Skutecznie :)
-
-
[15] Cracovia - Unia Oświęcim | 20.10.2024, godz. 18:00
Aktualnie 8:3! Ale strzelanina
- Edytowany
Ostatnie 40' na dwucyfrówkę... nożeszsz, nie udało się. Ale przebiliśmy Ocelari.
Aha, z obserwacji meczu w TV - super wrażenie robiła dzisiaj gra duetu Brynkus - Bezwiński. Z innej beczki - ilość kiksów Brandhammara - co z nim?
Koniec meczu. Pokonaliśmy mistrza Polski 9:4.
Cracovia Hokej Dziękuję!!!!
No to duża niespodzianka. Nawet biorąc pod uwagę, ze w bramce Unii stał młokos. Unia w wyraźnym dołku. Cracovia potrafiła bezlitośnie to wykorzystać. Teraz bardzo ważny mecz z Katowicami, który może zdecydować o pierwszej czwórce na Puchar.
Mati brameczka i asysty :)
Antek asysta
Dziękuję chłopaki 😍
- Edytowany
Miałem to samo napisać co Marcin, ale skoro zostałem uprzedzony, to dodam od siebie dedykację - dla wszystkich tych, którzy skreślają naszą młodzież i chcą szwedzkiej Cracovii.
Notabene, sprawdziła się stara prawda - jak nie piłkarze to hokejarze. 🫢😎
Ukojenie nerwów po weekendzie. Brawo Panowie Hokeiści!!!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/1000031040-jpg-48193479.jpg[/img]
Po dzisiejszym meczu, widać jak ważny jest dobry bramkarz.
My dziś go mieliśmy, Unia nie.
ps. Niezmiernie cieszy odpalenie naszego najlepszego wychowanka, jakim jest Mati.
Szok i niedowierzanie, ale bardzo miłe.
- Edytowany
[quote]#post1647842 Miałem to samo napisać co Marcin, ale skoro zostałem uprzedzony, to dodam od siebie dedykację - dla wszystkich tych, którzy skreślają naszą młodzież i chcą szwedzkiej Cracovii.
Notabene, sprawdziła się stara prawda - jak nie piłkarze to hokejarze. 🫢😎[/quote]
1:56 Dziurdzia prawie zrobił sobie mega krzywdę.
https://www.youtube.com/watch?v=K_YosiDgZSA
Nikt, nikogo nie skreśla.
Ja tylko sygnalizuje braki w wyszkoleniu.
Akurat nie piłem do Ciebie Blizzy.
Nie on jeden w tej lidze ma jakieś braki w wyszkoleniu. Mnie obchodzi tyle, że gryzł lód w walce z aktualnym Mistrzem.
- Edytowany
Żadne braki, koledzy... Dziurdzia poszedł na bandę nieplanowanie za tym krążkiem jak dzik w żołędzie, ale widział szansę i słusznie ocenił, bo był z tego gol i to BARDZO WAŻNY gol bo na 2-1. "Na spokojnie" tego krążka wyjąć i odegrać by się nie dało (a przynajmniej nie w tempie na gola), jedyna szansa to było "pójść na przebój". Potem to trochę odcierpiał - wrzucam poniżej pomeczowe video, na którym widać, że "odczuł kontakt i rachunek po meczu przyszedł". Ale warto było :) Generalnie przez cały mecz wczoraj szalał nam chłopak po tafli jak Szeremeta po ringu w Paryżu!
https://youtu.be/Wjm1KCGuO60?feature=shared
- Edytowany
Panowie nikt nikomu nie broni zostać kaleką... Dobrze, że są nowe bandy, bo jebniecie było słychać na nagraniu dość mocno.
Ps: Ja mu nigdy ambicji nie odbierałem, bo ją ma jak cholera.
Panowie jest szansa na Puchar Polski się zakwalifikować ( ile meczow zostało)? I gdzie w tym roku ma się odbyć?
[quote]#post1648365 Panowie jest szansa na Puchar Polski się zakwalifikować ( ile meczow zostało)? I gdzie w tym roku ma się odbyć?[/quote]
W Krynicy Zdrój znowu
Wystarczy, że nie przegramy jutro za 3 pkt z Katowicami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)