, gdyby Cracovia miała taką samą liczbę punktów co ten zespół.
[b]U siebie: Cracovia - Lechia 2-2, na wyjeździe: Lechia - Cracovia 1-1.
Dawniej większa liczba strzelonych bramek na wyjeździe wyżej stawiała Lechię, a teraz? [/b]Kto to wie?
Farciarz ale Ty jesteś prestmista. Kolego, My mamy najlepsza póki co sytyacje wyjściowa w stosunko do innych zespołów z dołu tabeli, więcej optymizmu malkontencie.
[quote]#post1725251 Nie wiem jak jest w przypadku bilansu bezpośrednich spotkań z Lechią, gdyby Cracovia miała taką samą liczbę punktów co ten zespół.
[b]U siebie: Cracovia - Lechia 2-2, na wyjeździe: Lechia - Cracovia 1-1.
Dawniej większa liczba strzelonych bramek na wyjeździe wyżej stawiała Lechię, a teraz? [/b]Kto to wie?[/quote]
Przy remisach liczy się ogólny bilans bramek więc na ten moment Lechia -1 a Cracovia -3 więc Lechia ma lepszy.
Przy dzisiejszej porazce Lubina, jak jutro Katowice nie wygraja z Jagą to cwks bedzie mieć szanse jeszcze (nawet realne) na 5 miejsce i puchary więc może powalczą o pełna pule z betonami co byloby dla nas dobre
Dlaczego w tabeli.live przy remisie Korony i widzewa jesteśmy niżej a mamy tyle samo pkt ? Z widzewem.mecze mamy korzystne
- Edytowany
Bo mamy najgorszy bilans bramek
Mecze bezpośrednie liczą się w tabeli końcowej
Korona zrobiła swoje i mam nadzieję że jej kibice u Nas zaśpiewają "Ch.j z punktami CRACOVIA ZOSTAJE Z NAMI"
Gratutacje p.Jacku !!!
- Edytowany
[quote]#post1725293 Korona zrobiła swoje i mam nadzieję że jej kibice u Nas zaśpiewają "Ch.j z punktami CRACOVIA ZOSTAJE Z NAMI"
Gratutacje p.Jacku !!![/quote]
Nie wiem co zaśpiewają ich kibice, ale prawdopodobne jest, że ciśnienie z nich zeszło i ten tydzień spędzą na radości z utrzymania. Jesli nie będzie presji na dodatkową kasę za wyższe miejsce w tabeli (a to jakieś 700k za pozycję) to mogą do meczu z nami podejść jak Glik do meczu z Ruchem...
Osobiście jednak wolałbym wywalczyć utrzymanie w Lublinie
Nie ma co się interesować Koroną, bo to nie nasza sprawa i jeśli nie ugramy chociaż jednego punktu w Lublinie to żadna Korona nam nic nie pomoże
Zobaczymy jak się ułożą pozostałe mecze, ale remis z Koroną powinien dać nam utrzymanie.
Nie wiadomo jak w małych tabelkach, dużo bramek tracimy
Czyli porażka/remis Arki i porażka Lechii daje nam utrzymanie?
Jeszcze nie, bo przykładowo Lechia może wtedy wygrać w ostatniej kolejce, Piast przegrać z Widzewem i wtedy jeśli my przegramy z Koroną to jest mała tabelka z Lechią i Piastem, a tam wypadamy najgorzej.
Remis daje nam utrzymanie pod warunkiem, że Arka nie wygra dwóch meczy. Wtedy może być kłopot i liczenie bramek.
Niestety trzeba brać pod uwagę mobilizowanie Korony ze strony zainteresowanego klubu.
Trzeba wygrać, tylko jak!!
Jak zagramy z Koroną tak jak z Motorem przy dopingu Naszych kibiców wygramy.
lechia betoniara musi przegrać jutro,wtedy nam wystarczy remis w meczu z Koroną.
Huj mnie to obchodzi czy wygrają
... grali 2 mecze z przewaga zawodnika a dzisiaj odjebali taka maniane ze szok.. ile jeszcze będą glaskani.. po sezonie bym większość tych szmaciarzy wyjebal
Czyli jak tak patrze to szanse naszego spadku w ostatniej kolejce:
- porażka z Koroną
- Lechia wygra z Legią lub Termalicą
- Widzew wygra z Piastem lub Arka wygra z Bruk-Betem i Rakowem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)