[h4]Puszcza Niepołomice [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/3490.png[/img-s] vs Cracovia [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s], sobota 21 września, 12:15[/h4]
[b]Miejsce spotkania[/b]: Stadion Cracovii im. Józefa Piłsudskiego, Kraków
[b]Ostatnie mecze:[/b]
[table]
[row]
[header]Data[/header]
[header]Host[/header]
[header]Wynik[/header]
[header]Gość[/header]
[/row]
[row]
[col-c]21.04.2024r.[/col-c]
[col-r]Cracovia[/col-r]
[col-c]0 - 1[/col-c]
[col-l][b]Puszcza Niepołomice[/b][/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]21.10.2023r.[/col-c]
[col-r]Puszcza Niepołomice[/col-r]
[col-c]1 - 1[/col-c]
[col-l]Cracovia[/col-l]
[/row][/table]
-
-
Puszcza Niepołomice vs Cracovia, sobota 21 września, 12:15
Lajkonik przypiął temat globalnie.
Pora z nimi wreszcie wygrać!
Dajcie linka do kupna biletów przez neta. Będzie ogień!!!
Czy Pani puszcza się
Taaaa podobaaaa ?
Kurwa jak wygramy z nimi to dla mnie znaczy 200, łatwo nie jest.
Najebani raz
Najebani dwa
Najebani 24 na Haaaaaa
Szewcu no widać to Najebanie
Dziwne podejście Puszczy trochę z brakiem możliwości zakupu biletów "neutralnie" na Sektor A na mecz z Puszczą "nie będąc kibicem Puszczy". Czyli Równo dobrze jakiś turysta jakby chciał zakupić bilet na ten mecz to nie może bo nie był na żadnym spotkaniu Puszczy. A na stronie widać że dosyć dużo tych biletów tam jest i coś się chyba nawet nie zapowiada by mieli to wypełnić. Wkurwia mnie to trochę że u nas w kraju dalej robi się z tego taką "dżunglę" i wszystko ma być tak przejebanie trudno dostępne jeszcze miedzy zespołami gdzie jest bardzo neutralnie. Gdziekolwiek się jedzie na wakacje, to jak jest okazja to zawsze jakaś turystyka stadionowa się pojawia, oglądając mecze w różnych krajach i nigdzie żadnych problemów...
- Edytowany
Puszcza to jest taka ekipa, że cieżko im wbić gola na 1:0...ale jak się im już strzeli gola to za bardzo nie potrafią się podnieść.
I słowo remis to ich drugie imię 😁
Narazie Puszcza odbiera punkty Piastowi
Przed nami dwa mecze u "siebie ", zróbmy na trybunach miazgę i piłkarze nam dorównają.
[quote]#post1641928 Dziwne podejście Puszczy trochę z brakiem możliwości zakupu biletów "neutralnie" na Sektor A na mecz z Puszczą "nie będąc kibicem Puszczy". Czyli Równo dobrze jakiś turysta jakby chciał zakupić bilet na ten mecz to nie może bo nie był na żadnym spotkaniu Puszczy. A na stronie widać że dosyć dużo tych biletów tam jest i coś się chyba nawet nie zapowiada by mieli to wypełnić. Wkurwia mnie to trochę że u nas w kraju dalej robi się z tego taką "dżunglę" i wszystko ma być tak przejebanie trudno dostępne jeszcze miedzy zespołami gdzie jest bardzo neutralnie. Gdziekolwiek się jedzie na wakacje, to jak jest okazja to zawsze jakaś turystyka stadionowa się pojawia, oglądając mecze w różnych krajach i nigdzie żadnych problemów...[/quote]
Czyli, że czym trzeba się wykazać by kupić bilet? Jest jakiś oficjalny rejestr kibiców Puszczy?
Trzeba wygrać w końcu tą namiastkę derbów z klubem, który wiele dobrego uczynił dla kibiców z Cracova...
Golic zubry i zadomowic sie w czolowce na jak najdluzej!!!
Sprawdziłem na stronie Puszczy. Wygląda na to, że wystarczy się zarejestrować. Czyli krótka piłka: Gdzie kupujemy bilety. Na trybunę A tam gdzie są dostępne czy też czekamy na jakieś ustalenia między klubami. Na przykład, że otworzą też trybunę B. Wolę siedzieć (stać) między swoimi.
W poprzednim wyjazdowym meczu u siebie można było zakupić na sektor E bez problemu
Chyba nie doczytałeś.
Na sektory A oraz B będą mogły zakupić bilety tylko osoby, które były na co najmniej jednym poprzednim meczu Puszczy Niepołomice z wyłączeniem spotkania z Cracovią w sezonie 2023/2024.
[quote]#post1641983 W poprzednim wyjazdowym meczu u siebie można było zakupić na sektor E bez problemu[/quote]
Ja siedziałem właśnie na E w październiku, kupowałem to w systemie transakcyjnym na stronie Puszczy i to były bilety dla nas przeznaczone.
Tak ja też ale coś zamieszali teraz.
Kibiców Cracovii zapraszamy na sektor D.
Dystrybucję biletów na ten sektor prowadzi Stowarzyszenie Cracovia to My.
Nie ma możliwości zakupu biletów ONLINE.
Ale nie wierzę, że od nas będzie tak mało chętnych, by sam sektor D wystarczył. Muszą to w jakimś momencie rozszerzyć o B lub E.
Na D w K1 podobno są bilety dla Nas.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)