[quote]#post1718491 Występ świąteczny, nawet Hasic olewał, łatwo tracił piłkę, niecelnie strzelał. Natomiast dramat to Seba, a ja go widziałem w reprezentacji, chyba popił. Elsner to nieporozumienie, zarząd się żre to będzie dobrze ?[/quote]
Dziś mecz na konto Madeja. Jak mu obrońcy nie czyszczą pola, to nie ma czystego konta. Jego czyste konta to zasługa Oskara Wójcika i czasem ofiarnych obroń henriksona.
Gorzej bo dwóch obrońców Sutalo i Percovic muszą ciągle włączać się do ofensywy bo inaczej, podawanie piłki po obwodzie. Dziś i tak więcej ofensywy było. Kameri, Sans , Hasic.
-
-
Luka Elsner - nowy trener Cracovii 25/26 - taktyka, wyniki, rozwiązania
- Edytowany
A najlepsze, ze pojawil sie wysyp nonameow w stylu biancorsosso i lakbeti nagle jak pojawila sie sraka w kontekscie pilkarskim, bardzo to ciekawe, zwlaszcza ze jeden z typow cos pozytywnego pisze o gts.
Nawet była mnie tak nie nabrała, jak mnie nabrał Luka Elsner.
Elsner na konferencji nic ciekawego nie powiedział, oprócz tego że wszystko leży.
I życzył powodzenia Rakoczemu.
Tutaj trzeba pozbyć się gościa, który sam chce odejść.... Chce odejść ale jest jakiś kontrakt, umowa, którego nikt nie rozwiąże, bo nie ma kto.....
Żelu mówiłeś że możemy wygrać z kazdym!
A czekaj, może przegrać z każdym?
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-04/1775330321-367.jpg[/img]
Wsiadaj do tego samolociku i odlatuj....
[quote]#post1718504 Elsner na konferencji nic ciekawego nie powiedział, oprócz tego że wszystko leży.[/quote]
Pierwszy leży trener, obok jego sztab .
Oj Luka, doszedłeś chyba do ściany.
Już wiem,, że przestałeś ogarniać sytuacje.
Jeżeli Ty nie ogarniasz, to jak myślisz czy piłkarze będą umierać za Ciebie?
Ps. Nie uważam Trenea Elanera za słabego trenera, ale nie tacy jak On nie radzili sobie w ekstraklasie.
Z calym szacunkiem, ale powininen tym razem sam odejsc i to definitywnie. Z meczu na mecz gramy coraz gorzej. A te bledy jakie popelniamy, to jest jakis totalny absurd i wstyd... Nie potrafi ich porzadnie operdolic ? Co oni trenuja i jakim cudem pod dwoch tygodniach przerwy w lidze trzech zawodnikow ma urazy miesniowe ?? Zaczynaja sie potwierdzac plotki, ze ich Luka zajezdza na treningach i dlatego nie ma potem sily na mecz. Niestety bardzo sie zawiodlem....Ale z tym Panem polecimy do I ligi.
Jak straciliśmy bramkę to wyłączyłem, bo zwyczajnie nie wierzyłem, że odwrócimy wynik. Bronienie wyniku nawet przy niekorzystnym wyniku, zero argumentów z przodu.
Żegnam
Wypad nieudaczniku razem z twoimi kumatymi fanami na twitterze. Zabieraj ze sobą Gambala i Trubalskiego, Jagodyńskiego i innych klakierów, Jest tam jeszcze kilku takich, ale szkoda nawet klawiatury na to.
Kononowicz po żydowsku...
Ale, że Jagodyński dostaje obuchem? Na miejscu Colaka/Amdurera dałbym mu carte blanche na wszystko. Wówczas dłużej byście myśleli, że... jest dobrze 😜
[quote]#post1718564 Ale, że Jagodyński dostaje obuchem? Na miejscu Colaka/Amdurera dałbym mu carte blanche na wszystko. Wówczas dłużej byście myśleli, że... jest dobrze 😜[/quote]
Nie no jest cudownie, wielkie gwiazdy twittera tak powiedziały to znaczy, że tak musi być...
Ja nie wiem, kiedy do Was wszystkich dotrze, że zaraz mozemy się obudzić w I lidze. Zobaczymy, jakie wtedy będą komentarze naczelnych klarkierów. No ale tutaj nie można mieć innego zdania niż narzuconego przez X, więc klaskajcie im dalej...
- Edytowany
Navi! Tak, tak! Otóż to. Przeca tutaj na Forum są tylko wyłącznie rasowi klakierzy. Zwłaszcza Janusza, Elżbiety 4ha Filipiak oraz beduinów. Uciekajmy na fejsa. Albo najlepiej ukryjmy się gdzieś daleko. Na bagnach.
Edit:
Ponadto trzeba zrobić konkurs na naczelnego klakiera Forum 🤪 Navi ma miejsce w jury jako przewodniczący.
Edit2:
Navi pisze:
[i]Ja nie wiem, kiedy do Was wszystkich dotrze, że zaraz mozemy się obudzić w I lidze. Zobaczymy, jakie wtedy będą komentarze naczelnych klakierów. No ale tutaj nie można mieć innego zdania niż narzuconego przez X, więc klaskajcie im dalej...
[/i]
Ale jaja 🐣
Największym problemem Cracovii jest, że nie ma kto strzelać bramek. Nikt nie umie oddawać strzałów z dystansu, nikt nie umie strzelać na bramkę głową i nie ma napastników.
Dodatkowo Elsner nie ma zupełnie rozeznania w klasie zawodników. Oddał Rakoczego, który przykrywa czapką wszystkich naszych napastników amatora Zahiraleslama, beznadziejnego Batouma, czy kontuzjowanego wiecznie Charpantiera.
Przy nich nawet przeciętny Rakoczy jest gwiazdą.
[b]Szukać trenera
na miejsce Elsnera! [/b]
Nie wiem czy już teraz trener nie powinien odejśc bo może tylko pogorszyć sprawę
On powinien odejść od razu, jak tylko złożył rezygnacje i zawodnicy o tym dowiedzieli się.
To wpłynęło na pewno demotywująco na zespół, z niewolnika nie ma pracownika!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)