Zapraszam do oceniania. Skala 1 - 10, bez minusów, połówek itp.
Henrich Ravas -
Otar Kakabadze -
Virgil Ghiță -
Arttu Hoskonen -
Andreas Skovgaard -
Davíð Ólafsson -
(88') Fabian Bzdyl -
Ajdin Hasić -
(88') Bartosz Biedrzycki -
Jani Atanasov -
(59') Patryk Sokołowski -
Mikkel Maigaard -
(88') Amir Al-Ammari -
Filip Rózga -
(70') Mateusz Bochnak -
Benjamin Källman -
-
-
Oceńcie Piłkarzy! - sezon 24/25 - kolejka 13 Motor Lublin
Henrich Ravas - 2
Otar Kakabadze - 6
Virgil Ghiță - 7
Arttu Hoskonen - 6
Andreas Skovgaard - 6
Davíð Ólafsson - 10
(88') Fabian Bzdyl - bo
Ajdin Hasić - 8
(88') Bartosz Biedrzycki - bo
Jani Atanasov - 5
(59') Patryk Sokołowski - 6
Mikkel Maigaard - 8
(88') Amir Al-Ammari - bo
Filip Rózga - 6
(70') Mateusz Bochnak - 7
Benjamin Källman - 8
Henrich Ravas - 2
Otar Kakabadze - 7
Virgil Ghiță - 7
Arttu Hoskonen - 6
Andreas Skovgaard - 6
Davíð Ólafsson - 9
(88') Fabian Bzdyl - bo
Ajdin Hasić - 8
Jani Atanasov - 5
Mikkel Maigaard - 8
Filip Rózga - 5
(70') Mateusz Bochnak - 8
Benjamin Källman - 9
Henrich Ravas - 1
Otar Kakabadze - 5
Virgil Ghiță - 7
Arttu Hoskonen - 4
Andreas Skovgaard - 4
Davíð Ólafsson - 9
(88') Fabian Bzdyl - bo
Ajdin Hasić - 8
Jani Atanasov - 4
(59') Patryk Sokołowski -
Mikkel Maigaard - 10
Filip Rózga - 6
(70') Mateusz Bochnak - 6
Benjamin Källman - 9
Henrich Ravas - 2- trzeba pomyśleć o bramkarzu
Otar Kakabadze - 7 - ok
Virgil Ghiță - 8 - być może uratował nam mecz
Arttu Hoskonen - 6 - jako tako
Andreas Skovgaard - 6 jw.
Davíð Ólafsson - 9 - Pan Piłkarz, aczkolwiek z Lechem mizeria
(88') Fabian Bzdyl - bo
Ajdin Hasić - 8
Jani Atanasov - 5 - oczekiwania są większe
(59') Patryk Sokołowski - 6 - czy przeskoczy poziom średniaka kiedyś?
Mikkel Maigaard - 8 - to jest to!
(88') Amir Al-Ammari - a on grał?
Filip Rózga - 5 - oznaki zmęczenia, brak blysku
(70') Mateusz Bochnak - 8 - wejście Smoka
Benjamin Källman - 9 - zróbmy wszystko, by go zatrzymać na dłużej.
Henrich Ravas - 2 Tym meczem przekonał mnie, że mamy "wakat" w bramce.
Otar Kakabadze -7 Asysta do Kallmana palce lizać
Virgil Ghiță -6 musi poprawić celność podań do przodu....
Arttu Hoskonen - 6 przyzwoicie
Andreas Skovgaard - 6 dał radę
Davíð Ólafsson - 10 jedna asysta i oczywiście 3 bramki. Wszystko się od niego odbijało do bramki😁
(88') Fabian Bzdyl -bo
Ajdin Hasić - 8 szkoda, że nic nie wpadło do sieci
(88') Bartosz Biedrzycki -bo
Jani Atanasov - 5 ławka zrobiła swoje, dalej jakiś taki bezbarwny
(59') Patryk Sokołowski - 6 wniósł ożywienie
Mikkel Maigaard - 10 PAN PIŁKARZ, przypomina mi stylem zapomnianego mi Roka Strausa
(88') Amir Al-Ammari -bo
Filip Rózga - 6 trochę bez ognia dzisiaj
(70') Mateusz Bochnak - 6 Może powinien dostać więcej czasu?
Benjamin Källman -8 Zrobił swoje
Henrich Ravas -bo , nie wiem , nie mam czasu , zarobiony jestem, ale w tym dniu wspaniałym wszyscy się radujmy!
Otar Kakabadze -8, strasznie mi się podobał ten "myk" przy bramce nr 5.
Virgil Ghiță -7 , no dołożył tradycyjnie łeb do zwycięstwa przy bramce nr3, no i oczywiście wybił gałe w beznadziejnej sytuacji.
Arttu Hoskonen -6
Andreas Skovgaard -6
Davíð Ólafsson -10,Kto dzis wygrał mecz? Olafsson! Olafsson! Syn starego Olafsa.
(88') Fabian Bzdyl -bo
Ajdin Hasić -7 , hasał , hasał i cos tam pohasał.
(88') Bartosz Biedrzycki -bo
Jani Atanasov -5, ręce same składają mu się do oklasków , za co jest żółta kartka.
(59') Patryk Sokołowski -6, dobra zmiana.
Mikkel Maigaard -8, no jestem pod wrażeniem , widocznie małe dziewczynki też umieją grać.
(88') Amir Al-Ammari -bo
Filip Rózga - 5, to co zwykle, ale byli na niego przygotowani, za to na Olafssona nie :)
(70') Mateusz Bochnak -9 , no nie wiem koledzy strzelaja po 2 lub 3 bramki , On tylko jedną , słabo ;)
Benjamin Källman -9, Rozweselił lud swój mile.
Henrich Ravas - 3 (długo czekałem na moment, by napisać, "a nie mówiłem?", licząc, że zobaczę Ravasa, który dostaje powołania do repry Słowacji. Ale chyba już nie mam cierpliwości. Mecz, w którym wszystko co zrobił, to wprowadzanie niepewności, nerwowości, zamieszania. I najgorsze to to, że za tydzień znów go zobaczymy w bramce...)
Otar Kakabadze - 7 (głównie za drugą połowę, kiedy był Otarem, jakiego chcemy oglądać. Przebojowy, precyzyjny. Pierwsza, jak grał głębiej, to inny piłkarz)
Virgil Ghiță - 6+1=7 (plus za tą sytuację z N'Diaie, kiedy pozwolił nam na piękne ostatnie 25 minut. Gdyby wtedy było 2:3, różnie mogło się to skończyć. W obronie przyzwoity, ale drobnych błędów się nie ustrzegł)
Arttu Hoskonen - 7 (musi z konieczności być szefem obrony i ja w niego wierzę. Każdy mecz w tym ustawieniu będzie powodował, że Artu będzie coraz pewniejszy)
Andreas Skovgaard - 6 (trudny do oceny pilkarz, ale wczoraj generalnie przyzwoicie)
Davíð Ólafsson - 10 (brutalnie skuteczny, potrafił się znaleźć tam gdzie powinien najlepszy snajper. Takiego Davida chcę oglądać. Grającego w ofensywie, nie w tyłach)
(88') Fabian Bzdyl - bo
Ajdin Hasić - 8 (zastanawiałem się czy 8 czy 7, ale Ajdin to perełka w naszej lidze, i te podania to palce lizać)
Jani Atanasov - 4 (nie wiem czemu, ale Jani nie pasuje mi w składzie, w tamtym roku wydawał się przyzwoity, ale przy jakości obecnej pomocy, wygląda słabo. Nic nie gra do przodu, miewa straty)
(59') Patryk Sokołowski - 5 (przy obecnym
Mikkel Maigaard - 9 (znakomity występ Mikkela, do perfekcji brakło tylko gola po tej główce. Kolejny diament w naszym składzie, oglądam jego grę z ogromną przyjemnością)
Filip Rózga - 5 (Filip trochę rozczytany, nie można mu odmówić ambicji i zaangażowania, ale wczoraj nie siał spustoszenia w szykach obronnych motorynki)
(70') Mateusz Bochnak - 7 (krótki, ale jak treściwy występ. Szkoda, że ten strzał w doliczonym nie znalazł drogi do bramki, bo nota była by jeszcze wyższa. Trzeba z Mateusza więcej korzystać. Brakuje nam zawodników, którzy nie mają oporów do strzałów z dystansu)
Benjamin Källman - 8 (Benjamin zrobił w końcu, to co lubi najbardziej, 2 gole, niech to rozwiąże worek z bramkami. Aktywny, waleczny i na koniec skuteczny. Brawo)
Henrich Ravas - 1 won parodysto
Otar Kakabadze - 6
Virgil Ghiță - 5
Arttu Hoskonen - 5
Andreas Skovgaard - 5
Davíð Ólafsson - 10
(88') Fabian Bzdyl - bo
Ajdin Hasić - 7
Jani Atanasov - 3
(59') Patryk Sokołowski - 5
Mikkel Maigaard - 7
Filip Rózga - 4
Benjamin Källman - 8
Henrich Ravas - 3
Otar Kakabadze - 7
Virgil Ghiță - 8
Arttu Hoskonen - 7
Andreas Skovgaard - 7
Davíð Ólafsson - 10
(88') Fabian Bzdyl - bo
Ajdin Hasić - 8
Jani Atanasov - 4
Mikkel Maigaard - 8
Filip Rózga - 5
Benjamin Källman - 9
Henrich Ravas - 3
Otar Kakabadze - 6
Virgil Ghiță - 7
Arttu Hoskonen - 5
Andreas Skovgaard - 5
Davíð Ólafsson - 10
(88') Fabian Bzdyl -
Ajdin Hasić - 8
(88') Bartosz Biedrzycki -
Jani Atanasov - 5
Mikkel Maigaard - 7
(88') Amir Al-Ammari -
Filip Rózga - 6
Benjamin Källman - 8
- Edytowany
Mam pytanie jak to ocenić?Bo chciałbym ocenić
Obrona zagrała katastrofalne spotkanie, straciliśmy dwa gole przy których zachowanie obrońców woła o pomstę do nieba, a tu widzę 6, 7, 8 - to chyba za to, że się ładnie cieszyli po bramkach zdobywanych przez kolegów z pozostałych formacji.
Ale z drugiej strony, jeśli nie można przypisać żadnemu z obrońców konkretnego błędu, kiksa, itd., w pozostałej części meczu poza sam na sam z N'Diaye zagrali poprawnie, włączali się do akcji ofensywnych, to dlaczego mieliby dostać 2 lub 3, skoro tyle dostał Ravas?
Pierwszego gola można na upartego przypisać Atanasov'owi, jako, że powinien na 16-ce zebrać piłkę. Drugi to głównie wina dziurawych rąk Ravasa.
Henrich Ravas - 4 nie będę się znęcał
Otar Kakabadze - 6 pierwsza połowa przeciętna, w drugiej stary, dobry Kaka + piękna asysta
Virgil Ghiță - 6 ten pamietny wślizg
Arttu Hoskonen - 5 nie ustrzegł się błędów
Andreas Skovgaard - 5 jw
Davíð Ólafsson - 9 man of the match
(88') Fabian Bzdyl - bo
Ajdin Hasić - 7 hasał po boisku i zaliczył asystę
Jani Atanasov - 5 szuka formy
(59') Patryk Sokołowski - 6 bardzo dobra zmiana
Mikkel Maigaard - 8 przechwyt, asysta , masa świetnych zagrań ,
Filip Rózga - 6 wczoraj nieco mniej efektownie
(70') Mateusz Bochnak - 6 super zmiana + kapitalna bramka , szkoda tej poprzeczki
Benjamin Källman - 8 100 % skuteczności w 2 połowie , wchodził w Motor niczym czołg
trener - 8 miał nosa do zmian , potrafił w tej druzynie zbudować Espirit de Corps
[quote]#post1648947 Obrona zagrała katastrofalne spotkanie, straciliśmy dwa gole przy których zachowanie obrońców woła o pomstę do nieba, a tu widzę 6, 7, 8 - to chyba za to, że się ładnie cieszyli po bramkach zdobywanych przez kolegów z pozostałych formacji.[/quote]
Możesz sam ocenić i dać obrońcom 1,2 albo 3.
- Edytowany
Henrich Ravas - 4
Otar Kakabadze - 7
Virgil Ghiță - 7
Arttu Hoskonen - 6
Andreas Skovgaard - 6
Davíð Ólafsson - 10
(88') Fabian Bzdyl - b.o.
Ajdin Hasić - 7
(88') Bartosz Biedrzycki - b.o.
Jani Atanasov - 5
Mikkel Maigaard - 8
(88') Amir Al-Ammari - b.o.
Filip Rózga - 6
Benjamin Källman - 8
Ja wiem, że 'obrona puściła 2 bramki'. Jedna po bilardzie, drugą tak jakby bramkarz sam sobie pechowo wrzucił - ale sklecona od zera formacja z biegiem czasu grała coraz spokojniej i pewniej.
Henrich Ravas - 3
Otar Kakabadze - 7
Virgil Ghiță - 6
Arttu Hoskonen - 4
Andreas Skovgaard - 4
Davíð Ólafsson - 8
Ajdin Hasić - 7
Jani Atanasov - 5
Mikkel Maigaard - 8
Filip Rózga - 6
Benjamin Källman - 8
Henrich Ravas - 2
Otar Kakabadze - 6
Virgil Ghiță - 6
Arttu Hoskonen - 5
Andreas Skovgaard - 5
Davíð Ólafsson - 7
Ajdin Hasić - 7
Jani Atanasov - 4
Mikkel Maigaard - 8
Filip Rózga - 4
(70') Mateusz Bochnak - 5
Benjamin Källman - 7
- Edytowany
Henrich Ravas - 2 - Chyba zdecydowana większość kibiców będąca na meczu w sobotę widziała co ten jegomość odstawia w bramce. Ja osobiście mam stan zawałowy gdy idzie piłka w nasze pole karne. Jak mawiał śp Janusz Wójcik " Kurwa, gramy bez bramkarza". Irytował nie tylko kibiców ale i własnych obrońców gdy w 2 połowie bawił się z nimi w zabawę " wyjdę- nie wyjdę". Niszczy pewność drużyny swoją postawą. Kategorycznie do zmiany.
Otar Kakabadze - 7 - w pierwszej połowie schowany, wolny, mało agresywny. Ale 2 połowa i wyszedł mocno do przodu, aktywny w odbiorze i twardo grający w obronie. Piękna asysta do Benka.
Virgil Ghiță - 7 - uratował dupe Ravasovi, przedłużył dosrodkowanie na 3:2, kilka razy w pierwszej połowie zmuszony do rozgrywania od własnej połowy. Czekam na kolejnego gola ze stałego fragmentu, najlepiej już z betonami.
Arttu Hoskonen - 7 - coraz lepiej wygląda na środku w tej na szybko zbudowanej obronie.
Andreas Skovgaard - 7 - na zachętę, 2 połowa zdecydowanie pewniej. To nie jest zły obrońca.
Davíð Ólafsson - 10 - bramki 3, asysta, każda z bramek dającą mocny impuls dla drużyny. Co poniektórzy na X chcieli go transferować w zimie. Oby częściej takich meczów jak z Motorem
(88') Fabian Bzdyl - bo
Ajdin Hasić - 8 - szybciej myśli niż reszta zawodników na boisku, często faulowany i to pod okiem farfocla sędziego, piekny pass do Olafsona przy 1 bramce, asysta z różnego na 3:2 , Pan Piłkarz.
(88') Bartosz Biedrzycki - bo -ale cieszą mnie jego minuty, fajna akcja z Bochnakem w końcówce meczu.
Jani Atanasov - 3 - wolny, grający do tyłu, zagubiony
(59') Patryk Sokołowski - 6 - zdecydowanie lepszy niż Atanasov, bardziej czyścił środek pola, dając swobodę w rozgrywaniu akcji dla drużyny.
Mikkel Maigaard - 9 - niesamowicie waleczny zawodnik pracujacy od pola karnego do pola karnego. Zasłużył na bramkę, 2x strzał z dystansu w światło bramki. Genialna asysta dla Benka na 4:2. Podstawowy zawodnik drużyny. Pan Piłkarz.
(88') Amir Al-Ammari - bo- kolejna próba strzału z dystansu...bez komentarza
Filip Rózga - 5 - szarpał ale bez efektu, ekstra podanie w 2 połowie do MM ale za mało.
(70') Mateusz Bochnak - 7 - ożywił drużynę swoim wejściem. Odwazny strzał z dystansu i bramka, następnie poprzeczka, również z dystansu po ładnej kombinacji z Biedrzyckim
Benjamin Källman - 8 - silny, mocny, agresywny. Wywołał gola na 2:2, w drugiej połowie dołożył sam 2 bramki. Życzę Jemu i Nam takich meczów więcej.
" sędzia Kochanek" - huj...xd
Doping - dla własnej drużyny, taki jaki być powinien.
Gięta z ruszta - smakowita
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)