Czy ktoś z Naszego klubu nie może wystosować odpowiedniego pisma , nt. stefańskiego?
Od lat wszystkie jego decyzje są na naszą niekorzyść, położył nam derby przez skandaliczne decyzje, dostał nawet pocisk od samego Dona. Mamy z nim jasny antagonizm od lat. Dodatkowo jego żona jest powiedzmy osobą publiczną utożsamiającą się w przeszłości z rzeką… Jutro zapewne kolejny raz możemy się spodziewać każdej decyzji stykowej na niekorzyść i nie tylko…
Nie wiem ubrać to jakoś w ładne słowa o ściąganiu presji, złych doświadczeniach z przeszłości i o trosce….
I niech WYD*PCA !!!!!
-
-
{1} Cracovia-Piast Gliwice 21 lipca, 14:45 Niedziela
Jaki dzisiaj dzień???
...
Dzień MECZU!!!!
https://youtu.be/wWHNUlhRuDM?si=JWtbZn8MBw6xXRsJ
Na ten moment prawie 6 tyś biletów.
Dzień meczowy, do zobaczenia na stadionie moi drodzy.
Do boju Pasy!
Damy radę mimo Stefańskiego.
Dzisiaj przypada wspomnienie św. Kaciały. To trochę zapomniany święty, jeden z pionierów futbolu na Górnym Śląsku. Miał gołębie serce, więc podawał piłkę przeciwnikom będącym w dogodnych pozycjach do zdobycia gola. Sam często marnował setki, widząc przerażenie w oczach bramkarza rywali. Ta tradycja jest ciągle żywa na Górnym Śląsku, mam nadzieję, ze nam pomoże.
[quote]#post1631157 Wstyd to jest kibicować gts i kraść [/quote]
no i lafiryndzie ze stolycy
6900 jest około... Plus reszta to pewnie 7500 w tym momencie.... 10000 to jest minimum...Pasiaki po bilety ale to już!!
[quote]#post1631572 6900 jest około... Plus reszta to pewnie 7500 w tym momencie.... 10000 to jest minimum...Pasiaki po bilety ale to już!!
[/quote]
Tyle co Ci brakuje do 10 k to w dniu meczu nie idzie a już jest niecałe 2 h do meczu
Kolo 9 tys powinno być. Jak na wakacje to jest dobry wynik.
Dobry wynik to będzie jak wygramy. Najlepiej trójką, bo wtedy lider, ale dobre i choć co.
Bramki bez znaczenia. Liczą się punkty. Jak wygramy 34 mecze, to wszystkie możemy po 1:0 😁
Jak wygramy 3-4 mecze to będziemy płakać ze stadion za mały.
Ciekawy jestem co nasz drużyna sobą prezentuje, zupełnie nie wiem czego się spodziewać.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/1721562410-60957717.jpg[/img]
Atanasov kontuzja?
Skład ciekawy, wszyscy na mecz!!!
Taki w sam raz na grę o obronę 0:0
[quote]#post1631572 6900 jest około... Plus reszta to pewnie 7500 w tym momencie.... 10000 to jest minimum...Pasiaki po bilety ale to już!!
[/quote]
Nie wiem jak Wy to liczycie, ale na stronie widać, że jest dużo mniej wolnych miejsc, a pod stadionem kolejki, będzie 10 koła spokojnie.
No każde 2 thousands, to 0.5 btamki
Przed kasami kolejki młodych ludzi nie potrafiących ogarnąć zakupu biletu online. Im jestem starszy tym mniej rozumiem ten świat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)