Myślę że na obecnej fali, sprzedaż biletów na mecz z Motorem powinna być odpalona jak najszybciej.
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
- Edytowany
Ja bym zaczął już sprzedaż na mecze 31 kolejki z betonami i 33 z cwelką. Przewiduję komplety wyprzedane na pniu na 10 dni przed meczem..
Nie chcę doradzać finansistom i PR ale zrobiłbym tak. Sprzedaż od dziś, sektor np. G1, cena na dziś 40 zł, od 1.12 wzrasta do 45, od 1.01.2025 już 60zł a jeśli zostaną jakieś bilety na wiosnę to po 120.
[quote]#post1646396 ... Tylko to jest D4, czyli sektor udostępniony Kolejorzowi, więc oni pewnie muszą między sobą to rozegrać....[/quote]
Myślę, że ten podział będzie fizyczny, a nie w systemie sprzedaży, więc jak są to brać.
Mam i ja
[quote]#post1646415 ... cena na dziś 40 zł, od 1.12 wzrasta do 45, od [b]1.01.20205[/b] już 60zł a jeśli zostaną jakieś bilety na wiosnę to po 120....[/quote]
Widzę, że kolega daleko w przyszłość patrzy ;-)
- Edytowany
[quote]#post1646419 [quote]#post1646415 ... cena na dziś 40 zł, od 1.12 wzrasta do 45, od [b]1.01.20205[/b] już 60zł a jeśli zostaną jakieś bilety na wiosnę to po 120....[/quote]
Widzę, że kolega daleko w przyszłość patrzy ;-)
[/quote]
Ciekawe jaka będzie interpretacja ręki w polu karnym za 18 000 lat
Sektor H3 to sól kibicowania Cracovii
Można wnukom opowiadać historię na temat tego legendarnego miejsca bo co to za opowieści nienamacalne , że ja na Cracovii byłem jak było nas 300…
Albo Jak nas było 50 na hokeju
A potem wyjeżdża człowiek z takim H3 jak stadion był pełen - i słyszy tamto mogło być ale za to H3 to dziadek szacun
Czaicie ten prestiż? Klasyczny hattrick…
A jak będzie przemarsz to ilu z tych "sold out" pójdzie?
- Edytowany
[quote]#post1646320 bawi mnie jaranie się frekwencją. ogólnie. szczególnie gdy jest związana z faktem, że przyjeżdża do nas dużo Lecha.[/quote]
No nie ma co się dziwić, że ludzie się jarają bo taka sytuacja jak teraz z biletami była u nas X czasu temu...i pod tym względem jest to "wyjątkowy mecz". 😋
P.S - jutro będzie komplet
Pozostało równo 500 biletów do kupienia :)
Balon sięga okolic stratosfery, wznoszącym prądem oczekiwań znać, że pnie się wyżej, oby razem tym....opuścił galaktykę
Podliczając wolne miejsca na stronie "KUP BILET" jest ich 365. Na liczniku 434. :) Finisz tuż, tuż...
- Edytowany
I teraz przy okazji tego "frekwencyjnego cudu" warto pochwalić Prezesa że nie puścił Kallmana za frytki. Bez niego bylibysmy kilka pozycji niżej i maszyna nie krecilaby się tak dobrze.
To też pokazuje jak durne decyzje podejmował Filipiak z Wdowiakiem, Covilo, Golem i innymi liderami... non stop ciął gałąź na której siedzimy.
Coś w tym.jest.
@PAS#6
Właśnie ciekawe czemu dane się nie zgadzają 🤯😂
Prezes zoszczędzi na pracownikach sprzedających bilety przed meczem w POKach.
Może pojawią się koniki z biletami po 200 zeta.
Czy pozostałe 295 biletów sprzeda się jeszcze dzisiaj?
A potem wszyscy przyjdą na kwadrans przed meczem a bramki się sp.... ;)
- Edytowany
Pokonanie tej bariery trochę w bólach się rodziło (w porównaniu do łamania wcześniejszych), ale i to się udało. Mamy na liczniku 13k, dosłownie ostatki wejściówek są jeszcze dostępne.
Temat frekwencyjny umila nam ponadnormatywny czas oczekiwania na kolejny pojedynek Pasów, tak czy inaczej mój ostatni wpis w tym temacie, po weekendzie na pewno wejdą do dyskusji wyłącznie sprawy piłkarskie (komplet na trybunach się nie poprawi, pozostanie kompletem). Brawo!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/screenshot-20241010-203010-samsung-internet-jpg-27051742.jpg[/img]
Za komentarz o frekwencji a nie o meczu.....ban😂
Pytanie co z Rozgą, zszedł w przerwie wcaorajszego meczu. Będzie gotowy na Lech?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)