Panie trenerze, przede wszystkim trzeba pracować nad mentalem, żeby w każdym meczu walczyć jak o życie.Nie ważne czy będą grać sparing czy mecz o mistrzostwo muszą walczyć jak o życie.Jeśli nie będziemy tego mieć to nigdy sukcesu nie osiągniemy.
-
-
Luka Elsner - nowy trener Cracovii 25/26 - taktyka, wyniki, rozwiązania
Tia, o życie będą walczyć... innastrancy to już na bank
Zajebisty trener,cudowna wizja futbolu,radosc z ogladania tych spektakli gwarantowana. Poliglota,czlowiek renesansu,tylko nie ma pojecia co jest istota pilki noznej.
Zagłębie od samego początku meczu dawało znaki, że ich plan na ten mecz to będzie 0:0 i my przez 90 minut meczu pozwoliliśmy na taki scenariusz...ehh 😳 . Lubin ugrał to co chciał, a Cracovia wali głową w mur przez 90 minut...
Odpuściliśmy puchar Polski żeby wypoczętym pierwszym składem zagrać takie meczycho jak dzisiaj? Moje serdeczne gratulacje za bohaterskie wyszarpanie tego jednego punktu z potężnym Zagłębiem, które nawet nie próbowało zagrać o 3.
Bardzo, bardzo chciałem w tego trenera wierzyć, bardzo się pomyliłem. Nie da się na grę tej drużyny patrzeć, jak za późnego Probierza, sabotaż w PP to wisienka na torcie.
Zupełny brak pomysłu na mecz. Kompromitujące wybory i brak reakcji na własne błędy. Duży minus panie Luka.
Kurwa mać co to ma być? Nie da się na to patrzeć!!!
to była tylko kwestia czasu....
To jest ten sezon, to jest ten sezon 🤔
0:0, pierwsza zmiana, wchodzi Aleksić za Mincheva, na skrzydło, a z niego taki skrzydłowy jak z koziej dupy trąba, nie wiem jakby grał w środku, ale na skrzydło to on się nie nadaje totalnie, druga zmiana, wchodzi defensywny pomocnik za najbardziej ofensywnego gracza. Na jakiekolwiek ofensywne zmiany czekamy do 84 minuty.
Nie chcę bronić trenera bo od początku, od pierwszego meczu granie reakcyjne plus szczęście dawały punkty ale dziś Zagłębie zagrało taki mecz jakiego nie widziałem u nikogo w tym sezonie. Miał być remis i chuj. Myślałem, że już takiego grania w ekstraklasie nie ma i każdy coś tam próbuje. Nie wiem czy za takie coś bym bardzo winił trenera. Skład to nie Barcelona, że ich rozklepie a i tak gdyby Filip strzelił co ma jakoś by poszło.
Ojrzyński sobie wykombinował, że lepszy pewny jeden punkt...
5 ostatnich męczy, 5 punktów na 15 możliwych. Jak tak dalej pójdzie to zmiana w zimie.
[quote]#post1699146 5 ostatnich męczy, 5 punktów na 15 możliwych. Jak tak dalej pójdzie to zmiana w zimie.[/quote]
dolicz do tego PP i mamy 5punktów na 18punktów
W Wieczystej już by Pana nie było
- Edytowany
Kryzys przyszedł szybciej niż u Kroczka. Pozostaje mieć nadzieję, że szybciej minie. Bo to jak się dzisiaj zawodnicy poruszali po boisku (przyznaję oglądałem tylko drugą połowę) wskazywało, że jest problem.
Może zrobimy wymianę
https://sport.interia.pl/pilka-nozna/1-liga/news-trzesienie-ziemi-w-wieczystej-krakow-to-juz-koniec,nId,22450471
w sensie 4 miejsce po 13 meczach zamienić na 1 pkt w 3 meczach I ligi?
Problemu nie było w grze obronnej, czy rozegraniu pilki / do linii pola karnego/ , problem sie pojawil w ataku . Brak ruchu, wyjścia na pozycję, pokazania się partnerowi .
Dramatyczny Hasić, niewidoczny i przegrywając pojedynki Filip . A trener zdejmuje z boiska Minczewa . Czegoś tu nie rozumiem.
- Edytowany
Cracovia Kroczka po 13 kolejkach miała 4ptk więcej (po 14stu 27ptk bo wygraliśmy wtedy z Lechią), i grała bardzo zbliżony futbol (gorszym składem)
Deal with that. Zapraszam do dyskusji.
Od 15 kolejki w tamtym sezonie, się delikatnie mówiąc “wyjebalismy”. Więc chwila prawdy Luki Elsnera tak naprawdę właśnie się zaczyna. Opinie? Po prostu 1 do 1 na chwilę obecną nie widzę żadnych argumentów które dawałyby mi wierzyć w coś więcej niż rok temu. Więc od teraz dopiero zaczyna się już prawdziwa ocena sezonu i gry (której nie ma obecnie).
To nie jest problem, że zdjął wpierw Minczewa a nie Hasica. To jest problem, że po 15 minutach było jasne, że Zagłębie przyjechalo grac megaantyfutbol i zabiegają nas. A na reakcję czekaliśmy do 70 minuty. Ten mecz, podobnie jak PP przegrał Elsner. Kropka. Jak widzisz, że nie żre to reagujesz. Jak nie reagujesz to znaczy że nie jesteś trenerem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)