Abonament na kibicowanie, czy co, ja pozostanę przy swoim, tak jestem stadionowym kibicem sukcesu
-
-
{1} Cracovia-Piast Gliwice 21 lipca, 14:45 Niedziela
[quote]#post1631348 [quote]#post1631336 Każdy z beniaminków (Motor, BKS, GKS) raczej wyprzedzi nas frekwencyjnie na koniec sezonu. A jak spadną jeszcze np. Mielec, Puszcza, Piast, Radomiak lub Zagłębie to w przyszłym roku będzie u nas jedna z najmniejszych frekwencji w lidze. Nawet ze średnią 10 koła.[/quote]
jeszcze piłki nie kopnelismy w tym sezonie w lidze juz wiesz jakie bedą wyniki i jak bedziemy grać i jaka będzie frekwencja na meczach,,,,,??geniusz....[/quote]
Od wielu lat jest taki marazm, że nie trzeba być geniuszem, żeby taki scenariusz przewidzieć.
Od wielu lat mamy nowych zarządzających klubem a wróżenie z fusów zostaw wróżkom.......i poczekaj z tezami z góry wszystko zakładający mi bo gdyby wszystko w piłce było takie oczywiste to nie oglądało by jej tyle milionów ludzi na świecie....
A siedźcie se na dupach w domu. Tylko pamiętajcie że życie macie jedno a czas dość szybko leci.
Ja np. żałuję że w niedzielę być nie mogę, ale karnet w portfelu czeka już na mecz z Widzewem. Pooglądam jak nasze nabytki śmigają po murawie a pozostali siedzą wygodnie w zajebistych fotelach na tle odświeżonego wyjścia z tunelu.
PS: Kiedyś jaraliśmy się odmalowanymi farmą ławkami przez Jehowych.
Nie tylko ławki ale chyba i kraty pomalowali
[quote]#post1631356 [quote]#post1631348 [quote]#post1631336 Każdy z beniaminków (Motor, BKS, GKS) raczej wyprzedzi nas frekwencyjnie na koniec sezonu. A jak spadną jeszcze np. Mielec, Puszcza, Piast, Radomiak lub Zagłębie to w przyszłym roku będzie u nas jedna z najmniejszych frekwencji w lidze. Nawet ze średnią 10 koła.[/quote]
jeszcze piłki nie kopnelismy w tym sezonie w lidze juz wiesz jakie bedą wyniki i jak bedziemy grać i jaka będzie frekwencja na meczach,,,,,??geniusz....[/quote]
Od wielu lat jest taki marazm, że nie trzeba być geniuszem, żeby taki scenariusz przewidzieć.[/quote]
a jeszcze tak tylko wstepnie na szybko ci wymienie mielec raków zagłebie radom puszcza piast to juz ze 6 zespołów które nie beda miały lepszej od nas frekwencji a jeszcze do tego są jak sam wspomniałeś beniaminki które nie wiadomo co beda prezentoeać a i korona wielki znak zapytania i jeszcze jak trafia sie zespoły które będą chuj grali to tez nie beda miec frekwencji czyli bedziemy w srodku stawki....tu jest wiele wypadkowych wszystko jest wzgledne zależy jak grasz i o co i to robi frekwencje jak zawsze
[quote]#post1631352 Taka uwaga dotyczącą tego czy iść na stadion, czy też oglądać w TV, tudzież ślęczeć na flashcore, wybór pozostawmy Nam, kibicom Pasów, osobiście nie chodzę, nie mylić z zaangażowanym "obgryzaniem paznokci, postanowiłem sobie, od czasów Cabrery i Chaviego, pójdę jak naprawdę będzie, jak wtedy "na czymś oko zawiesić" mam olbrzymią nadzieję że w tej rundzie wrócę, ps. mówią na mie Maniek, bynajmniej nie bagieta, pozdrawiam, [/quote]
Współczuję podejścia...
Rozumiem, że można mieć dość tego naszego dziadostwa, ale kibic Cracovii od zawsze narzeka , obiecuje sobie , że już nigdy więcej,a potem idzie, bo nie jest w stanie wytrzymać.
Od kilku lat wygrywamy inauguracyjne mecze , więc warto podtrzymać tradycję, choć wiem, że skutkiem tego będzie nieuzasadniona euforia i bzdurzenie o czołowce ligi
no pamietam pierwszy mesz za ulatowskiego 2-3 ze slaskiem a i inne bym wymienił
od kilku lat- nie oznacza od zawsze, a nawet nie od kilkunastu lat
W ostatnich 10 sezonach mamy 4 wygrane, 4 remisy i 2 porażki na inaugurację - w zeszłym sezonie remis z Mielcem
Ufam że wygramy z Piastem ale nie jest to jakaś reguła że wygrywamy pierwszy mecz 😉
- Edytowany
[quote]#post1631376 od kilku lat- nie oznacza od zawsze, a nawet nie od kilkunastu lat[/quote]
jesli profesor zarządzał przez prawie 20 to sobie sam odpowiedz
i czytaj ze zrozumieniem co napisałem
Ludzie chodzą na mecze lub nie i wiadomo co im w co, ale robienie fetyszu z frekwencji mnie wkurwia niezmiennie i niezmiernie
Może ktoś polecić gdzie najtaniej jest canal plus? Niestety dość rzadko będę w Krk, dopiero na Widzew chyba dojadę, później nie wiadomo jak się ułoży
[quote]#post1631378 W ostatnich 10 sezonach mamy 4 wygrane, 4 remisy i 2 porażki na inaugurację - w zeszłym sezonie remis z Mielcem
Ufam że wygramy z Piastem ale nie jest to jakaś reguła że wygrywamy pierwszy mecz 😉 [/quote]
Za to uwielbiam forum Pasów.A więc żeby temat nie umarł odpowiem, że chodzi o pierwszy mecz na Kałuży, który w ostatnim sezonie rozegralliśmy w 4 kolejce i wygraliśmy ;-) Liczę, że Karvin zrobi statystykę za 10 lat ;-)
[quote]#post1631383 [quote]#post1631378 W ostatnich 10 sezonach mamy 4 wygrane, 4 remisy i 2 porażki na inaugurację - w zeszłym sezonie remis z Mielcem
Ufam że wygramy z Piastem ale nie jest to jakaś reguła że wygrywamy pierwszy mecz 😉 [/quote]
Za to uwielbiam forum Pasów.A więc żeby temat nie umarł odpowiem, że chodzi o pierwszy mecz na Kałuży, który w ostatnim sezonie rozegralliśmy w 4 kolejce i wygraliśmy ;-) Liczę, że Karvin zrobi statystykę za 10 lat ;-)[/quote]
4-3-3
czyli gorzej- w tej styuacji nieobecność usprawiedliwiona ;-)
Miałem iść ale jak frekwencja słaba to nie ma sensu…
- Edytowany
@Karvinie otrzymałem niespodziewane wspracie
https://www.facebook.com/photo?fbid=871411371678261&set=a.450740207078715
A ja naiwny kupiłem już bilet a taka niska frekwencja. Może komuś odsprzedam ....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)