Teraz jest przerwa na hodowlę roślinek doniczkowych.
-
-
Śląsk Wrocław 2 - 4 Cracovia, niedziela 6 października 2024, 14:45
[quote]#post1645200 Tzw. JajA dziś nuszą pokazać, że zasługują na gre o najwyższe cele [/quote]
I pokazali, brawo.
Ale się wkurwiłem jak odpaliłem mecz w 9 minucie a tam 2:0, myślałem że wraca nasza stara Cracovia, ale jednak nie. Ta drużyna ma dużo jakości i charakteru, w końcu można patrzeć na to wszystko z optymizmem. Hasić ma tyle jakości w sobie, super transfer
Ktoś narzekał, że tracimy w każdym meczu, ale wolę takie mecze niż nudne 1:0 czy seryjne 3:0 jak nas Zieliński objął w 2015.
Traćmy nawet po 4 gole w meczu, bylebyśmy strzelali 5-6
[quote]#post1645482
Puchary już były, medal mi się marzy, a prawdę mówiąc...
Dobra nic nie mówię.
[/quote]
Nie było pucharów, były eliminacje. Puchary to to gdzie teraz jest LZS i babajaga i tego bym chciał też.
[quote]#post1645478 Marzą mi się puchary europejskie i chyba nie bezpodstawnie. Tak trzymać. Im się po prostu chce.[/quote]
Przydałoby się zdecydowanie, tylko żeby jeszcze coś ugrać w tych pucharach, bo dotychczasowa trzykrotna pucharowa przygoda kończyła się na pierwszej rundzie. Nie ma co zapeszać ale nie wyobrażam sobie innego scenariusza jak podium.
@Szewcu#21971 jak tam pompki? 😁
[quote]#post1645480
Który to już mecz ,w którym odwracamy wynik?
Brawo za walkę![/quote]
W tym sezonie zdobyliśmy dokładnie 14 punktów odwracając wynik w trakcie spotkania
1 Piast
3 Jagiellonia
3 Górnik
3 Puszcza
1 Stal
3 Śląsk
[quote]#post1645492
Nie było pucharów, były eliminacje. Puchary to to gdzie teraz jest LZS i babajaga i tego bym chciał też.[/quote]
LZS i Jaga właśnie teraz pracują nad tym by nam było łatwiej. By np mistrz miał zagwarantowaną grupę, by wicemistrzowi wystarczało pokonać jednego rywala a nie 4.
[quote]#post1645439 Chyba nie znam się na piłce.......
Cracovia Pany[/quote]
Nie przesadzaj😉
[quote]#post1645341 A coś mi mówi, że będzie jeszcze w tym meczu karny dla Nas[/quote]
@Diabel#8393
A miałeś iść na spacer, Kolego ;-)
Lajkonik odpiął temat globalnie.
[quote]#post1645499 @Diabel#8393
A miałeś iść na spacer, Kolego ;-) [/quote]
Może był 🤔
Lajkonik odpiął temat globalnie.
Wygląda na to, że powrót starej Cracovii to będą co najwyżej pojedyncze wpadki albo jakieś fazy meczu. W ofensywie jest po prostu za mocny kwartet (Kallman, Van Buren, Hasić, Rózga), a co najważniejsze w środku pola na poważnie dołącza Maigaard jako Pan Kelner. Teraz trzymać kciuki za Jugasa, by nie było to najgorsze. No i za formę Hoskonena.
Wie ktoś co było napisane na koszulce Hasica którą pokazał do kamery po strzeleniu gola ?
[quote]#post1645499 @Diabel#8393
A miałeś iść na spacer, Kolego ;-) [/quote]
👹
Byłem , poszedłem w przerwie na szybką rundkę z czworonogiem. Dobrze nam to zrobiło, weszliśmy w drugą połowę pełni determinacji, przy stanie 2-2, a przy bramce na 2-3 ściągałem kurtkę 😉
[quote]#post1645505 Wie ktoś co było napisane na koszulce Hasica którą pokazał do kamery po strzeleniu gola ? [/quote]
Tak.
[quote]#post1645505 Wie ktoś co było napisane na koszulce Hasica którą pokazał do kamery po strzeleniu gola ? [/quote]
Nazwy miast które ucierpiały w wyniku powodzi, które są obecnie w Bośni.
Kurwa, onet jest niby naszym portalem partnerskim? Odwalilismy wałek, gdzie w Niemczech czy UK pisałyby wszystkie media, a tam przewińcie do sportu. Jest Barsa (serio, aż zrobiłem screena) i zero o naszym meczu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)