[quote]#post1634071 Covilo był Bośniakiem.[/quote]
Nie żyje?
-
-
Ajdin Hasić - witamy w klubie!
[quote]#post1634060 Witaj w Cracovii, Ajdin.
Grał już kiedyś u nas Bośniak.
Pamiętacie nazwisko tej legendy? 😉[/quote]
Miałem na myśli Bojana Puzigace ściągniętego w zimie przez Rząsę, razem z całym kontyngentem jugoli dla ratowania ekstraklasy.
Pamietam jak wypłynęło jego zdjęcie bez koszulki. Puzigaca wyglądał jak koleś co miał w szkole dostateczny z WF-u.
Pamiętam że dostał swojsko brzmiący pseudonim Puzi 😀
8 dni później
Ciekawe czy będzie miał miejsce. Benji, Van Buren i Rózga to raczej żelazna trójka z przodu. Rózga że względu na status młodzieżowca ma fory.
Na początek niech wchodzi jako joker i ustala wynik. Zwycięski dla nas, ma się rozumieć.
Pokazał się w rezerwach, teraz czas na ekstraklapę - powodzenia i wieeeeelu bramek oraz asyst!
12 dni później
W koncu mamy jakiegos kocurka, oby mu zdrowie dopisywalo.
Pan piłkarz, będziemy mieli z niego wiele pociechy :)
Ma ta "lewaske",,,ze palce lizac....
CRACOVIA DUMA POKOLEN!!!
Prawdziwy kozak
Szkoda, że Kroczek dopiero dzisiaj dał mu szansę. Może jest słabszy w defensywie, ale w ofensywie to kocur. No i mamy 10tkę z prawdziwego zdarzenia!
Pan Pilkarz!!!
Super grajek , w następnym meczu misiu grać od 1 minuty !!
przechuj, zaraz będzie zapytanie od Legii ;-)
mi Pan zaimponował ...
Kroczek go trzymał do tego czasu, żeby legła nie zdążyła zapytać...
Brameczka prima sort, z jaką łatwoscią połozył na glebę przeciwnika przed strzałem, klasa
No, no, z przyjemnością ogląda się takiego zawodnika.
I oby to nie był casus Konoplianki, który też zagrał wyśmienicie w pierwszym meczu w Cracovii. (Tu splunąłem trzy razy przez lewe ramię.). 🙂
Brawo. Jesteś Pan Gość ;)!
No No, Ładnie nam się Pan przedstawił....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)