Wykonać plan minimum i huj.. reszta nie ważna.. Wypierdolic wszystkich dziadów którzy grają beż ambicji..partacze
-
-
34 kolejka Ruch-Cracovia, sobota 25.05 17:30
Typowa Cracovia w tym sezonie, bez zaskoczenia.... z "dziadami" nie potrafimy grać i wygrywać.
W nowym sezonie walczymy o pucharyy !!!!!!!!!!! 😎
ależ my jesteśmy slabi
Nie myślałem że napiszę to ale to jest wstyd i hańba
[quote]#post1622332 [quote]#post1622320 [quote]#post1622301 Rózga musi się jeszcze dużo nauczyć. Gramy defensywnie. Czemu? Tego nie wie nikt, bo remis nic nam nie daje. No i Ruch strzela...[/quote]
Dej mu żyć, pierwszy mecz od początku gra, to nie wyjadacz, a chłopak dopiero wchodzi do piłki. Pokazał bajer w końcówce, będą z niego ludzie.[/quote]
Ja mu daję żyć. Tylko kiwanie z 3 zawodnikami rywala pod własnym polem karnym to coś co chyba jest łatwe do wyrugowania i nie potrzeba ku temu jakiegoś specjalnego doświadczenia... Cenię jego odwagę i pazerność, ale czasami mam wrażenie, że nadużywa kiwania.[/quote]
Ale dwie akcje zrobił, zakręcił niebieskimi i dograł. Na tle reszty, zdecydowanie ok występ.
A tymczasem Jagiellonia mistrz, Korona utrzymana. W tej kolejce rządzą zółto-czerwone barwy.
My kończymy beznadziejnie, taki ostatni mecz, jak cały sezon. Choć wygląda, ze trener potraktował ten mecz szkoleniowo. No i okazuje się, że Oshimy nie szkoda, a Hrosso może jednak tak?
WSTYD
Można się urodzić na Śląsku, można ćwierć wieku kibicować Cracovii, a i tak [s]nie znać się na piłce[/s] to za mało, żeby wyciągnąć właściwe wnioski.
Cholera miałem pierwszy raz w życiu obstawić u buka, że wygrają brudasy i... zapomniałem.
Gen obojętności, braku zaangażowania dalej obecny. Tumiwisizm triumfuje! Jak z tym walczyć? Jak to wyplenić?
Żeby w przyszłym sezonie miało to ręce i nogi trzeba wpompować kilkanaście milionów złotych.
No to teraz Cracovia od nowa. Robić czystki zatrudnić walczaków z umiejętnościami.
Uf mamy wakacje
[quote]#post1622384 [quote]#post1622362 Gdyby nie wygrana z Rakowem, spadlibyśmy[/quote]
Gdyby nie wygrana z nowym mistrzem Polski, spadlibyśmy. Wymieniajcie nadal : Gdyby nie wygraną z ..... spadlibysmy 😉 [/quote]
Gdyby którykolwiek z wygranych meczów skoczył się remisem lub 2 zremisowane mecze skończyły się porażką to byśmy lecieli.
Z drugiej strony mentalność polskiego ligowca jest jaka jest i może jednak wygralibyśmy z Ruchem gdyby było trzeba - choć wątpię.
Wystarczyło wygrać z Puszczą I nie byłoby pewnie takich rozkminek.
Mecz do zapomnienia .
[quote]#post1622425 Mecz do zapomnienia .[/quote]
Sezon do zapomnienia...
Francowate lenie !!!!
- Edytowany
Rzygać się chce jak się widzi nastawienie tej ekipy.
Prezes mówił, że trzeba walnąć Ruch... Przecież oni nie byli nawet blisko żeby zagrozić jakoś smrodom
W meczach z trzema spadkowiczami (Warta, Ruch, ŁKS) z 18 punktów możliwych do zdobycia zdobyliśmy 6. To pokazuje gdzie realnie jesteśmy.
Czas na duże zmiany.
Mecz do zapomnienia,sezon do zapomnienia,drużyna do zapomnienia.
Jak na razie to w tej drużynie jest zbyt duży wspołczynik dziadostwa. Nowy trener to zagadka w którą to stronę skreci.Prezes chyba chce mieć zbyt duży wpływ i dlatego zostawił Kroczka.
Przegrana mnie nie dziwi, ale nie mogę zrozumieć jak przez 90 minut grania nikt nie potrafi trafić celnie w bramkę przeciwnika. 😵
Strzały celne = 0
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)