Z tego co pamiętam po tym jak gts sobie z ruchem zgodę przybył gornik przyjeżdżał do nas i był spokój. Ostatnio coś jednak już na nas wrzucali. No ale jaga to też nasza kosa a bylismy na ich sektorze. Więc niech zabole wchodza
-
-
Cracovia vs Gornik Zabrze, sobota 24 sierpnia, 17:30
BuzzY przypiął temat globalnie.
BuzzY odpiął temat od działu.
A ja bym ich na J wpuścił.Trzy tojtoje przed wejściem .Kible zamknąć i po sprawie.Wiem że nie realne ale mecz bez gości to jak wesele bezalkoholowe
Wesele bezalkoholowe też może być super. 🙂 A jak ktoś się nie potrafi bawić bez alkoholu, to jego problem
Mecz bez gości to jak wesele bez gości.
- Edytowany
Z gośćmi czy bez (lepiej z) czas na pierwsze domowe zwycięstwo w tym sezonie. Bez zwycięstw u siebie nie ma nawet co marzyć o frekwencji blisko 14K.
Jacy kibice gości? Przecież ma być komplet chętnych z Krakowa! Dobra gra w Białymstoku, współliderowanie w tabeli, sobota, koniec wakacji, chęć oglądania najnowszej, eksportowej wersji czołgu z Finlandii. Kiedy jak nie teraz? Marketing do roboty!!!
Walniemy górniczka 3-0
Górnik coś ma rozregulowany celownik bo dziś nawet 1 celnego strzału nie oddali na bramkę, oby z nami było tak samo 😁
1-1 w najlepszym wypadku
Jak zawsze jesteś optymista
ostro mnie ciśnie żeby się ponownie skusić na karnet, ale poczekam jeszcze pamiętając przeszłe doświadczenia i jak człowiek był napalony po laniu cwelki , jak się wszystko potem filipiakowo klasycznie spultało
jeszcze nie czas na zaufanie dla 'nowego'
ponaddto mnie zastanawia czy coś Żabolom nie"wisimy" po tej klasycznej podkładce na wiosnę (5-0)
podsumowując, efekt 20 lat obróbki przez DP. Janusza ;)
[quote]#post1637504 Kilka(naście)? chyba lat temu ma meczu u nas z Górnikiem jeszcze przed remontem stadionu, na sektorze który teraz ma numer E2 na dole siedział ten słynny, nieżyjący już Smoleniopodobny kibic Górnika z dzwonkiem, dzwonił po ciekawych akcjach i nawet to było sympatyczne... Ja uważam, że ładnie będzie ich wpuścić. Liczę, że nie będą włazić na dach. Aha - Widzewa bym nie wpuszczał przez co najmniej kilka lat. [/quote]
Akurat siedział on niedaleko mnie i pamiętam że niektórych ludzi to wkurzało.
wqrwiający dzwonek, pamiętam dobrze
[quote]#post1637661 ostro mnie ciśnie żeby się ponownie skusić na karnet, ale poczekam jeszcze pamiętając przeszłe doświadczenia i jak człowiek był napalony po laniu cwelki , jak się wszystko potem filipiakowo klasycznie spultało
jeszcze nie czas na zaufanie dla 'nowego'
ponaddto mnie zastanawia czy coś Żabolom nie"wisimy" po tej klasycznej podkładce na wiosnę (5-0)
podsumowując, efekt 20 lat obróbki przez DP. Janusza ;)[/quote]
A karnety czasem nie są już niedostępne?
- Edytowany
Kiedyś można było kupować karnet w dowolnym terminie jak kupujesz wcześniej to wtedy był zawsze taniej ......więc wydaje mi się że są dostępne tylko cena jest bez rabatów itp ale nie wiem tego na 100 procent
[b]Edycja z 19.08.2024 o godz. 09:57 (scalono posty)[/b]
Ale raczej masz rację bo patrząc na stronę Cracovia są tylko karnety na hokej a na piłkę tylko bilety....
Zalogowałem się żeby to sprawdzić i nie ma już karnetów do kupienia są subskrypcje (miejsce jak karnet ale za stałą miesięczną opłatę) 😋
aaa dzięki Diabeł za przypominajkę! Zapomniałem, że się nam położyli i trzeba teraz oddać! Dzięki bracie bo przez chwilę nawet się zastanawiałem czy nie pójść a mam strasznie napięty grafik tego dnia.
czyli cyk dwójeczka. ile płacą za to? 1,8?
3,10 płacą. Santo okazja 😁
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)