[h4]GKS Katowice [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/3484.png[/img-s] vs [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia, niedziela 11 maja 2025, 14:45[/h4]
[b]Miejsce spotkania[/b]: Arena Katowice, Katowice
[b]Ostatnie mecze:[/b]
[table]
[row]
[header]Data[/header]
[header]Host[/header]
[header]Wynik[/header]
[header]Gość[/header]
[/row]
[row]
[col-c]09.11.2024r.[/col-c]
[col-r]Cracovia[/col-r]
[col-c]3 - 4[/col-c]
[col-l][b]GKS Katowice[/b][/col-l]
[/row][/table]
-
-
GKS Katowice 2 - 1 Cracovia, niedziela 11 maja 2025, 14:45
Lajkonik przypiął temat globalnie.
A idź pan w pizdu.
Szykuje się mecz w kategorii typowo turystycznym...żeby sobie pojechać i zobaczyć na żywo nowy stadion....bo piłkarze w tym sezonie to już są na drugim planie.....albo i trzecim.
Można jechać, tylko trzeba wziąć karty, jakieś planszowki, moze puzzle?
[quote]#post1672189 Można jechać, tylko trzeba wziąć karty, jakieś planszowki, moze puzzle?[/quote]
chyba pastylki ziołowe na nerwy i flaszke w rękawie na popicie
- Edytowany
A po co, mogą wdupcyc wyżej jak Puszcza, mam w dupie tych skurwysynow. Niech tam se kopią i biegają. Tyłem do nich cały mecz i swoje zajęcia. Możesz np pisać książkę.
To kluczowy mecz w walce o 9 miejsce, które pozwoliłoby zwolnić Kroczka bez ponoszenia kosztów zerwania kontraktu. Tak że starać się.
Jak już tak w huja walą to mam nadzieję że to przejebią i zwolnią tego Wuefiste.
Zebrać max liczbę minut młodzieżowców w tym i ostatnim meczu. Wystawić skład na maxa na CWKS i wakacje.
W Katowicach wybudowali nowy burdel ale kur,, dalej stare😂
- Edytowany
[quote]#post1672213 Jak już tak w huja walą to mam nadzieję że to przejebią i zwolnią tego Wuefiste.[/quote]
Jak pamiętam wszystkie moje poziomy nauki, to wuefisty z takim brzuchem nie było😁
Wszyscy do Katowic
Wszyscy na cweli
Wszyscy do Lubina
Wszyscy….
Masochiści 😉
Miałem jechać, ale już wystarczy.
[quote]#post1672265 Wszyscy do Katowic
Wszyscy na cweli
Wszyscy do Lubina
Wszyscy….
Masochiści 😉[/quote]
Z cweLami robimy Sold Out 👏
@Kamaz80#42570 - rozbawiłeś mnie.
Tylko zmiana trenera skłoniłaby mnie do pójścia na ten mecz. Tyle, że ja mam karnet, więc sold out może będzie (któż zrozumie masochistów), ale kompletu nie.
[quote]#post1672265 Wszyscy do Katowic
Wszyscy na cweli
Wszyscy do Lubina
Wszyscy….
Masochiści 😉[/quote]
"Gdyby interesowała nas piłka zostalibyśmy piłkarzami"....ale oczywiście nie podlega żadnej dyskusji, że w tym roku gra Cracovii i samo punktowanie w meczach jest tragiczne 😐. Dlatego właśnie nie możemy się zniżyć kibicowsko do piłkarzy....tylko trzeba dalej robić swoje na trybunach, pomimo wszystkiego 😎 .
Ja jadę, a potem na nockę do pracy odrazu.
Już jest 900 osób...czyli szykuje się komplet 😋
Może wreszcie wystąpią w pasiakach, skąd ten pomysł władców na występy w czarnych strojach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)