"Arbiter" do zadań " specjalnych" . Trzeba grać i strzelać gole , by k/Lasyk jakichś lodów nie ukręcił .
-
-
Kolejka 32 - Śląsk Wrocław vs Cracovia, piątek 10.05.2024, godz. 20.30
Wczoraj Ci Varciniak pokazał jak nie dopuszczać do strzelania goli.
[quote]#post1618379 "Arbiter" do zadań " specjalnych" . Trzeba grać i strzelać gole , by k/Lasyk jakichś lodów nie ukręcił . [/quote]
Zależy jakie to zadanie.
[quote]#post1618384 Wczoraj Ci Varciniak pokazał jak nie dopuszczać do strzelania goli.[/quote]
chyba bardziej listek .......flaga w góre
Trochę Listkiewicz, ale nikt mu gwizdać nie kazał. To on jest szefem i za wszystko odpowiada. Nie takie spalone są puszczane by później sprawdzić na VARze w razie gola.
Było zlecone by Bayer ujebać i zespół się wywiązał. W nagrodę dostaną finał Euro albo kasę pod stołem.
Szukam pracowicie (znajomy z Wrocławia twierdzi ,że to przecież "niemożliwe)
filmiku jak nas Marciniak(oby posędziował se ME kobit ;)) ordynarnie (i nie wierzę ,że nieświadomie) oszukał dyktując pomimo VAR karnego za nieistniejący faul Lucka.
Ma ktos jakiegoś linka.
- Edytowany
No, to był wałek. Wspólnie z zacnym Khalidem i resztą fajnej ekipy akurat w hallu muzeum BMW w Monachium ten mecz oglądaliśmy, tuż po spotkaniu Cracovii z Red Bullem w Lidze Mistrzów. O mało ze złości nie ucierpiało kilka samochodów-eksponatów 😠
[quote]#post1618405 No, to był wałek. Wspólnie z zacnym Khalidem i resztą fajnej ekipy akurat w hallu muzeum BMW w Monachium ten mecz oglądaliśmy, tuż po spotkaniu Cracovii z Red Bullem w Lidze Mistrzów. O mało ze złości nie ucierpiało kilka samochodów-eksponatów 😠[/quote]
No! dobrze żeśmy wtedy w [url=TUTAJ_LINK][/url]gniewie tych luksusowych BMW Rolsow itp. nie porozwalali.....a mało brakło. siedzielibyśmy chyba do tej pory...
[quote]#post1618389 Trochę Listkiewicz, ale nikt mu gwizdać nie kazał. To on jest szefem i za wszystko odpowiada. Nie takie spalone są puszczane by później sprawdzić na VARze w razie gola.
Było zlecone by Bayer ujebać i zespół się wywiązał. W nagrodę dostaną finał Euro albo kasę pod stołem.[/quote]
szkopy reparacji płacić nie zamierzają, więc Varciniak wziął sprawy w swoje ręce...
No tak. Teraz na 100% zapłacą.
[quote]#post1618402 Szukam pracowicie (znajomy z Wrocławia twierdzi ,że to przecież "niemożliwe)
filmiku jak nas Marciniak(oby posędziował se ME kobit ;)) ordynarnie (i nie wierzę ,że nieświadomie) oszukał dyktując pomimo VAR karnego za nieistniejący faul Lucka.
Ma ktos jakiegoś linka.
[/quote]
Akcja od 3:28
https://youtu.be/-HjVb7Qr3hg?si=bj0qhzig6pyXQeLR
Cóż można napisać? Przychodzi mi do głowy tylko "Łysy chuj" "Chrapek ty kundlu"
Nie zapomnę nigdy tego wału tej łysej kurwie celebryckiej.
- Edytowany
[quote]#post1618430 Nie zapomnę nigdy tego wału tej łysej kurwie celebryckiej.[/quote]
Ja to samo, jak słyszę Marciniak od razu sytuacja z Luckiem przed oczami...
[b]Edycja z 10.05.2024 o godz. 07:58 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1618439 [quote]#post1618430 Nie zapomnę nigdy tego wału tej łysej kurwie celebryckiej.[/quote]
Ja to samo, jak słyszę Marciniak od razu sytuacja z Luckiem przed oczami...[/quote]
Jeszcze w epoce przed Varem okej, chociaż chłop stoi 4m od akcji, no ale dobra. Natomiast gość idzie sprawdzić i robi taki wałek że się w głowie nie mieści...
- Edytowany
Przecież wszystkie te czarne kurwy uczyły się Varu na nas. Był taki mecz z betoniarką tam, strzeliliśmy 4 bramki, wygraliśmy 1:0 bo się varciniak cofał minutę wstecz bo na wozie zauważyli. Osobny przykład to derby, gdzie w epoce varu, wielokrotnie byliśmy przekręcani.
Stawiam tezę że Cracovii var bardziej zaszkodził niż pomógł,choć cały system w dobrym kierunku. Jeszcze wprowadziłbym czas liczony jak w hokeju.
W temacie Marciniaka. Końcówka wywiadu z roku 2017:
"Oglądając mecze ekstraklasy, mam wrażenie, że jest pan czasami jej największą gwiazdą...
- Ja takiego poczucia nie mam, ale o tym, że mi się powiodło, już wiem."
Chłopa ego trzyma już od dawna...
Pała z czarnej mafii taki jak Stefański.
Moim zdaniem Marciniak zasłużył na jakąś piękną stadionową przyśpiewkę, tym bardziej że ze słowem "celebryta" rymuje się tyle niezwykłych polskich słów.
- Edytowany
Mówisz masz.
ChatGPT tak go widzi.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/obraz-png-42228164.png[/img]
[b]Edycja z 10.05.2024 o godz. 12:50 (scalono posty)[/b]
Tylko za cholerę nie wiem na jaką to melodię.
[quote]#post1618442 W temacie Marciniaka. Końcówka wywiadu z roku 2017:
"Oglądając mecze ekstraklasy, mam wrażenie, że jest pan czasami jej największą gwiazdą...
- Ja takiego poczucia nie mam, ale o tym, że mi się powiodło, już wiem."
Chłopa ego trzyma już od dawna...[/quote]
Dlatego go nazwałem "primadonna" . Dobry sędzia podczas meczu jest niewidoczny, ten zas bęcwał robi na boisku za pierwsza gwiazdę !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)