Ja od siebie napiszę tylko tyle , Maigard szrot nie nadający się do gry w piłkę .... , Al Amari szrot nie nadający się do gry , Madejski nawet słaby na ławkę ... a teraz Kroczek do zwolnienia bo zremisowaliśmy z drużyna walczącą o mp i na ciężkim rts ie . Kiedy się nauczycie że rozliczać można piłkarzy trenerów po rundzie , sezonie . Wyglądamy fizycznie dobrze , wejście w mecz było genialne , masa sytuacji , a jak by weszła główka Jugasa to znając życie coś jeszcze byśmy wsadzili i byłby inny odbiór tego meczu . Korona się nie położy , grali ostatnio ambitnie , ale mamy personalnie na tyle silny skład ,że 3 pkt powinny zostać w Krakowie .
-
-
Cracovia 1 - 1 Korona Kielce, piątek 14 lutego 2025, 18:00
Wygrajmy w końcu 3:0 i pokażmy klase.. stać nas na to .. mamy dobry skład niech ktoś jeszcze dojdzie do pomocy i można jeszcze powalczyć o lepsze miejsce..
Wytłuszczę pewien fragment mego posta, który najwyraźniej Wam umknął:
[quote]#post1660998 ... Dla mnie to jest dramat i mam nadzieję, że Kroczek zdaje sobie sprawę, że przeżywa poważny kryzys i j[b]ak trener czegoś nie wymyśli, [/b]to bardzo słabo widzę jego przyszłość w Pasach....[/quote]
Mam nadzieję, że wymyśli. Radzenie sobie z kryzysami, które są nieuniknione, świadczy o trenerze.
Jest faktem, że nasz własny stadion to nie jest miejsce na którym budujemy twierdzę. Pod względem zwycięstw na własnym stadionie gorszy jest tylko Śląsk. Deprymujący jest też stosunek bramek na naszym stadionie 18-17 i to z wynikiem 6-2 z Motorem. Dość niespodziewanie dobry wynik w tabeli utrzymujemy liczbą zwycięstw na wyjeździe gdzie nie ma lepszej drużyny. Stosunek bramkowy 19-12. Lepszy ma tylko Raków o jedną bramkę.
No ale, żeby od razu obwieszczać kryzys...?
Z Koroną będzie ciężko. Widać, że wiosną grają skutecznie i z fartem.
[quote]#post1661201 Wytłuszczę pewien fragment mego posta, który najwyraźniej Wam umknął:
[quote]#post1660998 ... Dla mnie to jest dramat i mam nadzieję, że Kroczek zdaje sobie sprawę, że przeżywa poważny kryzys i j[b]ak trener czegoś nie wymyśli, [/b]to bardzo słabo widzę jego przyszłość w Pasach....[/quote]
Mam nadzieję, że wymyśli. Radzenie sobie z kryzysami, które są nieuniknione, świadczy o trenerze.[/quote]
Nic nie umknęło, tylko z osobą która prowokuje lub na serio pisze głupoty, stratą czasu jest dyskutować. I nawet nie chce mi się tego uzasadniać.
Nawet nie chce mi się na to odpowiadać.
https://www.mzpnkrakow.pl/pilkarz-roku-2024/#democracy-7
Tak tu zostawię :)
Przypiąć ten link w osobnym temacie i głosować !
Specjalnie z Cracovii dali dwóch żeby się głosy rozłożyły i wygrał pies.
[quote]#post1661308 Specjalnie z Cracovii dali dwóch żeby się głosy rozłożyły i wygrał pies.[/quote]
Nie przesadzajmy - obu się należy bardziej niż komukolwiek innemu z tej listy... Co nie zmienia tego, że w głosowaniu będą istotną rolę grać sympatie klubowe i taki plebiscyt jest psu na budę (nomen omen).
[quote]#post1661307 Przypiąć ten link w osobnym temacie i głosować ![/quote]
Dokładnie,przypiąć i głosować w oddzielnym wątku.
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/po-pierwsze-zwyciestwo-w-2025-roku/
Link do konferencji prasowej o godzinie 15.00
https://www.youtube.com/live/La13VwcVZLI?si=iQaF-CPwaHQ1wGdl
https://x.com/KSCracoviaSA/status/1889659409426440246
Szykuje sie wspaniala frekwencja ....
Słabo niecałe 6.000....dużo ludzi jeszcze nie wie czy pójdzie na mecz bo praca itp,mam nadzieję że Kibice Korony wypełnią sektor gości i będzie 10 koła.
- Edytowany
Zapowiada się jakies 9 - 10 tys
Wydaje mi sie że sporo osób kupi bilet dopiero w piątek. 😕
Śmierdzi remisem bo dawno nie zremisowaliśmy.... 😅 a tak już na poważnie, kiedy mamy wygrać jak nie u siebie z Koroną ??
Damian Kos (Gdańsk) z gwizdkiem
[quote]#post1661418 Damian Kos (Gdańsk) z gwizdkiem[/quote]
Na VAR... Sylwestrzak
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)