[quote]#post1675086 [quote]#post1675063 Tak z Ciekawości. Czemu kibice Zagłębie na nas bluzgali. Coś się przetasowało? Myślałem, że mamy relacje neutralno-pozytywne[/quote]
Poleciało coś z sektora dopingującego czy chodzi o tego menela pod kamerą w transmisji canal+, który coś tam bełkotał?[/quote]
My na naszym sektorze nic nie słyszeliśmy, a wręcz przywitaliśmy miejscową publiczność skandowaniem: "Śląsk ty kutasie ostatni rok w ekstraklasie", miejscowi pociągnęli WTKS, które my również podchwyciliśmy po chwili.
-
-
Zaglebie Lubin 1 - 2 Cracovia, sobota 24 maja 2025, 17:30
No w tv też nie było nic słychać oprócz pocisku na Śląsk i wtsk. Jeden menel coś krzyczał z trybuny głównej gdzie była kamera i tyle.
No to może mi się przesłyszało. Nawet nie chcę cytować tego co usłyszałem ale były to dwa razy powtórzenie rzeczownika oznaczającego mimowolnego kochanka pederasty zwieńczone nazwą naszego klubu. I zbyt długo to trwało by było przypadkowe. Ale to może dlatego, że ja oglądałem na kompie a nie w tv.
@leszeczek#4153 ja oglądając na smartfonie (dlatego jeszcze nie ma podsumowania kanadyjki i młodzieżowców 😀) słyszałem to samo. I to co najmniej kilka razy.
Również słyszałem w tv najazd na nas, około 60-70 minucie.
Ale to jakiś jeden menel cały czas krzyczał a nie żadna grupa.
Menel był wcześniej. Potem była dość spora ekipa
- Edytowany
Banda meneli.
[quote]#post1675126 ... Aha, Dąbrowski po bramce nie pokazywał radości. Kolejny plus dla niego....[/quote] Bardzo go miło wspominam.
W końcu pokazał to swoje mityczne "uderzenie z dystansu", o którym wszyscy mówili, że ma takie, że klękajcie narody, tylko jakoś nigdy w meczu nie potrafił pokazać.
Ale to nie dlatego nie zrobił takiej kariery jak mógł...
Opadający liść, próba #24251
Wygraliśmy mecz, bo wiadomo graliśmy z paralitykami.
Wielkie podziękowania dla tych wszystkich tych którzy ogarnęli projekt Zjednoczona Cracovia.
To nie tylko hasło, ale naprawdę jazda na wyjazdy teraz to coś pięknego 😀
[quote]#post1675230 Wygraliśmy mecz, bo wiadomo graliśmy z paralitykami.
[/quote]
Zdarzało nam się przegrywać z większymi paralitykami.
A w ostatniej minucie gdyby Perkovicowi zeszlo odbicie ciut bardziej w bok, to by bylo 2:2...
Co by było niesprawiedliwe zresztą.
- Edytowany
A przy 2-1 jakby któryś z naszych wykorzystał sam na sam to było 3-1 . I tak sobie można gdybać w nieskończoność .
co nie zmienia sytuacji że wygraliśmy bo byliśmy znacznie lepsi i o czym tu dyskutować
[quote]#post1675242 A przy 2-1 jakby któryś z naszych wykorzystał sam na sam to było 3-1 . I tak sobie można gdybać w nieskończoność .[/quote] Hasic. Beznadziejnie się zachował.
[quote]#post1675126 [quote]#post1675020 Nawet w przypadku remisu utrzymamy to 6 miejsce w sumie bardzo przyzwoite...[/quote]
Nie. W przypadku remisu byłaby mini-tabela my, GKS, Motor i GKS by nas wyprzedził. Tym bardziej się cieszę z tego zwycięstwa bo wyprzedzenie nas przez GKS byłoby efektem ewidentnej - nazwijmy grzecznie - pomyłki 4:3 dla GS to naprawdę 3:2 dla nas - jak jeszcze w przypadku bramki po wydumanym wolnym można powiedzieć, że nie wiadomo co by było dalej, to ostatnia bramka, na 4:3, padła po ewidentnym faulu i po tym sędzia zakończył mecz. [/quote]
Zgadza się... Pomyliło mi się, bo nie wiem dlaczego ale myślałem, że Motor gra z GKS Katowice...
[quote]#post1675244 [quote]#post1675242 A przy 2-1 jakby któryś z naszych wykorzystał sam na sam to było 3-1 . [/quote] Hasic. Beznadziejnie się zachował.[/quote]
Też tak myślałem, ale jak pokazali powtórkę z kamery od tyłu, to zmieniłem zdanie. To wcale nie było takie czyste "sam na sam", tuż obok, ciut za sobą, miał obrońcę i bramkarz wybiegł odpowiednio wcześnie był tuż przed nim. Kopnął do góry, chyba tak właśnie powinien zrobić, nie wyszło. To znaczy, oczywiście to była świetna pozycja do zdobycia bramki i duże szanse na 3;1, ale nie użyłbym określenia "beznadziejnie".
- Edytowany
Kulisy ostatniego występu w tym sezonie:
https://youtu.be/NXMpSrJzbls?si=sfJ9Gxvd2yaKcVQd
Prezes - najemnik z megafonem przed naszym sektorem,mimo że nie jest to prezes z mojej bajki,uważam że super z jego strony,i fajnie że podziękował kibicom za wsparcie w całym sezonie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)