[h4]Cracovia [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] vs [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/14562.png[/img-s] Motor Lublin, sobota 26 października 2024, 14:45[/h4]
[b]Miejsce spotkania[/b]: Stadion Cracovii im. Józefa Piłsudskiego, Kraków
-
-
Cracovia 6 - 2 Motor Lublin, sobota 26 października 2024, 14:45
Lajkonik przypiął temat globalnie.
To jak, pełny stadion i przemarsz z Rynku, a na meczu nie dopingujemy bo Motor nie zna naszych przyśpiewek?
Będziemy dopingować Lecha! FC Cracovia Poznań
Będziemy dopingować Lecha na H3! A co 😜😂
Dziękuję, mam już nawet nową książkę, z recenzji, powieje z niej grozą, takie lubię najbardziej.
Nie na podstawie dzisiejszego meczu (choć trochę też) tylko po przelotnym obejrzeniu maczu Lech-Motor jestem raczej pesymistą jeśli chodzi o przebiehg i wynik nadchodzącego starcia. Obym się mylił.
[quote]#post1647647 Nie na podstawie dzisiejszego meczu (choć trochę też) tylko po przelotnym obejrzeniu maczu Lech-Motor jestem raczej pesymistą jeśli chodzi o przebiehg i wynik nadchodzącego starcia. Obym się mylił.[/quote]
Motor to bardzo duży test dla zespołu
Lepiej po porażce iść się wyspać, albo upić, zamiast uprawiania czarnowidztwa.
Dolina Muminków, dżisas love us
- Edytowany
Dobry dzień .A ja jak smerf maruda nie lubię kompletu kibiców na stadionie . 10 k wystarczy . Chodzą łażą obijającą się , nic nie widać . Kolejna za wszystkim. Wali mnie że gdzieś chodzi 20-30 - 40 tysia. Takie moje zdanie . A co do meczu to golimy motorynkę i wracamy do marzeń o mistrzostwie . Miłej niedzieli ,Arko wygraj 🟡🔵
Nowy dzień się zaczął, część ludzi wytrzezwiala. W meczu liczyłem na remis, ale Lech za mocny. Dobrze że balonik został przebity. W 2 połowie nie mieliśmy za bardzo akcji bramkowej. Co do frekwencji dla mnie super. Niech tak bedzie co mecz. W koejcne można stać jak trzeba. Bo zaraz będą głosy że fajnie jak byłoby po 4 tyś ludzi na mecz bo nie ma sciskow...
Ale to stanie na schodach to jakiś fetysz, nawet do kibla się przejść nie da.
Spokojnie ludzie... zadziała logika Ekstraklasy 😎
Lech przegrał z Motorem
Cracovia przegrała z Lechem
Cracovia wygra z Motorem
Amen.
Jasne jak słońce ;-)
Śpiewamy "..nawet, nawet w chwili złej..." więc nie pier... mi tu. Po złożeniu "hołdu małopolskiego" Lechowi, licze na prawdziwy doping!
[quote]#post1647728 Śpiewamy "..nawet, nawet w chwili złej..." więc nie pier... mi tu. Po złożeniu "hołdu małopolskiego" Lechowi, licze na prawdziwy doping![/quote]
100% POPARCIA
Na Zemi Świętej śpiewamy głównie o naszym Ukochanym Klubie, teraz mecz na którym to pokażemy, nie zrażać się, kibicować, tylko My to Cracovia
- Edytowany
Mecz z Motorem może wyglądać jak z Mielcem także trzeba być skupionym od pierwszej minuty.. Mogli by w końcu zagrac na 0 z tyłu. Najgorsze ze skład się sypie ,mam nadzieję że Jakub niedługo dołączy do zespołu..Zawsze jak nam idzie to musi się coś spierdolic ..
4 miejsce ,.narazie supwr i mamy 4 pkt. Przewagę nad 5 zespołem.
Taki mam plan trzymajmy sie tej 3ki, a bedzie pięknie.
Teraz tylko 3 punkty z Motorem i będzie dobrze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)