Dobra - bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem- ale nie nie mam żadnych uwag ani pretensji ani krytyki względem typera - po prostu robię ostatnio zawodowo pewne rzeczy które mogą się przydać w kontekście typera - i pomyślałem że jak się odkopie to coś przygotuję i Ci pokaże bo może Ci się spodoba - nie była to żadna krytyka, sugestia, chęć przejęcia tylko po prostu napisałem czemu przeglądałem temat i zasugerowałem że może się odezwę jak czasu będę miał więcej - nie spodziewałem się takiej reakcji prawdę pisząc
Ale w takim razie ok @ksiądz Robak#42521 nie było tematu
I zupełnie bez podtekstów, bez złośliwości (wolę to napisać na wszelki wypadek żeby znowu nie być opacznie zrozumianym) - robisz świetną robotę z tym typerem
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
- Edytowany
Spox. Chcesz proponować to proponuj. Serio piszę - każda aktywność mile widziana kolego Karvinie. Tylko tak jak mówię - typer to uczestnicy a nie buchalter. Ergo - uczestnikom propnuj, a nie mi :)
.
No i 2ga rzecz - jeśli to byłaby "zmiana zasad" to tak jak wspomniałem - tu jakakolwiek zmiana będzie możliwa od sezonu 25/26.
.
Co do "odbioru wpisu" natomiast - jeśli brzmi uszczypliwie twobec Ciebie, to bardzo Cię przepraszam. On ma w sobie "element dość szczery i bezpośredni", co zresztą w nim zaznaczam wprost, w tym miejcu w którym ma. JEDEN RAZ sobie na to pozwoliłem, ale ten fragment zdecydowanie nie adresowałem do Ciebie (co zresztą także tam zaznaczyłem). Że wpis był odpowiedzią na Twoją sugestię (której ciekaw przyznam jestem) - no to rzeczywiście taki wydźwięk może mieć. To jest z mojej winy, bo tego pod uwagę nie wziąłem i za ten "rykoszet" Cię bardzo przepraszam. To jest moja wina. Tzn cytując Piłata (wg św.Jana) - "com napisał, napisałem" i pod każdym słowem się podpisuję, ale naprawdę nie całość była kierowana "tylko do Ciebie", wybacz, proszę.
- Edytowany
Kolejna prośba o sprzedaż biletów, zaczynam jednak przekonywać się, że w sobotę widoków osób odbijających się od POKów będzie co niemiara.
Nie wiem, czy to nauczy te 30% uczestniczących w meczach odpowiednio wcześniej zadbać o wejściówkę, pewnie nie, bo mecze takie jak za 4 dni jeszcze nie będą normą, ale może przynajmniej duża część tych osób zmieni swoje podejście i licznik Cracovii na godziny przed meczem będzie pokazywał liczbę bardziej zbliżoną do faktycznej frekwencji na meczu.
Z jednej strony żal mi trochę takich osób, bo zawsze wśród nich mogą się znaleźć osoby, które z niezależnych powodów nie mają jeszcze biletów, ale z drugiej strony większość jednak to zwlekanie z zakupem traktuje jako coś normalnego
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/screenshot-20241015-165533-facebook-jpg-26192828.jpg[/img]
Nie ma lepszej metody na sprzedaż karnetów niż Sold-outy.
- Edytowany
Proponowałbym zorganizowanie "strefy kibica" na skwerku przy J. Tam gdzie czekają goście przed wejściem na trybunę. Za biletami, impreza masowa z grillem i stewardami/ochroniarzami. Jak ktoś sobie zerknie na trybunę to tylko tak przy okazji. ;-)
A tak na poważnie gdzieś na dnie mózgu tli mi się iskierka nadziei, że w dniu meczu uruchomią sprzedaż na J. Bo nie wiem jak mocna tam jest brama.
- Edytowany
Jesteśmy wysoko w tabeli, wszystko fajnie i pięknie....tylko trzeba pamiętać że to dopiero 1/3 sezonu...trzeba "mocno stąpać po ziemi" i z tygodnia na tydzień, myśleć tylko o zwycięstwie. Bo sezon możemy skończyć na np. 3 miejscu albo nawet 8... 😑
[quote]#post1647085 Bo nie wiem jak mocna tam jest brama.[/quote]
O, widzę, że się koledze wchodzenie z bramą spodobało na stare lata 😉
[quote]#post1645988 Na meczu nic Ci nie grozi, tylko nie krzycz jeszcze jeden bo Cie odwiedzi taki jeden spod kraty.[/quote]
Dlaczego? Jak Cracovia strzeli, to krzycz w barwach Lecha "jeszcze jeden". Ale wyraźnie wtedy ☺
[quote]#post1647089 [quote]#post1647085 Bo nie wiem jak mocna tam jest brama.[/quote]
[/quote]
Bo ten sezon jest wyjątkowy.
Pierwszy od 20 lat bez śp. Filipiaka, robimy soul aut na 9 dni przed meczem, wchodzimy z bramą na własny stadion, biegamy ekipą po dachu swojego stadionu, walczymy o medal a to wszystko w "sosiku" widma spadku na trzeci poziom rozgrywek dla Gts-u.
A i betony nas wpuszczają na sektory.......
[quote]#post1647096 [quote]#post1647089 [quote]#post1647085 Bo nie wiem jak mocna tam jest brama.[/quote]
[/quote]
Bo ten sezon jest wyjątkowy.
Pierwszy od 20 lat bez śp. Filipiaka, robimy soul aut na 9 dni przed meczem, wchodzimy z bramą na własny stadion, biegamy ekipą po dachu swojego stadionu, walczymy o medal a to wszystko w "sosiku" widma spadku na trzeci poziom rozgrywek dla Gts-u.
A i betony nas wpuszczają na sektory.......[/quote]
A mamy dopiero październik.
W sobotę o godz. 20.15 Lech Poznań zmierzy się pod Wawelem z Cracovią. To hit 12. serii gier ekstraklasy. Trzeci zespół tabeli zagra z liderem. Stadion przy ul. Kałuży od wielu lat uchodzi za pechowy dla Lecha Poznań. Nie wygrał na nim z "Pasami" od 2020 roku i zaliczył też porażkę z grającą tam Puszczą Niepołomice. Na dodatek Kolejorzowi przyjdzie rywalizować z rywalem, który jest na fali i bije swoje rekordy. Zobacz, jak na tle Cracovii wygląda w tym sezonie Lech Poznań.
https://gloswielkopolski.pl/lech-poznan-jedzie-do-rewelacji-sezonu-i-na-przeklety-dla-siebie-stadion-co-rozni-lidera-od-cracovii/ar/c2-18877981?fbclid=IwY2xjawF8VuZleHRuA2FlbQIxMQABHX3D1DEP29UfJ48R2AKoIxilpLXyWJBRtMr0DaACons1ePqS1BsH0wJVtQ_aem_hQwErGHg5kPdT78Y0t-idg
Firma Business Alliance sponsorem meczu z Lechem Poznań
Z przyjemnością informujemy, że sponsorem meczu z Lechem Poznań została firma Business Alliance!
Cracovia ma przyjemność ogłosić współpracę z Business Alliance Cracovia, stowarzyszeniem założonym przez krakowskich przedsiębiorców i aktywistów wspierających nasz klub. Business Alliance Cracovia to platforma, w której przedsiębiorcy wzajemnie się wspierają, rozwijają swoje biznesy i jednocześnie przyczyniają się do rozwoju Cracovii.
Dzięki tej współpracy, członkowie stowarzyszenia zyskują dostęp do unikalnych możliwości biznesowych oraz niepowtarzalnych doświadczeń związanych z naszym klubem, sportowcami i wydarzeniami sportowymi.
Zachęcamy wszystkich kibiców Cracovii, którzy prowadzą firmy – zarówno te większe, jak i mniejsze działalności gospodarcze – do dołączenia do Business Alliance Cracovia i wspólnego wspierania naszego klubu!
Dziękujemy Business Alliance Cracovia za wsparcie i zostanie sponsorem sobotniego meczu!
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/firma-business-alliance-sponsorem-meczu-z-lechem-poznan/
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/screenshot-20241016-141602-facebook-jpg-69458008.jpg[/img]
Hehe...
a jak się odsprzedaje imienne bilety tak w ogóle?
Może liczą, że pesela nie będą sprawdzać? Gorzej jak się płeć nie zgadza😁
[quote]#post1647183 Może liczą, że pesela nie będą sprawdzać? Gorzej jak się płeć nie zgadza😁 [/quote]
Na poprzedni mecz z Kolejorzem w październiku 2023 na ulgowy karnet syna weszła moja żona. Tak, że tego 😉
Przecież nikt tych KK nie sprawdza przy wejściu, przykładasz karte lub bilet przy wejściu do czytnika i wchodzisz.
System biometryczny od wielu lat nie działa.
@paulo#40378 system biometryczny to wiem, że nie. Ale ponoć od czasu do czasu się zdarza, że się ochroniarzowi nudzi i każe dokument pokazać. Osobiście nie doświadczyłem, ale ktoś na forum pisał jakiś czas temu.
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/1000030894-jpg-46919368.jpg[/img]
Info za X.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/fb-img-1729087247194-jpg-04814811.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)