Mecz z gatunku walka o 6 pkt, bo chyba Korona będzie biła się o to co My. Walka o pierwszą ósemkę, na chwile obecną to bardzo mglista przyszłość. Piast, Raków, Widzew to chyba będzie top 8 tego sezonu, na ich tle wypadliśmy co tu mówić BLADO. Pozytyw to te 4 pkt. Obowiązkowo musimy zapunktować w tym meczu. Jak nie należy szybko zareagować.....
-
-
{4} Korona - Cracovia, sobota 10 sierpnia, 17:30
TYLKO ZWYCIĘSTWO !!!
Jak nie przywiozą 3 punktów...
To podpisze się dwoma rękami pod petycją o zmianę trenera
W najgorszym wypadku remis.. ale przede wszystkim chce widzieć zespół który potrafi podać celnie 3 podania i stworzyć jakieś sytuację bramkowe..
Koniec juz tego badziewia na boisku.... Ile mozna.... tylko 3 pkt.
Szkoda że znowu z tym trenerem
TYLKO 3 pkt.
Niech pokażą , że są facetami z jajami a nie żelowymi panienkami !
Hm,żelowe panienki? Można gdzieś coś takiego kupić? Ciekawe ile to kosztuje,dla kolegi pytam.
Może się okazać że zasiądziemy w sektorach Korony na zakazie. Na pewno jednak będziemy i pokażemy klasę jak zawsze. Piłkarze muszą się w końcu dostosować do poziomu trybun i zacząć grać!
[quote]#post1635076 Hm,żelowe panienki? Można gdzieś coś takiego kupić? Ciekawe ile to kosztuje,dla kolegi pytam.[/quote]
Cyknij parę fotek , i masz .😉
Piszą, że mecz Korony z nami na ławce gospdarzy może poprowadzić nasz stary trener Jacek Zieliński.
Nowa miotła nigdy nie jest dobra.....
Obiektywnie ciekawy byłby taki pojedynek taktyczny. A że nie jestem obiektywny to wolałbym nie.
A niechże biorą Jacka. Na pewno ich spusci z ekstraklapy
[quote]#post1635199 A niechże biorą Jacka. Na pewno ich spusci z ekstraklapy[/quote]
Akurat w tej sytuacji może ich uratować bo nie przygotowywał ich przed sezonem tylko do pożaru przychodzi (jeśli rzeczywiście przychodzi)
[quote]#post1635202 [quote]#post1635199 A niechże biorą Jacka. Na pewno ich spusci z ekstraklapy[/quote]
Akurat w tej sytuacji może ich uratować bo nie przygotowywał ich przed sezonem tylko do pożaru przychodzi (jeśli rzeczywiście przychodzi)[/quote]
podobno jutro go maja ogłosic
Trochę offtop, ale nie wiem gdzie zapytać - wie ktoś w jakim barze w okolicach Starego Miasta/Kazimierza obejrzę mecz w miarę komfortowych warunkach? Wiem, że każdy mecz leci w Stillu (Koko), ale tam dużo psiarskiego towarzystwa mimo, że barman z Kozłówka.
Na wyjazdach wygrywamy w tym sezonie , jestem spokojny😀zmiana trenera po trzech kolejkach to dla mnie głupota , chociaż do przerwy na reprezentacje .Wiem że gramy kaszanę ale 1,33 pkt na mecz x 34 daje spokojne 45 pkt na koniec sezonu co w poprzednim sezonie dawało 10 miejsce . Tak to rozpisałem .Zadaje pytanie, czy mamy drużynę na lepsze miejsce niż 10 miejsce na koniec sezonu ? Patrząc jak to wygląda , odpowiem pierwszy NIE MAMY 😔
[quote]#post1635213 Trochę offtop, ale nie wiem gdzie zapytać - wie ktoś w jakim barze w okolicach Starego Miasta/Kazimierza obejrzę mecz w miarę komfortowych warunkach? Wiem, że każdy mecz leci w Stillu (Koko), ale tam dużo psiarskiego towarzystwa mimo, że barman z Kozłówka. [/quote]
W decafencji powinno lecieć. Możesz ich podpytać na FB.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)