To niech idzie a ty jutro i tak pójdziesz do pracy a ja razem z Tobą , od pół sezonu gra na alibi więc papa i niech mu się wiedzie
-
-
Kontrakty zawodników Cracovii - sezon 2025/2026
113 dni później
Szkoda, że tak niewielu z tej paradrużyny kończą się kontrakty.
- Edytowany
Glikowi Charpentier się kończą, mam nadzieję że nikt nie wpadnie na przedłużenie, najgorsze że Ravas ma kontrakt aż do 2028, i jak widać pasuje mu siedzenie na ławce, i Jeszcze puszczanie goli w rezerwach. Dziękujemy MD
30 czerwca kończą się kontrakty/wypożyczenia Glika, Charpentiera, Sutalo, Sansa, Knapa. Z tym ostatnim dziwna sprawa, bo kiedy dostawał szansę, grał poprawnie, a ostatnio ich nie dostaje: szkoda. W czym jest słabszy od Minczewa???
Myślałem, że mam je przedłużyć :P
- Edytowany
Karol ma przedłużony kontrakt. Ja bym zostawił tylko Sansa. Sutalo może zostać za darmo. Reszta - sanatorium i jeszcze ravasa weźcie
[quote]#post1724727 30 czerwca kończą się kontrakty/wypożyczenia Glika, Charpentiera, Sutalo, Sansa, Knapa. Z tym ostatnim dziwna sprawa, bo kiedy dostawał szansę, grał poprawnie, a ostatnio ich nie dostaje: szkoda. W czym jest słabszy od Minczewa???[/quote]
Knap przedłużył w zimę kontrakt o rok, więc ma do czerwca 2027. Natomiast nie potrafię zrozumieć jak Batoum mógł dostać z góry kontrakt do czerwca 2028...
Sansa po wczorajszym meczu bym nie zostawiał. Mamy na tej pozycji Kanpa i Kameriego, który daje to samo lub więcej, a jest już nasz. Również Minczew jest lepszy (czy mniej zły) na lewej stronie.
Sans na typowego skrzydłowego się nie nadaje, z kolei jako typowy ofensywny pomocnik to jest za słaby fizycznie na obrońców w Ekstraklasie. Dodatkowo, nawet jak wychodził na pozycje strzeleckie, to nie trafiał. Kwota wykupu to bodaj milion euro i moim zdaniem się to zupełnie nie broni.
Knap to raczej nie ta pozycja, bo nominalnie defensywny pomocnik. Choć Elsner też go przestawił na lewą obronę i dawał tam radę, więc przy graniu wahadłami mógłby też się podłączać w ofensywie. Wiadomo, że Knap ma ograniczenia piłkarskie, ale moim zdaniem daje fajne dodatkowe opcje, jak wrzuty z autu tworzące niebezpieczeństwo w polu karnym. Dodatkowo generalnie nie boi się trudniejszych decyzji, jak strzał z dystansu itd., co na tle naszej drużyny go wyróżnia w tym aspekcie.
Zaktualizowałem wartości i długości kontraktów - poprzednie były z połowy lutego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)