Pierwszy i czwarty mecz zawalczyli, dzięki Panowie.
Czy wygrywasz, czy nie ... Teraz trzymamy kciuki za GKS Tychy.
-
-
Play Off 2025
Serce się kraje co podziało taka historia, tyle osiągnięć, wspomnień. Czy naprawdę nie ma kto się zająć i zrewitalizowac zespół. Inne zespoły mnie nie biorą nawet Tychy, oni by nas wszyscy zjedli z zazdrości. Czy widział ktoś przyjaźń, raczej niszczenie kontuzje. Tyle na koniec. Finały mnie nie interesują.
Wstyd, że porażka do zera
Wstyd to będzie jak prawie milionowe miasto z tradycjami hokejowymi zostanie bez tej dyscypliny..
No liczę, że nie dopuścimy do tego.
Jak coś to na mnie możecie liczyć w ramach moich możliwości.
- Edytowany
Nie wiem co się dzieje i dlaczego ale podobno zawodnicy mają zamkniętą szatnię 😳 nikomu nie wolno wejść ....
Wiem to bezpośrednio z klubu i nie wiem co o tym myśleć... Tak było o 8 rano !!!
[quote]#post1664466 Nie wiem co się dzieje i dlaczego ale podobno zawodnicy mają zamkniętą szatnię 😳 nikomu nie wolno wejść ....
Wiem to bezpośrednio z klubu i nie wiem co o tym myśleć... Tak było o 8 rano !!![/quote]
Grubo.
Coś jeszcze wiesz?
[quote]#post1664481 [quote]#post1664466 Nie wiem co się dzieje i dlaczego ale podobno zawodnicy mają zamkniętą szatnię 😳 nikomu nie wolno wejść ....
Wiem to bezpośrednio z klubu i nie wiem co o tym myśleć... Tak było o 8 rano !!![/quote]
Grubo.
Coś jeszcze wiesz?[/quote]
Nie
Może dezynfekcja po sezonie😀
18 dni później
No i finał w Hokeju będzie GKS TYCHY - gks Katowice kluby "NAJBOGATSZE" i z możnymi sponsorami.
10 dni później
Tychy o krok.
Dopiero teraz widzę, jak bardzo,o w dupie jest polski hokej, jak Pasy odpadły, to zapomniałem, że trwa play off.
Dziś mecz w hokeja o MP był o 15.00, ponieważ wieczorem GKS Tychy gra mecz piłkarski.
[quote]#post1667951 Dopiero teraz widzę, jak bardzo,o w dupie jest polski hokej, jak Pasy odpadły, to zapomniałem, że trwa play off.[/quote]
Hokej w TV w odwrocie! Oglądalność finałów THL przeraża
Informacja pochodzi z portalu Hokej.Net. Czytaj więcej na https://hokej.net/artykul/nikt-nie-chce-hokeja-w-tv-ogladalnosc-finalow-thl-przeraza
Brakuje nas w finale
Przez lata odzwyczajali kibiców od hokeja w TV, to została garstka. Po raz n-ty przypominam: w PL istnieje coś takiego jak ministerstwo sportu (nie wszędzie istnieje) - to oni powinni czuć się odpowiedzialni za śmierć dyscypliny, nie my.
Ciekawa sytuacja jeśli chodzi o punktację kanadyjską w tym sezonie. Na pierwszym miejscu z dorobkiem 64 pkt. (28 goli + 36 asyst) jest Johan Lundgren z Cracovii.
GKS Tychy przegrały z Katowicami więc finał trwa dalej.
Tychy dzis w pizdeczkke 3-0 w Katowicach...
Ciekawostka... Tyscy nie strzelili bramki już przez... 5 tercji z rzędu...
Ostatni mecz rozstrzygnie kto mistrzem...
@KruszynaKSC#7322
Jajca przegapiłem że dziś finały,za dużo meczów,forum itp...😱😂 i ten nasz wczorajszy mecz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)