[quote]#post1641973 Sprawdziłem na stronie Puszczy. Wygląda na to, że wystarczy się zarejestrować. Czyli krótka piłka: Gdzie kupujemy bilety. Na trybunę A tam gdzie są dostępne czy też czekamy na jakieś ustalenia między klubami. Na przykład, że otworzą też trybunę B. Wolę siedzieć (stać) między swoimi.[/quote]
Jednak nie/ Info:
"Użytkownik nie może nabyć biletów w wybranym sektorze, ponieważ nie spełnia wymogu obecności na co najmniej jednym z poprzednich meczów Puszczy z wyłączeniem meczu z Cracovią w sezonie 2023/2024. Kibiców Cracovii zapraszamy do zakupu biletów na sektor D. Dystrybucję biletów na ten sektor prowadzi Stowarzyszenie Cracovia to My. Nie ma możliwości zakupu biletów ONLINE."
To jak jest z tym dogadaniem się?
-
-
Puszcza Niepołomice vs Cracovia, sobota 21 września, 12:15
Czyli online sprzedają tylko na A1-A3 i tylko swoim. Zamykają B przenosząc swoich karnetowiczów na E i G.
Kasy będą czynne od 10. Nie podają na jakie sektory i czy każdy będzie mógł zakupić bilet.
No wiedziałem że przyjdą takie czasy, że dostanie się na mecz Cracovii będzie prawdziwym wyzwaniem...
Z całym szacunkiem dla rywala, do którego czuję sympatię za to co osiągnął i w jakiej potyczce ale ten mecz może przypominać trochę czasy 3 ligi... Jakie to przewrotne. Kiedyś gts zdobywał regularnie mistrza Polski i grał w pucharach a my błąkaliśmy się w tej 3 lidze i wtedy na topie była przyśpiewka choć rzadko śpiewana na meczach... "Wnet nadejdą takie czasy zleci wisła wejdą Pasy" I to się sprawdziło. Nasz rywal z kolei zawsze błąkał się po boiskach A lub B klasy. Kto by kiedyś pomyślał, że Puszcza Niepołomice tak upokorzy sąsiadkę z za błoń (4-1 na Reymonta w barażu o ekstraklasę), tak jak kiedyś nas upokarzały różne kluby z niższych lig. Trudno też kiedyś było sobie wyobrazić mecz na poziomie ekstraklasy Cracovia kontra Puszcza Niepołomice. Mam nadzieję, że w końcu wygramy a rywalowi z Niepołomic życzę dalszych sukcesów, bo wygląda na to, że w tej ekstraklasie może zadomowić na dłużej, nie tak jak kluby, które awansowały na jeden sezon.
Ja tez miałem do nich sympatię, ale jak widze, że z wdzięczności za wynajęcie stadionu robią nam pod górkę przy zakupie biletów to jakoś mi się wajcha przestawia.
[quote]#post1642000 Ja tez miałem do nich sympatię, ale jak widze, że z wdzięczności za wynajęcie stadionu robią nam pod górkę przy zakupie biletów to jakoś mi się wajcha przestawia.[/quote]
Nie znam sprawy. W poprzednim sezonie nie było takich problemów. Jeżeli tak postawili sprawę, to faktycznie bez sensu i brak logiki z punktu widzenia ekonomicznego choćby dla samego klubu. Zarobić mogą przy wyjątkowo wypełnionym stadionie przez kibiców Cracovii. Ktoś jednak podjął idiotyczną decyzję dla mnie nie zrozumiałą. Klubu tutaj nie winię, tylko kogoś kto podjął taką durną decyzję. Widocznie dla klubu zarobek z biletów (zakładam 300 tysięcy złotych) nic nie znaczy. Kto będzie chciał to bilet zdobędzie a i tak mam do nich szacunek za to co osiągnęli.
Koszt biletu na D 45 zł. Po wczorajszym zainteresowaniu biletami na D przypuszczam że braknie. Raczej nie ma co liczyć że dorzucą E i B.
Czytam o tych biletach Puszczy i przychodzi do głowy wniosek, że zachowują się jak takie gnyby, co łypią na boki świńskimi oczkami, żeby im ktoś przypadkiem klubu nie ukradł. To nie te czasy. Chcesz kupić bilet, to kupujesz w kasie, albo w necie, i po problemie. Kibic piłkarski to nie potencjalny przestępca, ale klient, który płaci za towar (pomijam wyjątki, jak zakazy stadionowe, albo wyjazdy zorganizowane, które rządzą się swoimi zasadami, ale nawet wtedy wyjazd na partyzanta nie jest problemem. Jak się tak boją, to może obstawiają stadion łypiącymi oczkami i będą sprawdzać, czy ktoś nieznajomy (nie znam, nie mój sąsiad z Niepołomic) nie zbliża się do stadionu. W sprawie tego ostatniego: do grudnia, i ani dnia dłużej. Niech jeżdżą do Niecieczy. Będą mieli swojskie klimaty.
Czy tam się prezes nie zmienił ostatnio?
[quote]#post1642009 Koszt biletu na D 45 zł. Po wczorajszym zainteresowaniu biletami na D przypuszczam że braknie. Raczej nie ma co liczyć że dorzucą E i B.[/quote]
A gdzie można kupić te bilety na D?
- Edytowany
Widzisz Leszeczku, jakbyś przypadkiem, tak z nudów, poszedł sobie na jakiś wcześniejszy mecz Puszczy , to byś teraz kupił :)
Co za banda kretynów, dla mnie mogą wypier[spoiler]dalać[/spoiler] z naszego stadionu.
@leszeczek#4153 https://cracoviatomy.pl
[quote]#post1641973 Sprawdziłem na stronie Puszczy. Wygląda na to, że wystarczy się zarejestrować. Czyli krótka piłka: Gdzie kupujemy bilety. Na trybunę A tam gdzie są dostępne czy też czekamy na jakieś ustalenia między klubami. Na przykład, że otworzą też trybunę B. Wolę siedzieć (stać) między swoimi.[/quote]
Na D kupujemy bo tam jest nasz
Chyba się źle wyraziłem. Niczego nie kupisz (jeśli nie byłeś na meczu Puszczy jako "kibic puszczy") System nie pozwoli Ci na sfinalizowanie zakupu. Totalny idiotyzm jak dla mnie.
Ja akurat jestem w dobrej sytuacji, bo poza naszym meczem wyjazdowym z Puszczą w 10.2023, byłem też na ich potyczce z Kolejorzem w przeddzień naszego wyjazdu do Białegostoku w kwietniu. Więc teoretycznie, mimo, że kibicowałem Lechowi, ich system by mnie zweryfikował pozytywnie.
Ale jaki sens kupować na A, skoro w przeważającej większości będą tam siedzieć kibice Puszczy, dla mnie niezrozumiałe jest zablokowanie B i E, przecież chętnych naszych kibiców będzie więcej niż pojemność sektora D.
- Edytowany
[quote]#post1642030 @leszeczek#4153 https://cracoviatomy.pl[/quote]
Dzięki.
2 bilety na D kupione. Jak je odebrać? (bo nie znalazłem informacji)
A bilet (zapłacony)trzeba odebrać do czwartku na k1 czy przed meczem załatwi temat ?
Jak ostatnio graliśmy na wyjeździe z puszcza to rodzinny był chyba otwarty
Nie był.
To jest mecz prawdy, teraz się dopiero przekonamy czy mamy drużynę czy nie, poprzednie mecze to był tzw pikuś, jeżeli wygramy to będzie podstawa zagrania o coś więcej niż środek tabeli
[quote]#post1642059 Jak ostatnio graliśmy na wyjeździe z puszcza to rodzinny był chyba otwarty[/quote]
Sprawdziłem i okazało się, że pamięć zawiodła. Masz rację był otwarty.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)